Kako radi test na narkotike? Narkotici su razna sredstva koja izazivaju psiho-fizičku zavisnost, što bi značilo da postoji jaka želja za određenom supstancom, njenim nabavljanjem i uzimanjem po svaku cenu.

Pročitaj više

Izaberite neku od agencija koje rade TEST NA NARKOTIKE

Beograd

Poligraf Centar
Bojanska 1
Vračar

Bilo da Vas muče poslovni ili privatni problemi, Poligraf Centar pruža najprofesionalnije poligrafsko ispitivanje u Srbiji. Zahvaljujući zvaničnom partnerstvu sa Američkom poligrafskom asocijacijom nudimo najbolje stručnjake, kao i obavljan...
Pročitaj više

Pre 8 h poslednji put pozvana firma

Kako radi test na narkotike? Narkotici su razna sredstva koja izazivaju psiho-fizičku zavisnost, što bi značilo da postoji jaka želja za određenom supstancom, njenim nabavljanjem i uzimanjem po svaku cenu.

Istraživanja pokazuju da maloletnici dolaze prvi put u konakt sa marihuanom u uzrastu od 15-16 godina, dok se sa heroinom počinje od 18 – 19 godine. Veoma je važno da se na vreme primeti ako osoba uzima narkotike, kako eksperimentisanje i povremena konzumacija ne bi prerasli u zavisnost.

Test na drogu

U periodu adolescencije, mladi su u potrazi za svojim identitetom, pa se distanciraju od roditelja i od ostalih osoba koje učestvuju u vaspitanju. Ukoliko se mlada osoba kreće u društvu u kojem se koristi neka vrsta droge, vrlo je verovatno da će želeti da se uklopi, to jest, počeće sa konzumiranjem.

Test na ekstazi

Među maloletnicima često je prisutna droga ekstazi, za koju je potvrđeno da samo jedna tableta može izazvati trajne promene na mozgu, pa čak i smrt, u nekim slučajevima.

Test na marihuanu

Marihuana je najrasprostranjenija droga na svetu, i mladi je često probaju iz radoznalosti. Poznato je da marihuana trajno oštećuje kognitivne funkcije i pamćenje, dok su negativni učinci na te funkcije veći kod adolescenata nego kod odraslih ljudi.

Test na kokain

Neko ko je probao marihuanu i koristi je određeno vreme, ubrzo može da poželi da eksperimentiše i sa kokainom. Ova droga se zadržava u urinu tri do četiri dana, u krvi samo jedan do dva dana, dok se u kosi zadržava čak do devedeset dana.

Test na heroin

Ako je osoba koristila heroin, tragovi ove droge u urinu su vidljivi tri do četiri dana, u krvi do dvanaest sati a u kosi do devedeset dana.

Test na LSD

Kada se upotrebljava LSD, u urinu se to može očitati u periodu od jednog do tri dana, u kosi do tri dana, a u krvi svega dva do tri sata.

Test na amfetamine

Od jednog do tri dana, u urinu ostaju tragovi amfetamina, u kosi oko devedeset dana, a u krvi oko dvanaest sati.

Test na metamfetamin

Tragove ovog narkotika ćemo pronaći u krvi u periodu od dvadeset četiri do trideset šest časova, u urinu od jednog do tri dana, a u kosi do 90 dana.

Test na MDMA

Ukoliko je osoba koristila MDMA, pronaći ćemo tragove u krvi u roku dan do dva, u urinu od tri do četiri dana, dok kosa pokazuje korišćenje u roku od 90 dana.

Test na alkohol

Alkohol brzo isparava iz krvi, i to za deset do dvanaest sati, u urinu će se zadržati od tri do pet dana, a kosa će vas odati tokom tri meseca.

Test na narkotike – cena:

Koliko ćete izdvojiti za test na narkotike, zavisi od njihove vrste, tako da je veoma teško dati orijentacionu cenu. Vreme otkrivanja prisustva neželjenih supstanci zavisi od učestalosti korišćenja, starosti osobe, njenog zdravstvenog stanja i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate detektivske agencije koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite firmu