Sta je to elektrošoker? Verovatno ste mnogo puta u raznim filmovima videli kako nepoznati muškarac napada ženu u nekom mračnom prolazu, a ona iz tašne vadi neku spravicu kojom onesposobljava napadača. Ako ste se pitali šta je to – reč je o elektrošokeru.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju ELEKTROŠOKER

Beograd

Alfa Sistem Plus, Spytech
Bulevar Arsenija Čarnojevića 114
Novi Beograd

SpyTech špijunska oprema pruža maksimalne rezultate kada je u pitanju prisluškivanje, snimanje i praćenje mobilnih telefona, lica i vozila. Iza nas je 13 godina uspešnog rada, a pored prodaje bavimo se i ugradnjom kompletne opreme iz naše p...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Sta je to elektrošoker? Verovatno ste mnogo puta u raznim filmovima videli kako nepoznati muškarac napada ženu u nekom mračnom prolazu, a ona iz tašne vadi neku spravicu kojom onesposobljava napadača. Ako ste se pitali šta je to – reč je o elektrošokeru.

U našem daljem tekstu saznajte sve o ovom uređaju, na koji način deluje, gde ga možete nabaviti kao i po kojim cenama.

Elektro šoker

Elektro šoker služi za samoodbranu, i namenjen je da štiti vas, kao i vašu imovinu od agresivnih ljudi ili životinja. Reč je o visokonaponskom aparatu koji vas može zaštititi u slučaju krađe, provale, razbojništava, bilo kakvog fizičkog napada...

Na našem tržištu se mogu pronaći najnoviji modeli elektrošokera koji su izrađeni prema tehnologijama koje koristi nemačka vojna policija. Svaki elektrošok aparat ima u sebi ugrađenu LED lampu, i veoma su jaki, od oko milion do tri miliona volti.

Elektrošokeri su atestirani u našoj zemlji, a kako što smo naveli, proizvode se prema nemačkoj licenci. Suština kod elektrošokera je u tome da oni ne mogu ubiti čoveka, ali zbog toga mogu da izazovu grčenje mišića i bolove, zahvaljujući čemu napadač biva osujećen u svojoj lošoj nameri.

Na isti način deluje i na ljude i na agresivne životinje.

U daljem tekstu ćemo precizno objasniti kako to elektrošoker deluje. Naime, to je princip periodičnog električnog pražnjenja na samo telo napadača, što sve izaziva stanje šoka. Kao što smo naveli, osoba neće biti ubijena, ali će je dejstvo elektrošokera veoma zaboleti.

Elektrošokeri se kupuju u pakovanju koja ima futrolu za nošenje, postoji punjač kao i uputstvo za upotrebu. Sa ovim uređajem ćete se osećati sigurno, jer se napadi događaju najčešće onda kada se najmanje nadamo. Zbog toga se elektrošoker smatra pouzdanim uređajem koji je od velike koristi prilikom samoodbrane.

Ukoliko vas je naš tekst zainteresovao i želite sebi da priuštite zaštitu, verovatno vas interesuje kakvi sve modeli elektrošokera postoje. Ovi profesionalni aparati se mogu naći u obliku baterijske lampe, palice, električnog pendreka, mobilnog telefona...

Pogodni su za sve ljude koji žele da zaštite sebe i svoju imovinu, tako da ih koriste pojedinci, ali i različite radnje, agencije i slično. Pravljeni su od visokokvalitetnih materijala i vrlo lepo su dizajnirani.

Dejstvo elektrošokera je tako jako, da probija čak i debelu garderobu i kožnu opremu. Možda se pitate šta vas dešava ukoliko vas napadač koji je pri šoku uhvati – da li ćete tada i vi doživeti strujni udar? Odgovor je ne, vi nećete osetiti ništa, samo će napadač biti onesposobljen.

Ovaj aparat neće ostaviti psihičke ni fizičke traume. Deluje veoma kratko, za 0,5 sekundi se doživi kratak šok koji prati mišićna kontrakcija. Od jedne do tri sekunde se doživljava srednji šok, koji napadača obara na zemlju i on može da doživi kratku nesvesticu, međutim, nakon nekoliko trenutaka on će se ponovo moći podići na noge.

Ako upotrebite elektrošoker u trajanju od četiri do pet sekundi, to je tada totalni šok, napadač pada na zemlju, pri čemu gubi orijentaciju na nekoliko minuta.

Ako vas napadne životinja, sve što bi trebalo da učinite jeste da se aktivira šoker u prazno i zahvaljujući tome će životinja pobeći od svetlosnog i zvučnog efekta.

Elektrošoker – cena:

Cena elektrošokera zavisi od njegovih karakteristika, ali se može reći da se u proseku kreće od 4500 din. do 7500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

Neregistrovan korisnik
21.10.2020 02:27

Koji je domet aparata elektrosokera 2 i 3

Ostavite komentar
Ocenite firmu