PROIZVODNJA CVETNIH ARANŽMANA

4.0 | 1 ocena
Ulica: Zaplanjska 47
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
PROIZVODNJA CVETNIH ARANŽMANA
Mobilni: 061/

O nama

PROIZVODNJA CVETNIH ARANŽMANA

PROIZVODNJA CVETNIH ARANŽMANA poseduje 20 godina dugu tradiciju izrade originalnih i kreativnih cvetnih aranžmana za sve prilike. Poslednje 3 godine poslujemo na novoj adresi, Zaplanjska 47a, preko puta TC Stadion, cvećare desno.

Sve ove godine trudimo se da zadržimo naš prepoznatljiv stil koji se nadograđuje u skladu sa aktuelnim trendovima u svetu cveća. Oslanjajući se na vrhunski kvalitet cveća, naš tim iskusnih majstora izrađuje za Vas sve vrste aranžmana:

Cvetni aranžmani predstavljaju neponovljiv ukras, poklon ili svojevrsnu dekoraciju za svaku priliku. Bilo da Vam je potreban aranžman za svadbe, venčanja, proslave ili rođendane, za Vas izrađujemo specijalne cvetne aranžmane, od najrazličitijih vrsta cveća, ukomponovane u različite oblike i dimenzije.

Trudimo se da kompozicijom cvetova, ukrasnih listova, dekorativnih korpica i pomoćnih elemenata, stvorimo pravo umetničko delo koje će sigurno ulepšati i uveličati svako Vaše slavlje. U našoj ponudi možete pronaći veliki i raznovrstan izbor već gotovih predloga i motiva, ili u saradnji sa našim osobljem kreirati neki novi aranžman.

Sa željom da Vam pružimo podršku i u teškim trenucima, kod nas Vas očekuju buketi, suze i venci za izjave saučešća i sahrane. Za sve porudžbine preko 5.000 dinara vršimo besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Specijalni popusti za sve grupne porudžbine i pogrebna preduzeća.

Sve što Vi zamislite, mi možemo da napravimo
Najlepši cvetni aranžmani za sve prilike

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 07-18h
nedelja i praznici od 07-15h

PROIZVODNJA CVETNIH ARANŽMANA, Voždovac, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ilija Radovic
  13.03.2017 07:59

  Cvetni aranzmani predstavljaju neponovljiv ukras,poklon ili svojevrsnu dekoraciju za svaku priliku.Bilo da vam je potreban aranzman za svadbe,vencanja,proslave ili rodjendane,za vas izradjuju specijalne cvetne aranzmane,od najrazlicitijih vrsta cveca, ukomponovane u razlicite oblike i dimenzije.

  Firme u blizini

  Maki M Cvećara, Crnotravska 1a, Voždovac, Beograd
  Cvecara Peca, Mokroluska 86a, Beograd, Voždovac, Beograd
  Butik cveća Biljana, Ruzveltova 23a, Palilula, Beograd
  Cvećara Dunja, Crnotravska 10/1, Voždovac, Beograd
  Cvećara Afrodita, Maksima Gorkog bb, Vračar, Beograd
  Albero Dekor izrada veštačkog drveća, Bulevar kralja Aleksandra 93, Zvezdara, Beograd
  Cvećara Esperanca-T, Makenzijeva 60, Vračar, Beograd
  Atelje Snova cvećara, Patrijarha Gavrila 14, Vračar, Beograd
  Cvećara Ivona, Dr Milutina Ivkovića 2a, Savski venac, Beograd