Magazin PutovanjeOdmor za svačiji džep Praznik u pravom smislu te reči: Uskrs u Aquaworld Resortu!

Praznik u pravom smislu te reči: Uskrs u Aquaworld Resortu!

by Administrator

aquaworld-budimpestaUkoliko još niste odlučili gde da provedete uskršnje praznike, imamo sjajan predlog za vas. Aquaworld Resort Budapest pripremio je za sve svoje posetioce sjajne popuste, ali i brojna iznenađenja koja su razlog više da ovaj radosni hrišćanski prazni provedete upravo u ovom hotelskom kompleksu. Tako će svi oni koji odluče da praznike provedu u glavnom gradu Mađarske, tačnije u omiljenom SPA hotelu turista iz regiona, moći da se relaksiraju u jednom od desetak tematskih bazena sa toplom i hladnom vodom, velikom broju sauna, ali i da se prepuste odličnim terapeutima i uživaju u masažama.

Hotel se toplo preporučuje parovima, ali i porodicama sa decom koje očekuje pravi vodeni raj. Svoj kutak u hotelu pronaći će i surferi, ronioci, zatim ljubitelji adrenaliskih vožnji, gurmani, ali i najmlađi koje u velikoj hotelskoj igraonici očekuje Bongo majmun.

Sat za planetu u Aquaworldu!

Aquaworld Resort Budapest pridružio se obeležavanju najveće globalne volonterske akcije „Sat za planetu“. Kao društveno odgovorna kompanija, hotel je podržao akciju brojnim aktivnostima, pa su tako gosti umesto uz električnu rasvetu večerali uz sveće, a svi prisutnni mogli su da uživaju i u sjajnim performansima u holu hotela. Meni je bio prilagođen akciji zaštite planete, a organizovani su i tematski okrugli stolovi.

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar