Nedelja, 15.09.2019

Magazin » Moda » U trendu » Prom Queen – Jedinstveni modni događaj za maturante i apsolvente

Prom Queen – Jedinstveni modni događaj za maturante i apsolvente

Objavi ovaj članak na

7.03.2017 11:25 AM

Prom Queen je modna manifestacija koja maturantima i apsolventima pruža jedinstvenu mogućnost da se pripreme za svoje matursko/apsolventsko veče uz stručnu pomoć i direktan kontakt sa dizajnerima. Događaj će biti realizovan u ekskluzivnom ambijentu TC Stadion Event Centra 19. aprila. Cilj organizacije je da omogući, kako devojkama, tako i njihovim roditeljima da ceo proces spremanja za važno veče realizuju u sklopu revije.  Veliki broj afirmisanih dizajnera izlagaće svoje kreacije, dok će za ulepšavanje biti zaduženi šminkeri i frizeri. Ovom prilikom će maturantkinje moći da izaberu svoju -idealnu kombinaciju haljine, aksesoara, frizure i šminke za matursku noć.

Osim osnovnog cilja pružanja pomoći mladim devojkama, projekat će ujedno stvoriti liniju direktne konekcije dizajnera, njihovih kreacija i javnosti. Idejni kreator ovog projekta Nikola Kočić i ujedno izvršni direktor agencije No 1 Model Of The World, već niz godina realizuje projekte ovog tipa u Srbiji i inostranstvu. Samim tim privlači interesovanja javnosti i uticajnih ljudi u poslu kojim se bavi.

Prom Queen predstavlja idealno rešenje za sve one koji bi voleli da na praktičan i jedinstven način prebrode ovaj period i sačine, sebi, savršen svečani izgled prave maturantkinje. Tokom ovog perioda na hiljade mladih dama zahvatio je, ujedno, nemir i entuzijazam povodom priprema za maturu. Kako njima, tako i njihovim roditeljima, realizacija ovog zadatka može zahtevati dosta napora i stresa.

Od izbora haljine do uklapanja aksesoara, cipela, preko zakazivanja šminke i frizure, ceo ovaj proces može predstavljati pravu noćnu moru. Bas zbog toga, Prom Queen predstavlja odličan način kako sve ovo proći mirno, zanimljivo i bez imalo stresa. Kao takav, prošlogodišnji uspeh organizacije pokazuje samo da projekat ima visoku tendenciju rasta kako po Srbiji, tako i po regionu.

Danka DNK

Danka Karovic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dnkMaric

Pregled komentara (0)

Pošaljite komentar

Ocena: 4,00 od 1 glasova 12345

Napiši komentar
septembar 2019.
P U S Č P S N
« avg    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30