Magazin ModaU trendu Moda za bebe

Moda za bebe

by Administrator

moda_za_bebe Već na samo pominjanje mode za bebe mnogi ce reći da je to glupost, iživljavanje, snobizam, pokušaj da se od roditelja izvuče novac… A drugi će reći da je to slatko. Onda se postavi pitanje koliko moda za bebe ima smisla?
Kupovina preskupe odeće za bebe – odeće koja je skupa samo zbog dizajnera čiji potpis nosi, a beba će je u rekordnom roku prerasti – svakako da nema mnogo smisla, osim ako baš imate mnogo novca sa kojim ne znate šta ćete. Ipak, biranje lepo dizajnirane odeće za bebe i te kako ima smisla. Zašto?
Zato što bebe u lepoj odeći stvarno mogu da izgledaju preslatko – kao bombonice, neko bi rekao. Onda im se svi dive, a čak i sasvim mala deca mogu da osete kad im se dive i da uživaju u tome. Divljenje odraslih čini da se beba oseća voljeno i sigurno i povećava joj samopouzdanje.
Da ne bude zabune, ovo ne znači da je bebama neophodno kupovati skupu odeću poznatih brendova. Medutim, ako je moguće, treba se potruditi da bebina odeća bude što veselijih boja i što lepša, što slađa, a ona modno dizajnirana može vas inspirisati da i sami, ako umete, svom detetu napravite nešto slično, ili da mu potražite nešto sličnog izgleda, a prihvatljive cene.
Zato, obratite pažnju na odeću svoje bebice – naravno da treba pre svega da bude udobna i da omogućava nesmetane pokrete, ali ni estetski momenat nije zanemarljiv. Beba u slatkoj odeći izazvaće divljenje čak i neznanaca dok je, recimo, u kolicima šetate parkom, i toliko divljenja učiniće je veoma veselom i nasmejanom (i, između ostalog, znatno manje sklonu plakanju). U divljenju vašem detetu, kao i u sreći vaše bebe, neće uživati samo beba – uživaćete i vi.

0 komentar

Slične teme