Dodaj firmu

Servis tableta Sonic Electronic

Ukoliko Vaš računar radi otežano, usporeno ili uopšte ne radi, servisračunara Sonic Electronic je pravo mesto za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudimo Vam sve vrste intervencija na Vašim laptop, desktop, tablet i MacBook računarima...
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 383
Zvezdara, Beograd

Servis laptopova i kompjutera Cosmos Tehno Group

Kada Vam zatreba profesionalan, brz i pouzdan servis laptopova i računara, Cosmos Tehno Group Servis na Zvezdari je prava adresa za Vas. Dugogodišnje iskustvo, maksimalno zalaganje naših zaposlenih i pristupačne cene, samo su neke od karakt...
Pročitaj više

Topalovićeva 2 ( blizina Arhitektonske škole i Sinđelićevog stadiona )
Zvezdara, Beograd

Trazite dobar servis tableta? Tableti su postali deo svakodnevnice, koji se masovno prodaju i koriste.  Različite generacije su vrlo rado prihvatile ovaj trend nošenja tableta jer je veoma praktičan za korišćenje, moderan, ima dobru preglednost i omogućava lak, brz i jednostavan pristup internetu.  Savremeni, moderni praktični, ali ipak kvarovi se dešavaju. Ukoliko je vašem tabletu potrebna popravka, možete ga odneti u servis ili ga dostaviti preko kurirske službe u određeni servis. Naravno pre toga je potrebno pozvati i objasniti koji je kvar u pitanju, kako bi se tačno utvrdile pojedinosti oko mogućnosti servisiranja i cene.

Popravka tableta

Da bi se izvršila dijagnostika kvara potrebno je pažljivo otvoriti i rastaviti tablet uređaj. Mnogi serviseri se ne bave popravkom tableta zbog osetljivosti Touch Screen-a i ekrana koji vrlo lako pucaju ukoliko se ne rastavljaju pažljivo.

Serviser koji izvršava popravku tableta mora da bude maksimalno koncentrisan i pažljiv. Važnu ulogu igraju i profesionalno osvetljenje, preciznost, strpljenje, kao i praktično i teorijsko znanje.

Najčešće popravke na tablet uređajima

Zamena ekrana (LCD panela) na tabletu

Zamena Touch Screen-a na tabletu

Zamena micro USB konektora

Zamena DC konektora

Popravka matične ploče na tabletu

Reinstalacija sistema za tablet uređaje, i

Ostali kvarovi

Tablet servis

U većini servisa za računare mogu se naći ekrani za skoro sve modele ekrana za tablete. Najčešći kvar na svim vrstama tablet uređaja je oštećenje prednjeg panela, odnosno stakla ili LCD-a. Tablet uređaji najosetljiviji su upravo na svojoj najvećoj površini. Ako vam je tablet pao  desilo se da je ekran  pukao, odnosno staklo, nikako se ne savetuje da nastavite sa korišćenjem, jer postoji mogućnost da se oštećenje stakla prenese i na LCD koji se nalazi ispod.

Za većinu Apple iPad, Samsung, Huawei, Sony i poznatijih proizvođača tableta moguća je popravka odnosno zamena prednjeg stakla i drugih delova u jednom radnom danu, ukoliko delova za traženi uređaj imamo na zalihi.

Neki od najčešćih kvarova na tabletima su da tablet neće da se upali, tablet neće da se puni, polomljen konektor, dugme za uključivanje, tablet neće da podigne sistem, vrti android, polomljen touch screen, polomljen displej i sl. 

Ovo su neki od kvarova koji se svakodnevno rešavaju u servisu. Takođe možemo nabaviti punjač za tablet bez obzira na model, baterija za tablet se može i prilagoditi za Vaš tablet ukoliko se originalna baterija ne može nabaviti. Dovoljno je da donesete tablet u servis kako bi naši serviseri ustanovili koji tip punjača odgovara Vašem tabletu ili koji tip baterije za tablet koristi

Servis tableta cena

Cena za servis tablet računara zavisi u principu najviše od kvara koji treba da se otkloni. Za zamenu ekrana je potrebno izdvojiti od 3 000 do 7 000 dinara, s tim što se cena formira na osnovu oštećenja monitora i modela tableta koji treba da se popravi.

Za popravku svih konektora potrebno je izdvojiti oko 1 500 dinara. Za instalaciju i optimizaciju android operativnog sistema potrebno je izdvojiti oko 1 500 dinara.

Izlazak na teren se u nekim servisima ne naplaćuje, s tim što cena usluge mora da bude veća od 500 dinara. Za izlazak na teren van radnog vremena servisa potrebno je platiti oko 1 000 dinara bez obzira o kojoj usluzi se radi.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate servise računara ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane