Bubice

0.0 | 0 ocena

Možda to ne znate, ali se bubice nalaze svuda oko nas i koriste se i više nego što to možete da zamislite! To su takozvane bežične i žične špijunske bubice za prisluškivanje, a nazivaju se još i špijun-bubama, bubicama za ispite i slično.

bubice

 

U našem tekstu možete da saznate sve što vas zanima o ovim uređajima, gde ih možete nabaviti, po kojim cenama kao i druge korisne i zanimljive informacije.

Bežične bubice

Odlika bežičnih bubica je u tome da su sasvim male i visokog kvaliteta. Služe za bežičnu komunikaciju. Kada je reč o bubicama koje su najnovije generacije, njih pre svega odlikuju izuzetno male dimenzije, i veoma povoljne cene u odnosu na bubice koje su se koristile ranijih godina.

Ono što očekujemo od svake bubice to je da imaju izuzetan kvalitet zvuka, a sve te dobre osobine čine ove uređaje izuzetno rasprostranjenim, i čestim vidom bežičnog komuniciranja.

Svoju primenu one pronalaze u raznim segmentima života, i potražnja za njima raste iz godine u godinu, pre svega zbog izuzetne praktičnosti i korisnosti.

Da li se bubice najviše koriste za polaganje ispita?

Bubice za ispite su diskretni uređaji za bežičnu komunikaciju. Drugačiji naziv im je student bubice, a svoju primenu one pronalaze u detektivskim agencijama, kao i agencijama koje se bave tehničkim i fizičkim obezbeđenjem.

bubice za ispite cena

 

Kada se biraju bubice za ispit, tada je najvažnije da bubica bude sasvim nova i potpuno ispravna, a to možete proveriti tako što pipak za vađenje bubice, koji se još naziva i antena, ne sme da bude izgreban; takođe, ogrebotine i prljavština ne smeju da postoje na rupici na vrhu bubice, jer tuda prolazi zvuk.

Bubice za ispit

Pošto smo iz dosadašnjeg teksta već videli da studenti koriste bubuce za polaganje ispita i da su one tako postale veoma popularne, napisaćemo i na šta bi još trebalo obratiti pažnju kod kupovine, odnosno iznajmljivanja bubica:

-          Pred svako korišćenje trebalo bi da se koristi nova baterija

-          Kada se završi upotreba, bateriju bi trebalo izvaditi

-          Preporučuje se da se vodi računa o ekstremnoj higijeni, pre nego što se bubica stavi u ušni kanal, jer se tako produžava radni vek bubice

-          Bubica ne bi smela da padne na pod sa veće visine, niti da upadne u vodu

-          Potrebno je da se veoma pažljivo stavlja i vadi iz ušnog kanala, a za to se preporučuje korišćenje pincete kojom se uhvati određen pipak

Kada kupite bežičnu bubicu, tada dobijate paket usluga koji podrazumeva i servisiranje. Svi modeli su uvek dostupni u prodaji, a studenti ih najčešće koriste za polaganje pismenih ili usmenih ispita, kao i za kolokvijume.

Cena za iznajmljivanje bubica za polaganje ispita

Cena iznajmljivanja bubice za ispit se kreće oko 15 evra.

Cena bubica u prodaji

Bubice u prodaji možete da pronađete po prosečnoj ceni od oko 55 – 60 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Bubice
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu