O nama - IGRAONICA MAŠTOGRAD

Igraonica Maštograd je novootvorena i atraktivna dečija igraonica koja se nalazi u ulici Peđe Milosavljevića, broj 76a, na Bežanijskoj kosi. U ovom gradiću iz mašte koji se prostire na 400 kvadrata, mališane očekuje sve što je neophodno za kvalitetnu zabavu.

U zavisnosti od uzrasta dece, naša igraonica je opremljena svim rekvizitima za igru i avanturu. Za najmlađe posetioce, tu je posebno dizajniran deo sa svim sadržajima koji su namenjeni njihovom uzrastu. Svim avanturistima na raspolaganju su 3D lavirint, viseći most, kućica na drvetu, veliki neobičan lavirint, “čarobno drvo”, kao i staza za automobilčiće sa tunelom. Dnevna karta za igranje u Maštogradu iznosi 300 dinara.

Za sve naše princezice, tu je posebno opremljena soba sa haljinama, lutkama, kolicima, kuhinjom, u kojoj će sigurno uživati u igri. Takođe, naša igraonica poseduje i bioskop, sobu za dečake, Playstation, a svim ljubiteljima sporta na raspolaganju su sale za fudbal i košarku.

U okviru igraonice Maštograd nalazi se i lounge cafe bar sa posebno odvojenim delom za pušače i nepušače, u kome roditelji mogu da uživaju dok čekaju svog mališana da završi sa igrom. Ukoliko želite da Vašem mališanu priredite nezboravnu proslavu rođendana, igraonica Maštograd nudi Vam veliki broj termina i paketa za Vašu zabavu:

- STANDARD PAKET (cena od 50e do 130e) – obuhvata sve što je neophodno za savršenu zabavu: kompletno posuđe za služenje hrane i pića za decu i odrasle, kao i posuđe za održavanje temperature hrane, usluge konobara i šankera, pozivnice, svećiće i vatromet za slavljenika, kao i poklončić za slavljenika. Deci su na raspolaganju svi sadržaji za igru, a za njihovu zabavu su zaduženi animatori koji ih vode kroz ceo program. Još jedna od aktivnosti na našim rođendanima je i veoma popularan face paitnig, odnosno crtanje po licu pomoću posebnih prirodno-kozmetičkih boja, koje ne štete koži. Svim roditeljima na raspolaganju je lounge cafe bar, kao i besplatan wi-fi internet.

TERMINI:

Ponedeljak – Petak, 50e: 10h, 13h
Ponedeljak – Petak, 100e: 16h, 19h
Subota i Nedelja, 80e: 10h, 13h
Subota i Nedelja, 130e: 16h, 19h

- VIP PAKET No.1 (cena 400e) – obuhvata sve isto kao i standard paket, kompletan ketering za decu i odrasle (20-oro dece i 40-oro odraslih), tortu od 5 kilograma čiji ukus i izgled bira slavljenik, kao i 30 žetona za igrice i klackalice.

- VIP PAKET No.2 (cena 550e) – obuhvata sve isto kao i VIP paket No.1, ali uz veliki izbor alkoholonog pića, kafa i sokova za decu i odrasle, kao i 50 žetona za klackalice i igrice.

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivrednosti.

Pored organizacije rođendana, igraonica Maštograd nudi Vam mogućnost čuvanja dece uzrasta od tri godine, pa naviše.

Radno vreme:

Svaki dan od 10h-22h

Za sve dodatne informacije o našim paketima i terminima, možete nas kontaktirati putem telefona:

Tel: 011/ 228 53 18

Mob: 061/ 180 180 1

Takođe, možete nas pratiti na našoj Facebook stranici: Maštograd.

Igraonica Maštograd, Peđe Milosavljevića 76a, Bežanijska kosa, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

03.03.2020 01:54
Neregistrovan korisnik

Odlicna decija igraonica

02.03.2020 12:57
Neregistrovan korisnik

Sjajna decija igraonica na Bezaniji

29.01.2020 01:48
Neregistrovan korisnik

Jako nam se dopala decija igraonica Mastograd. Najbolja je na Bezaniji.

03.07.2018 04:06
Nada Nastasijevic

Najlepsa igraonica u Beogradu.Sve pohvale za osmisljenost i izgled igraonice Mastograd. Deca obozavaju da provode vreme bas u ovoj igraonici.

25.06.2018 05:20
Stefan Dragojlovic

U decijoj igraonici Mastograd mozete da proslavite rodjendan detetu po pristupacnim cenama. Igraonica je lepo uredjena,prilagodjena potrebama dece,za njihovu igru i avanture.Za devojcice prelepo opremljen kutak koji poseduje kuhinju,sobu sa haljinicama,lutkicama,a takodje ni decaci nisu zanemareni. Dodjite i uzivajte sa vasim malisanima.

29.04.2018 02:28
Marko Miletic

U decijoj igraonici MASTOGRAD imacete prelep rodjendanac za vase dete.Sve na jednom mestu kutak za devocjcice i decake,jos i mogucnost igranja igrica. Za vase male klince i klinceze!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija igraonica Maštograd
  • Dečija Igraonica Maštograd,
  • Maštograd igraonica,
  • Maštograd,
  • Decija igraonica Mastograd radno vreme