ANONIMUS PLUS detektivska agencija

 • 5
4.47 | 19 ocena

O nama - ANONIMUS PLUS DETEKTIVSKA AGENCIJA

Detektivska agencija Anonimus Plus Beograd, pruža sve vrste bezbednosnih usluga na teritoriji Srbije, kao i u inostranstvu. Ono u čemu prednjačimo u odnosu na druge detektivske agencije je činjenica da nudimo najširi dijapazon detektivskih usluga i sprovodimo iste u profesionalnom, poverljivom i diskretnom maniru, kao i sa izuzetnom pažnjom.

Detektivska agencija Anonimus Plus je profesionalna organizacija specijalizovana za poslove iz oblasti detektivske delatnosti. Sa sedištem firme lociranim u Beogradu i preko decenije dugom uspešnom poslovnom istorijom i iskustvom u obaveštajnom svetu, pružamo profesionalne i diskretne detektivske usluge našim klijentima na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou.

Četiri primarne oblasti u kojima posluje Anonimus Plus detektivska agencija su:

 • Detektivske usluge
 • Usluge poligrafa
 • Forenzičke usluge
 • Konsalting

Na stalni razvoj su nas godinama terali klijenti koji su se vezali za nas i stekli poverenje, što je u ovoj branši i te kako bitno. Naša reputacija nastavlja da raste kroz stalne preporuke od klijenta koji su koristili naše usluge, videli naše rezultate, i znaju za našu diskreciju i integritet.

Naši klijenti očekuju da uspešno možemo da rešimo sve poslove, suočimo se sa svim izazovima i odgovorimo na sve njihove potrebe. Sve što radimo za naše klijente ostaje tajna. Ukoliko Vam je potrebna bilo koja od naših uluga, ukoliko imate pitanja ili Vam je potrebna asistencija bilo koje vrste, budite slobodni da nas kontaktirate, za naše klijente smo tu 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Anonimus Plus detektivska agencija – profesionalne i diskretne detektivske usluge na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou

Detektivska agencija Anonimus Plus , Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 72, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

09.04.2021 21:09
Neregistrovan korisnik

Odlicna agencija, znamo se godinama, pozdrav od kolega iz Makedonije!

04.04.2021 02:44
Neregistrovan korisnik

Samo reči pohvale za ove stručnjake!

04.04.2021 02:40
Neregistrovan korisnik

Odlični, saradjujemo godinama, sve što su rekli tako je i bilo. Profesionalci, kulturni i uvek spremni da ponognu.

30.05.2017 01:48
Goran Sarenac

Strucna i pouzdana lica izlaze u susret vama i vasim problemima.Njihova reputacija nastavlja da raste kroz stalne preporuke od klijenta koji su koristili njihove usluge,videli rezultate i znaju za njihovu diskreciju i integritet.

01.05.2017 08:37
Milos Novovic

Ako Vam ikada bude trebala usluga ovog tipa, jedina prava agencija i jedina koju bih mogao da preporucim bez ikakve sumnje je detektivska agencija Anonimus!

01.05.2017 08:37
Milos Novovic

Ako Vam ikada bude trebala usluga ovog tipa, jedina prava agencija i jedina koju bih mogao da preporucim bez ikakve sumnje je detektivska agencija Anonimus!

01.05.2017 08:17
Marko Imperl

Svaka cast, samo tako nastavite.

01.05.2017 07:44
Igor Jakovljevic

Zeleo bih, kao prvo, da se zahvalim na saradnji, i da javno istaknem da su mi gospoda iz ove firme zavrsili odlican posao i dosli do podatka koji mi je trebao urgentno i u kratkom roku. Ko god da ima poterbu za ovakvom vrstom usluga preporucio bih ovu firmu u svakom smislu. Saradjivacemo i dalje, na obostrano zadovoljstvo. Pozdrav!

20.03.2017 08:32
Lazar Ristic

Zahvaljujuci delovanju poligrafa mnoge kompanije su do sada uspela da izbegnu obimne gubitke i razne vidove stete,a poligraf se takodje pokazao kao efikasno sredstvo kod eliminisanja zaposlenih pojedinaca koji su namerno prouzrokovali stetu prema kompaniji.

18.11.2016 06:24
Milos Bozovic

Ovo je agencija sa uspesnom poslovnom istorijom i iskustvom u obavestajnom svetu, pruzaju profesionalne i diskretne detektivske usluge klijentima na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Detektivske agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu ANONIMUS PLUS detektivska agencija
 • anonimus detektivske usluge,
 • anonimus plus detektivska agencija radno vreme,
 • anonimus detektivska agencija kontakt telefon,
 • anonimus privatni detektiv,
 • anonimus detektivska agencija,
 • anonimus plus beograd