Ometač signala se drugačije naziva blokator. Radi se o jednom uređaju koji emituje određene signale koji ometaju rad prisluškivača.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju OMETAČ SIGNALA

Beograd

Špijunska oprema - Agent 007
Voždovački kružni put 123
Voždovac

Špijunska oprema - Agent007 je pravi izbor za Vas, bilo da su Vam potrebni prisluškivači, kamere, bubice U našoj ponudi očekuju Vas novi i ispravni uređaji koji su prošli detaljna testiranja, tako da zadovoljavaju najviše standarde kvalitet...
Pročitaj više

Alfa Sistem Plus, Spytech
Bulevar Arsenija Čarnojevića 114
Novi Beograd

SpyTech špijunska oprema pruža maksimalne rezultate kada je u pitanju prisluškivanje, snimanje i praćenje mobilnih telefona, lica i vozila. Iza nas je 13 godina uspešnog rada, a pored prodaje bavimo se i ugradnjom kompletne opreme iz naše p...
Pročitaj više

Pre 2 h poslednji put pozvana firma

Ometač signala se drugačije naziva blokator. Radi se o jednom uređaju koji emituje određene signale koji ometaju rad prisluškivača.

U našem daljem tekstu možete da saznate više o tome kako funkcioniše ometač signala, gde ga možete nabaviti, kao i druge korisne i zanimljive informacije.

Kako funkcioniše ometač signala?

Ometač signala radi tako što ometa signale koji se nalaze između bazne stanice i prisluškivača ili risivera i prisluškivača.

Možda vas zanima kada se i zašto koristi ometač signala? Primena je zaista široka, i često se upotrebljava da se npr. nadgledaju mobilni telefoni zaposlenih u određenoj firmi. Poznato je da se veoma često prisluškuju važni poslovni sastanci, pa se tako blokatori signala koriste i smislu zaštite.

Najjeftinija varijanta prisluškivanja su gsm prisluškivači, međutim, problem sa njima se lako rešava uz pomoć ometača signala. Postoje delotvorni mobilni prigušivači koji su veličine mobilnog telefona, ili su upakovani u koferu koji ima vlastito napajanje.

Verovatno vas zanima koliko iznosi radius blokiranja signala? To zavisi pre svega od želje korisnika, i najčešće se radi o tri do pedeset metara. Međutim, moguće je naručiti uređaje koji imaju specifične blokade posebnih frekvencija, ili jednostavno želite ometač određene jačine.

Postoje vrhunski prenosni blokatori, koji su dostupni u nekoliko različitih solucija. Imaju sjajne karakteristike, i najvažnije je to što su veoma prilagodljivi korisnicima.

Prenosni blokatori su vrlo snažni i pokrivaju standardne signale kao što su: 2G, 3G, 4G, VHF, UHF, GPS, LTE...

Uređaji su spakovani u koferu, pa je stoga omogućena odlična mobilnost. Na ovaj način je veoma lako poneti ometač signala – blokator, svuda sa sobom.

Ometači signala se proizvode u različitim snagama i drugačijih su namena. Primera radi, togom određenog vremena, blokator može da radi i iz kofera.

Kada je reč o vrsti blokatora, to zavisi od tržišta na kome će se koristiti jer sva područja nisu identična. To dalje znači da neki ometači signala neće raditi uopšte ili neće moći da rade svuda. Iz tog razloga vam savetujemo da se kod odabrane firme za nabavku ometača signala detaljno raspitate o svim detaljima, jer sve informacije mogu biti od koristi da biste pravilno obavili kupovinu.

Ometač signala ima sopstveno napajanje, zahvaljujući kome može da radi i do dva sata neprekidno. Mogu da imaju i auto punjač, što znači da ometač možete da napunite u automobilu. Blokator je izrađen od kvalitetnog aluminijuma, zbog čega je veoma lagan.

Koriste se pre svega za zaštitu privatnosti, i u današnje vreme su popularni sve više pošto je prisluškivanje u porastu. Ljudi bivaju prisluškivani zahvaljujući raznim programima koji se instaliraju u mobilne telefone, a kada koristite ometač signala to znači da štitite svoju privatnost na najbolji način.

Blokatori signala su lako prenosivi, jednostavni za upotrebu.

Ometači signala – cena:

Prosečna cena ometača signala se kreće oko 130 evra, mada to najviše zavisi od modela i njegovih karakteristika.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite firmu