O nama - IGRAONICA STEPICA


Igraonica Stepica je mesto kao stvoreno za najlepše dečije proslave, ali i svakodnevno druženje uz brojne sadržaje i radionice namenjene deci različitog uzrasta. U potpuno novom prostoru u samom srcu Voždovca, mališani mogu da puste mašti na volju i uživaju u neograničenoj igri, dok se roditelji opuštaju u prijatnom ambijentu kafića.

Prilikom opremanja igraonice Stepica vodili smo računa da prostor koncipiramo tako da udovoljimo interesovanjima dece različitog uzrasta. Pravim avanturistima na raspolaganju su 3D lavirint od 90m2, trambolina, vrteška, dva velika tobogana, zip lain.

Za one koji žele da svoju proslavu koncipiraju kao žurku, rezervisana je diskoteka sa vrhunskim osvetljenjem. Drugarima koji vole da se zabavljaju uz najbolje video igrice, namenjen je moderno opremljen game room. Takođe, redovno organizujemo različite radionice koje imaju za cilj da razviju maštu i kreativnost kod dece.

Bilo da želite da organizujete proslavu rođendana i krštenja za Vaše dete, oproštajnu žurku za završetak vrtića ili obeležite polazak u školu, igraonica Stepica je pravi izbor za Vas. Sve proslave u našoj igraonici su zatvorenog tipa, uz brojne termine kako radnim danima, tako i vikendom, po pristupačnim cenama.

Prostor igraonice Stepica je kompletno klimatizovan i poseduje kapacitet 40-oro dece i 40-oro odraslih. U letnjoj sezoni gostima je na raspolaganju prelepa bašta za opuštanje i uživanje. Takođe, posedujemo zaseban prostor za pušače koji je odvojen od ostatka igraonice.

Sa željom da Vam omogućimo maksimalno uživanje u proslavi sa dragim gostima, osmislili smo specijalni all inclusive paket koji obuhvata ketering, piće, tortu, face-painting i fotografa, dok nezaboravnu zabavu mališana garantuju profesionalni animatori.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 15-21h
vikend od 10-21h

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: igraonicastepica
Instagram: @igraonicastepica

Igraonica Stepica, Vojvode Stepe 213, Voždovac, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

25.06.2018 05:44
Danijela Markovic

Igraonica Stepica je pravo mesto da detetu proslavite rodjendan. Nalazi se na Vozdovcu. Prelepo opremljena. Imaju u ponudi profesionalne animatore koji ukljucuju decu u celokupan njihov program. Prezadovoljni smo kada je u pitanju ova igraonica.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Igraonica Stepica
  • Igraonica Stepica,
  • Igraonica Stepica Voždovac,
  • Igraonica na Voždovcu,
  • Igraonica Stepica Beograd,
  • Igraonica za decu Stepica,
  • Dečija igraonica Stepica,
  • Igraonica Stepica radno vreme