Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Test na narkotike
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Test na narkotike

Narkotici su razna sredstva koja izazivaju psiho-fizičku zavisnost, što bi značilo da postoji jaka želja za određenom supstancom, njenim nabavljanjem i uzimanjem po svaku cenu.

test na narkotike

 

Istraživanja pokazuju da maloletnici dolaze prvi put u konakt sa marihuanom u uzrastu od 15-16 godina, dok se sa heroinom počinje od 18 – 19 godine. Veoma je važno da se na vreme primeti ako osoba uzima narkotike, kako eksperimentisanje i povremena konzumacija ne bi prerasli u zavisnost.

Test na drogu

U periodu adolescencije, mladi su u potrazi za svojim identitetom, pa se distanciraju od roditelja i od ostalih osoba koje učestvuju u vaspitanju. Ukoliko se mlada osoba kreće u društvu u kojem se koristi neka vrsta droge, vrlo je verovatno da će želeti da se uklopi, to jest, počeće sa konzumiranjem.

Test na ekstazi

Među maloletnicima često je prisutna droga ekstazi, za koju je potvrđeno da samo jedna tableta može izazvati trajne promene na mozgu, pa čak i smrt, u nekim slučajevima.

Test na marihuanu

Marihuana je najrasprostranjenija droga na svetu, i mladi je često probaju iz radoznalosti. Poznato je da marihuana trajno oštećuje kognitivne funkcije i pamćenje, dok su negativni učinci na te funkcije veći kod adolescenata nego kod odraslih ljudi.

Test na kokain

Neko ko je probao marihuanu i koristi je određeno vreme, ubrzo može da poželi da eksperimentiše i sa kokainom. Ova droga se zadržava u urinu tri do četiri dana, u krvi samo jedan do dva dana, dok se u kosi zadržava čak do devedeset dana.

Test na heroin

Ako je osoba koristila heroin, tragovi ove droge u urinu su vidljivi tri do četiri dana, u krvi do dvanaest sati a u kosi do devedeset dana.

test na drogu

 

Test na LSD

Kada se upotrebljava LSD, u urinu se to može očitati u periodu od jednog do tri dana, u kosi do tri dana, a u krvi svega dva do tri sata.

Test na amfetamine

Od jednog do tri dana, u urinu ostaju tragovi amfetamina, u kosi oko devedeset dana, a u krvi oko dvanaest sati.

Test na metamfetamin

Tragove ovog narkotika ćemo pronaći u krvi u periodu od dvadeset četiri do trideset šest časova, u urinu od jednog do tri dana, a u kosi do 90 dana.

Test na MDMA

Ukoliko je osoba koristila MDMA, pronaći ćemo tragove u krvi u roku dan do dva, u urinu od tri do četiri dana, dok kosa pokazuje korišćenje u roku od 90 dana.

Test na alkohol

Alkohol brzo isparava iz krvi, i to za deset do dvanaest sati, u urinu će se zadržati od tri do pet dana, a kosa će vas odati tokom tri meseca.

Test na narkotike – cena:

Koliko ćete izdvojiti za test na narkotike, zavisi od njihove vrste, tako da je veoma teško dati orijentacionu cenu. Vreme otkrivanja prisustva neželjenih supstanci zavisi od učestalosti korišćenja, starosti osobe, njenog zdravstvenog stanja i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate detektivske agencije koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

05.09.2017
Janko Zivanovic

Ovo je veoma ozbiljan test. Najpouzdaniji je ukoliko se radi preko mokrace. Samo tamo mogu da se dobiju potpuno pouzdani rezultati. Pri tome, cene ovih testova takodje nisu ni malo naivne, sto je i za ocekivati.

04.05.2017
Ljubinka Sreckovic

Ukoliko nesto po meni valja, onda je to svakako ova vrsta testa.

20.04.2017
Petar Jankovic

Ovo je po mnogo cemu i vise nego odlican test. Tesko da se bez njega drugacije moze.

06.04.2017
Nikolina Pantelic

Ovo u danasnje vreme mozete da uradite bukvalno na svakoj klinici i po meni tu nema ama bas nista neobicno. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.

04.04.2017
Ivan Stojanovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta testa u ciji kvalitet ne treba da sumnjate.

21.03.2017
Jana Stankovic

U svakom slucaju je ovo po meni odlicna vrsta testa.

02.03.2017
Marko Petrovic

Sto se mene licno tice, ovo je u svakom slucaju poseban vrsta testa u koju treba da imate puno poverenje.

13.02.2017
Biljana Brankovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta testa. Ako se vec za njega odlucite , sigurno je samo to da se necete pokajati. Sve drugo je daleko manje vazno.

31.01.2017
Dusan Markovic

Koliko je meni poznato, najpouzdanije je da se test na narkotie u radi u nekoj bas dobroj laboratoriji a da pri tome se uzorak uzme iz mokrace.