Magazin ModaU trendu Chloé kolekcija za proleće/leto 2014

Chloé kolekcija za proleće/leto 2014

by Administrator

Iako smo skoro tek izašli iz leta i polako se spremamo da uđemo u udobnu zimsku odeću, tople čizme i zaštitimo se vunenim kapama i šalovima, modne kuće uveliko razmišljaju čime da nas obraduju sledeće tople modne sezone. Jedna od vodećih francuskih modnih kuća, Chloé, i ovoga puta ima rešenje kako da sledećeg proleća i leta izgledamo seksi i zavodljivo, a da se pritom ipak osećamo udobno u odeći koju nosimo na sebi.

Sudeći po najnovijoj Chloé kolekciji za proleće/leto 2014, sledeće godine u modi će biti ležerna garderoba: široke bermude i pantalone koje podsećaju na one sa devojaka iz harema koje imamo prilike da gledamo u, kod nas sve popularnijim, turskim serijama. Tu su i udobne bluzice jednostavnog kroja i tunike od laganih prirodnih materijala. Nonšalantno zamršene haljinice od svile i čipke koje otkrivaju taman toliko da se na pristojan način istaknu atributi zagolicaće maštu muškaraca koji se nađu u blizini žena koje ih budu nosile.

S obzirom da su ovoga leta neonske boje bile i više nego popularne, dizajneri ove modne kuće smatrali su da je vreme za vazdušaste, nežne tonove koji su kao takvi apsolutno u skladu sa metrijalima i krojem odeće. Ovom kolekcijom dominiraju bela, bež boja, nežno zelena, boja peska. Ovoga puta nema mnogo ekperimentisanja bojama, nema mnogo detalja, već je većina komada vrlo svedena.

A kako se vama dopada najnovija Chloé kolekcija? Da li i vi ponovo jedva čekate leto da uskočite u ove ili bar slične komade?

ChloekloeChloe nova kolekcijakloe nova kolekcijakloe kolekcija 2014Chloe kolekcija 2014modna kuca kloemodna kuca Chloe

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar