O nama - GREEN CORNER OZELENJAVANJE I PRATEĆA OPREMA

Green Corner Beograd je idealno mesto za kupovinu kvalitetnog sadnog materijala, alata i opreme za uređenje Vašeg komada prirode. Posebnu pažnju u našem radu posvećujemo ozelenjavanju dvorišta, bašta, poslovnih prostora, terasa, sa željom da podignemo svest ljudi o značaju i važnosti biljaka za očuvanje prirode.

Green Corner vizija: Iznad svega želimo da budemo pouzdan poslovni partner prepoznat po visokom kvalitetu sadnog materijala, koji će kroz svoje aktivnosti konstantno podizati nivo svesti društvene zajednice, u vezi sa koristima ozelenjavanja, kako za čoveka, tako i za planetu uopšte.

Green Corner misija: Kroz anganžovanje tima visoko stručnih kadrova posvećenih prirodi, obezbediti kvalitetan asortiman sadnog materijala. Davati kupcima pravovremene i praktične savete u vezi sa negom i zaštitom bilja, kako bi osetili blagodeti zelenila u svakodnevnom životu.

U našoj ponudi očekuju Vas voćne sadnice, četinari, lišćari, ruže, perene i drugo ukrasno bilje, semena, malč, razni supstrati za sve vrste biljaka, đubriva, saksije vrhunskog dizajna domaćih i stranih proizvođača, preparati za zaštitu i negu biljaka, razno dekorativno kamenje, alati i oprema. Za sve one koji vole zelenilo, a ne mogu, ne stižu ili nemaju uslova da brinu o prirodnim biljkama, nudimo i kvalitetne veštačke biljke renomiranih proizvođača.

Firma Green Corner doo obavlja kooperaciju u proizvodnji sadnica sa rasadnikom “REVA DVA” koji se svrstava među vodeće u našoj zemlji. Zahvaljujući preko pola veka dugoj tradiciji proizvodnje, rasadnik “REVA DVA” je prepoznatljiv po voćnim sadnicama vrhunskog kvaliteta. Takođe, neguje dugogodišnju saradnju sa naučnim institutima.

Saradnja između naše dve porodične firme rezultirala je bogatim proizvodnim programom koji obuhvata: sertifikovane i standardne voćne sadnice, kalem pupoljke i podloge (generativne i vegetativne), sadnice južnog voća i razne vrste ukrasnog bilja.

U sklopu preduzeća Green Corner Jajinci nalazi se i registrovana poljoprivredna apoteka.

Gde god nađeš zgodno mesto tu drvo posadi, a drvo je blagorodno pa će da nagradi” - J.J. Zmaj

Green Corner ozelenjavanje privatnih i javnih površina.
Veliki izbor sadnica vrhunskog kvaliteta i prateće opreme.

Radno vreme:

Ponedeljak – subota od 08-16h
Nedelja od 08-13h

Green Corner ozelenjavanje i prateća oprema, Bulevar JNA 162e, Jajinci, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

29.05.2018 02:28
Ivana Mladenovic

GREEN CORNER se bavi ozelenjivanjem privatnih i javnih povrsina.Veliki izbor sadnica vrhunskog kvaliteta i pratece opreme. Sve pohvale za strucn kadar,usluzno osoblje i kvalitet!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Ozelenjavanje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Green Corner ozelenjavanje i prateća oprema
  • green corner,
  • green corner ozelenjavanje,
  • green corner beograd,
  • green corner jajinci,
  • ozelenjavanje dvorista,
  • ozelenjavanje terasa,
  • ozelenjavanje baste,
  • generativne podloge,
  • vegetativne podloge