Magazin ModaU trendu Lolita Lempicka lansirala svoj prvi ruž za usne

Lolita Lempicka lansirala svoj prvi ruž za usne

by Administrator

Pоznata po svojim sjajnim parfemima, kuća Lolita Lempicka je obogatila svoj asortiman i lansirala svoj prvi ruž za usne koji se, otkako je pušten na tržište, svakoga dana sve bolje prodaje. Mon Rouge dolazi u 10 vrlo intenzivnih nijansi koje su idealne za ove zimske dane kada svaka žena bar s vremena na vreme poželi da osveži svoj izgled nekom upadljivijom šminkom koju se ne usuđuje da nosi leti. Među najbolje ocenjenim od strane žena koje su ga isprobale nalaze se nijanse Rouge Lolita, vatreno crvena boja, Fuchsia Color Block, fuksija koja je izuzetno moderna i ove zime, ali i Corail Seventies, narandžasta boja namenjena nešto smelijim damama.

Kako bi užitak bio potpun, svaki ruž je pažljivo upakovan u kutijicu vrlo elegantnog dizajna na kojoj se naziru inicijali brenda. Još jedna sitnica na koju ljubitelji detalja i tek kako obraćaju pažnju je i neodoljivi miris na bazi kokosa i pomorandže, a ono što takođe treba pomenuti jeste da Mon Rouge ne sadrži paraben i da je obogaćen biljnim sastojcima. Zahvaljujući prijatnoj i hranljivoj teksturi dugo ostaje na usnama i ne razmazuje se.

Zaštitno lice Mon Rouge karmina je top model Saša Pivovarova koju smo imali prilike da vidimo i u reklami za Lolita Lempicka parfem Elle l’aime. Ova ljupka 28-godišnja ruskinja prethodno je bila zaštitno lice modne kuće Prada, kozmetike Biotherm, kao i parfema Black XS Paco Rabanne.

lolita-lempicka-sminka

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar