O nama - IGRAONICA VESELI MALIŠA


Naš Veseli Mališa je igraonica, učionica, radionica i rođendaonica. Nalazimo se u ulici Kumodraška 76, odmah do Osnovne škole “Veselin Masleša”, na Voždovcu.

Objekat u kome se nalazi Veseli Mališa obuhvata 120 m2 i podeljen je u dve odvojene celine, tako da su grupe koncipirane prema uzrastu dece.

Zahvaljujući prelepom dvorištu, koje je sa svih strana opasano visokom zidanom ogradom deca će dosta vremena provoditi napolju u igri sa vršnjacima, kao i različitim sportskim aktivnostima.

U boravku deci je obezbeđen zdrav i kvalitetan obrok koji dostavlja ketering kuća.

Veseli Mališa u svom sadržaju nudi:

-PRODUŽENI BORAVAK za decu od I do IV razreda osnovne škole

U produženom boravku Veseli Mališa sa decom uzrasta od I do IV razreda osnovne škole rade učitelji koji im pomažu pri izradi domaćih zadataka, savladavanju i utvrđivanju školskog gradiva u skladu sa programom, obnavljanju propuštenog gradiva, pripremi za kontrolne i pismene zadatke.

Nakon završetka školskih obaveza, deca imaju mogućnost da kreativno provedu svoje slobodno vreme, uz različite sadržaje: engleski jezik, školica sporta, muzika i gluma, crtanje, slikanje i vajanje.

Sve je zamišljeno tako da deca svakoga dana imaju brojne aktivnosti, u kojima će nam pomagati i stručno osoblje (profesor engleskog jezika, logoped, psiholog i mnogi drugi zavisno od potreba roditelja i dece).

-USLUGU ČUVANJA DECE NA SAT, KAO I MESEČNE PAKETE

Možemo slobodno da se pohvalimo našim stručnim kadrom koji čine nasmejani, pozitivni, kreativni i pre svega ljudi koji vole decu, i uživaju u svom poslu. Stručni kadar čine koji čine naš tim:
medicinska sestra vaspitač, logoped, psiholog, nastavnik engleskog jezika.

-EDUKATIVNO KREATIVNE RADIONICE

Namenjene su deci uzrasta od 2 do 10 godina. Cilj nam je da u njima probudimo kreativnost, kao i želju da uz savremene metode učenja čitaju, istražuju i zaposle svoje prste.

-ORGANIZOVANJE KREATIVNIH ROĐENDANA

-TRIBINE ZA ODRASLE

-LUTKARSKE PREDSTAVE

-KUTAK ZA ODRASLE


Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-18h
vikend: organizovanje rođendana od 15h

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Igraonica Veseli Mališa
  • Igraonica Veseli Mališa,
  • Dečija igraonica Veseli Mališa Beograd,
  • igraonica za decu Voždovac,
  • Veseli Mališa,
  • Igraonica Veseli Mališa radno vreme