O nama - DEČIJA IGRAONICA BALOO BROWN

Dečija igraonica BALOO BROWN je prva do detalja tematski uređena igraonica u Beogradu namenjena deci uzrasta od 1 do 12 godina. Naša kreativna igraonica je pravo mesto za odličnu zabavu, igru i druženje, a sve pod nadzorom profesionalnog osoblja.

Jedinstveno dizajniran enterijer koji podseća na džunglu prostire na 300 kvadrata i uređen je po visokim standardima i od najkvalitetnijih materijala. Na dva nivoa mališane očekuju brojni sadržaji koji će njihov boravak u igraonici BALOO BROWN učiniti nezaboravnim.

Našim drugarima na raspolaganju je mnoštvo zanimljivih kreativnih radionica koji im omogućavaju da uče kroz igru: creative paiting, English school, dancing consious... Za decu stariju od sedam godina obezbedili smo Sony PlayStation 4 konzole, stoni fudbal, bilijar, kao i kostimiranje.

Ukoliko morate hitno da završite neki posao ili želite da posvetite malo vremena sebi, a nemate kome da ostavite Vašeg mališana na čuvanje, dečija igraonica BALOO BROWN nudi najbolji baby servis u gradu. Bezbrižno se opustite u šetnji, ispijanju kafice, šopingu i drugim obavezama, jer Vaše dete je sa nama sigurno.

Dečija igraonica BALOO BROWN bavi se i organizacijom nezaboravnih rođendanskih proslava koje će oduševiti Vašeg mališana i njegove drugare. U našoj ponudi nalazi se veliki broj termina radnim danima i vikendom, a nudimo Vam jedinstvenu mogućnost da celokupnu proslavu kreirate u skladu sa željama slavljenika.

Najmlađe drugare posebno će oduševiti tematski rođendani gde su naši slavljenici kostimirani u omiljenog junaka iz crtanog filma. Za zabavu su zaduženi profesionalni animatori koji, takođe, mogu da budu obučeni kao njihov omiljeni lik iz crtaća.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 12-22h
subota i nedelja od 09-22h

Pratite nas putem društvenih mreža:

Facebook: Dečija igraonica Baloobrown

Instagram: @decijaigraonicabaloobrown

Dečija igraonica BALOO BROWN, Grčića Milenka 56, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

05.06.2018 03:23
Slavica Jovic

Decija igraonica Baloo Brown koja se nalazi na Vracaru je pravo mesto za odličnu zabavu, igru i druženje za nase malisane. Prelepo uredjen prostor za malisane,jako cista igraonica. Sve pohvale i za profesionalni tim koji radi u igraonici i vodi racuna o bezbednosti dece.

27.04.2018 11:20
Milena Djukic

Nemate kome da ostavete dete,a vama se pije kafa ,dodjite i budite bezbrizni jer ce strucno i veoma ljubazno osoblje da cuva vase dete. Igraonica BALOO BROWN koji se nalazi u ulici Grcica MIlenalka 56,Vracar.Odlicni uslovi za slavljenje rodjendana!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija igraonica BALOO BROWN
  • Dečija igraonica BALOO BROWN,
  • Dečija igraonica BALOO BROWN Vračar,
  • Dečija igraonica na Vračaru,
  • BALOO BROWN igraonica Beograd,
  • Dečija igraonica BALOO BROWN radno vreme,
  • igraonica za decu BALOO BROWN