Kada je reč o špijunskoj opremi, tada slobodno možemo kazati da su mikro špijunske kamere ubedljivo najpopularnije, čak se više kupuju i od prisluškivača.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju ŠPIJUNSKE KAMERE

Beograd

Špijunska oprema - Agent 007
Voždovački kružni put 123
Voždovac

Špijunska oprema - Agent007 je pravi izbor za Vas, bilo da su Vam potrebni prisluškivači, kamere, bubice U našoj ponudi očekuju Vas novi i ispravni uređaji koji su prošli detaljna testiranja, tako da zadovoljavaju najviše standarde kvalitet...
Pročitaj više

Alfa Sistem Plus, Spytech
Bulevar Arsenija Čarnojevića 114
Novi Beograd

SpyTech špijunska oprema pruža maksimalne rezultate kada je u pitanju prisluškivanje, snimanje i praćenje mobilnih telefona, lica i vozila. Iza nas je 13 godina uspešnog rada, a pored prodaje bavimo se i ugradnjom kompletne opreme iz naše p...
Pročitaj više

Kada je reč o špijunskoj opremi, tada slobodno možemo kazati da su mikro špijunske kamere ubedljivo najpopularnije, čak se više kupuju i od prisluškivača.

U našem daljem tekstu možete da saznate niz zanimljivih i korisnih informacija o mikro kamerama, kao što su mesta na kojima se one mogu postaviti, da li ih je lako otkriti, koja im je cena, gde se mogu nabaviti i slično.

Mini kamere

Mini kamere ili mikro kamere se mogu postaviti u alarmni ili ručni sat, na dugme, na naočare; mogu biti u olovci ili penkalu, u mišu; postoje skrivene kamere u senzoru dima, kamere u alarmnom senzoru, na dvorišnoj svetiljci; spomenimo još i GSM kamere i špijunske foto aparate.

Mikro kamere

Svoje ime mikro ili mini kamere, špijunske kamere su dobile iz razloga što se mogu postaviti na razne uređaje za koje se nikada ne bi moglo ni pomisliti da bi mogli da služe za špijuniranje; takođe, svoj naziv duguju i tome što se ugrađuju na razna teško dostupna i skrivena mesta odakle neometano snimaju sve oko sebe.

Špijunske mini kamere

Kao što vidimo iz dosadašnjeg teksta, kamere mogu biti postavljene u razne predmete, pre svega zahvaljujući svojoj veličini. Takođe, moguće je odlučiti se za kamere za noćno snimanje i osmatranje i GSM špijunske uređaje.

Međutim, veoma je bitno napomenuti da se špijunske kamere ne koriste isključivo za praćenje nečijih aktivnosti i razgovora, već mogu da služe i za druge svrhe kao što je video nadzor, odnosno obezbeđenje objekata.

Tada je bitno da se ove mini kamere pravilno postave ispred ili unutar objekta, odnosno u kući, stanu, vikendici, dvorištu, ili nekom poslovnom objektu.

Najbolji detalj u celoj priči je što vi možete u bilo koje doba dana ili noći da pristupite ovim kamerama, i da posmatrate šta se događa kod vaše kuće, u proizvodnoj hali, u garaži, magacinu, kancelarijama, sobama...

Da bi sve ovo bilo omogućeno, sve što vam je neophodno je mobilni telefon kao i pokrivenost signala mobilnog operatera.

Mikro kamere za špijuniranje

Kamere mogu da rade na dva načina a to su:

- Šalju direktnu sliku, odnosno materijal koji snimaju

- Zadržavaju materijal na svojoj memorijskoj jedinici.

Navešćemo vrste špijunskih mikro kamera i to su: ultra tanke kamere, kamere u naočarima, bezbednosna solarna kamera za spoljnu montažu, ručni sat kamera, kamere za snimanje okruženja automobila, kamere u olovci, u osveživaču vazduha, u privescima za ključeve, špijunska mikro DV kamera, kamera sa senzorom na pokret, skrivena kamera za lov, kamera za snimanje tokom noći, endoskop, špijunska GSM 3G kamera...

Kada se budete odlučili na nabavku kamere, možete da računate na apsolutnu diskreciju. Ljubazno osoblje će vam pokazati i modele kamera koje nismo nabrojali u našem tekstu, a koje bi vam mogle biti i te kako zanimljive.

Pored toga, biće vam navedene prednosti raznih modela, pri čemu sve kamere pripadaju najnovijoj generaciji i vrhunskih su karakteristika.

Špijunske kamere – cena:

Cena špijunskih mikro kamera poslednje generacije u proseku iznosi oko 600 evra, mada postoje i jeftiniji i skuplji modeli, a sve u zavisnosti od karakteristika.

*Sve cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite firmu