O nama - IGRAONICA I ROĐENDAONICA ZA OSNOVCE LASER TAG


Pogledajte našu 3D panoramu: www.round.me/tour/15931/view/39319

Laser Tag igraonica je jedinstvena u Beogradu i prava je atrakcija za stariju decu i osnovce. Osnovna delatnost Laser Tag igraonice je proslava rođendana za stariju decu, a ono po čemu se proslava rođendana u našoj igraonici razlikuje od drugih je činjenica da su deca tokom cele proslave fizički aktivni, što celoj proslavi daje sportski duh.

Tokom proslave rodjendana kroz laser tag igru deca razvijaju osećaj za timski rad što će im svakako koristiti u daljem životu. Laser Tag je simulacija borbenih video igara prenetih u stvarnost. Igra pocinje tako što igrači oblače prsluke i uzimaju pištolje u ruke. Tokom igre, igrači se traže u lavirintima i gađaju se senzorima (nema projektila, kuglica, što igru čini skroz bezbednom), a rezultati se prate na kraju igre na monitorima.

Laser Tag igraonica se sastoji iz dva dela: arene – koja je predviđena za laser tag igru i koja se prostire na 500 kvadratnih metara i rođendaonice koja se prostire na 50 kvadratnih metara i koja je predviđena za osveženje nakon završetka igre.

Rođendani za stariju decu i tinjedžere mogu predstavljati pravnu noćnu moru za sve roditelje, jer Beograd, kao i Srbija, nisu bogati sadržajima zabavnog karaktera za decu tog uzrasta. Proslava rođendana u igraonici Laser Tag je pravi izbor zbog jedinstvene vrste zabave. Deca koja su prerasla klasične igraonice, a još uvek nisu zrela za večernje izlaske, osećaće se u našoj igraonici uzbuđenije nego do tada, iz razloga što je sama laser tag igra nešto na šta do sada nisu nailazili u drugim igraonicama i rođendaonicama.

U igri učestvuju dva tima (crveni i zeleni), a igra se odvija u areni koja je ispresecana raznim lavirintima, površine oko 500 metara kvadratnih. Zidovi su ofarbani uv bojama, što ostavlja totalno futrisički ambijent. Takođe, igra je praćena muzikom i veštačkim dimom. U našoj ponudi se nalazi nekoliko rođendanskih paketa: mali, srednji, veliki, mega i all inclusive (sve uključeno) paket.

Proslava rođendana za stariju decu u igraonici Laser Tag je pravi izbor zbog jedinstvene zabave
Rođendani za osnovce proslavljeni na jedan nov i uzbudljiv način koji će ih potpuno oduševiti

Više informacija o cenama i uslovima proslave rođendana u našoj igraonci, kao i o samoj laser tag igri, možete dobiti na telefone ili pogledati na nasem sajtu:
Mob: 060/ 333 68 03 - Braće Miladinov 10, Zvezdara

069/555 26 35 - Gornjogradska 55, Zemun

E-mail: lasertag021@gmail.com
Sajt: www.igraonicalasertag-beograd.com

Igraonica i rođendaonica za osnovce Laser Tag, Braće Miladinov 10 i Gornjogradska 55, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

29.04.2018 02:25
Jelena Jovanovic

Dobra igraonica i rodjendaonica LASER TAG se nalazi na zvezdari u ulici Brace Miladinov 10.Odlicna zabava za vasu decu koja su prevazisli manji uzrast.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Igraonica i rođendaonica za osnovce Laser Tag
  • Igraonica Laser Tag Beograd,
  • Rodjendaonica Laser Tag Beograd,
  • Laser Tag igraonica Beograd,
  • Laser Tag rodjendaonica Beograd,
  • Igraonica i rođendaonica za osnovce LASER TAG BEOGRAD radno vreme