Potraga za nestalim licima često zna da bude veoma komplikovana i teška, kako za policiju, tako i za detektivske agencije. U životu se dešava da nestanu osobe različitih godina i iz raznih razloga. To može biti bekstvo tinejdžera od kuće, ili se može dogoditi da dementna i stara osoba jednostavno zaluta. Najteži slučajevi su svakako kriminalna dela otmice.

Pročitaj više

Izaberite neku od agencija koje rade POTRAGU ZA NESTALIM LICIMA

Beograd

Poligraf Centar
Bojanska 1
Vračar Pozovi

Bilo da Vas muče poslovni ili privatni problemi, Poligraf Centar pruža najprofesionalnije poligrafsko ispitivanje u Srbiji. Zahvaljujući zvaničnom partnerstvu sa Američkom poligrafskom asocijacijom nudimo najbolje stručnjake, kao i obavljan...
Pročitaj više

Pre 4 h poslednji put pozvana firma
ANONIMUS PLUS detektivska agencija
Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 72
Savski venac Pozovi

Detektivska agencija Anonimus Plus pruža kompletne detektivske usluge u Beogradu, Srbiji, kao i u inostranstvu. Oblasti u kojima delujemo su detektivske usluge, usluge poligrafa, forenzičke usluge, kao i konsalting...
Pročitaj više

Pre 23 h poslednji put pozvana firma
SEGURIDAD Detektivska agencija
Glasinačka 8
Zvezdara Pozovi

Detektivska agencija SEGURIDAD pruža Vam kompletne detektivske usluge u Beogradu i širom Srbije. Ukoliko sumnjate u partnera ili želite podatke o nečijem poslovanju, naše stručno osoblje će Vam obezbediti pouzdane informacije koje će potvrdit...
Pročitaj više

Potraga za nestalim licima često zna da bude veoma komplikovana i teška, kako za policiju, tako i za detektivske agencije. U životu se dešava da nestanu osobe različitih godina i iz raznih razloga. To može biti bekstvo tinejdžera od kuće, ili se može dogoditi da dementna i stara osoba jednostavno zaluta. Najteži slučajevi su svakako kriminalna dela otmice.

Pronalaženje nestalih lica

U praksi, najčešće se događa da policija ne preduzima ništa u prvih dvadeset četiri časa, ali za to vreme privatni detektivi mogu da obave mnogo toga. Dešava se da za jedan dan osoba bude locirana i pronađena, ukoliko je slučaj lakši, a ako se radi o komplikovanim situacijama, tada potraga traje duže, i dolazi do saradnje privatnih detektiva i policije.

Verovatno vas zanima kako izgleda potraga za nestalom osobom. Naime, detektivi najpre razgovaraju sa članovima porodice, komšijama, poznanicima, prijateljima i kolegama osobe koja je nestala. Oni daju svoje iskaze, u kojima može biti dosta korisnih informacija koje mogu pomoći u istrazi.

Tako dobijamo podatke o tome kakva je životna rutina lica koje se traži, na kojim mestima se kreće, sa kojim ljudima se druži i slično. Dok traje potraga, porodica proživljava teške trenutke, jer ne zna u kakvom stanju će biti pronađena osoba. Zbog toga vam na usluzi stoji tim psihologa, koji će pomoći da se taj mučan period što bezbolnije prebrodi.

Potraga za nestalim licima iskustva

Kao što smo naveli u našem tekstu, najteži slučajevi nalaženja nestalih osoba su u situacijama kada se radi o kriminalnoj radnji, to jest, o otmici. Uvek je najvažnije saznati koje su uobičajene dnevne navike nestale osobe, te porazgovarati sa ljudima sa kojima je ta osoba u kontaktu, bilo poslovno, bilo privatno. Važno je i proveriti mesta na koja nestala osoba ima naviku da odlazi.

Privatni detektivi će uzeti u obzir kao važne podatke i činjenice da li je osoba imala problema sa zakonom, ili je njeno ponašanje uzorno.

U praksi susrećemo slučajeve kada je raspisana poternica za nekom osobom, ili postoji potraga od strane advokata u sudskom postupku. U svim ovim situacijama privatni detektivi pružaju svoje usluge, kvalitetno, efikasno i u najkraćem roku.

Često se dešava da je potrebno pronaći osobu koja vam duguje određeni novac, pa vas zbog toga izbegava, ili je nanela neku štetu. Ponekad treba naći osobe koje se moraju pojaviti kao svedoci na sudu, a to ne žele i slično. Takve osobe se lociraju, i dostavljaju vam se podaci.

Bitno je napomenuti da su najčešće od najveće važnosti informacije koje privatni detektivi dobijaju od članova porodice, najbliže rodbine, komšija, kolega, prijatelja, poznanika... Na ovaj način se može sklopiti slika o karakteru nestale osobe i njenim navikama, što sve može pomoći da se potraga kreće u željenom pravcu.

Potraga za nestalim licima – cena:

Svaki slučaj je različit i potrebno je kraće ili duže vreme da se osoba pronađe, tako da za jedan dan angažovanja privatnog detektiva u cilju pronalaženja nestale osobe treba izdvojiti oko 9000 dinara.

*Za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate detektivske agencije koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marta Dencevic
  05.09.2017 10:36

  kada bih imao ovu vrstu problema pre svega bih se prvo obratio za pomoc policiji i prijavio tamo njen nestanak. Detektivi su cudna kategorija. Vecina njih je radila u policiji ali je u isto vreme odlucila da taj posao napusti i ode u drugom pravcu.

  Petar Jankovic
  04.05.2017 10:57

  Koliko mi se samo cini, moze ona zaista da se uradi bez nekih previse velikih problema.

  Ljubinka Sreckovic
  20.04.2017 02:15

  Koliko mi se samo cini, sto se ove potrage tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Ivan Stojanovic
  06.04.2017 12:47

  Samo treba da vodite racuna o tome da vas neko ne odere bez neke velike potrebe.

  Nikolina Pantelic
  04.04.2017 11:41

  Kako god da okrenete, ona nije nesto sto treba i mora da se plati. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.

  Marko Petrovic
  21.03.2017 11:27

  Nazalost, u ovom poslu ima dosta prevaranata koji samo gledaju kako da ljudima uzmu novac.

  Jana Stankovic
  02.03.2017 07:13

  Sto se ove potrage tice, kvalitet je naravno i vise nego vazan. Sve ostalo je po meni cisto gubljenje vremena.

  Biljana Brankovic
  13.02.2017 08:35

  Uvek je potraga za nestalim licima, bila jedno osetljivo pitanje. Sve drugo je onda bilo oduvak daleko losije resenje.

  Dusan Markovic
  31.01.2017 10:32

  Samo je veoma bitno da u ovom poslu ne naletite na neke prevarante koji ce gledati samo kako da vam uzmu novac.