Da li se sećate vremena kada su se pojavili mobilni telefoni i kada je razgovor bio veoma skup, a takođe i slanje jedne najobičnije tekstualne, sms poruke? Srećom, to vreme je daleko iza nas i danas postoje razne aplikacije i programi koji nam omogućavaju da komuniciramo purem interneta, tako reći, besplatno.

prisluškivanje vibera

 

Tu dolazimo do priče o Viberu, a tema našeg teksta je kako da se zaštitite od eventualnog prisluškivanja razgovora koje vodite na ovaj način.

Špijuniranje Vibera

Naravno, postoji i druga strana medalje, a to je da vi sami želite da nekoga špijunirate, da čujete komunikaciju sa određenom osobom...

Dakle, Viber je zapravo aplikacija koja se preuzima na smartphone, iPad, tablet a moguće je instalirati Viber i na običan PC računar.

Ono što Viber radi to je da nam omogućava da šaljemo tekstualne poruke ili obavljamo glasovne pozive preko Interneta. Ovo je aplikacija koja je besplatna za preuzimanje, a komunikacija je moguća samo između korisnika koji je imaju instaliranu.

Kod Vibera je sve besplatno i to ga čini najbrže rastućom aplikacijom među svim sličnim programima. Sve što se razmenjuje preko Vibera može da ostane sasvim skriveno, jer se jednostavno nakon završenog razgovora, odnosno razmene poruka, ćaskanje može obrisati, i to jednim klikom.

prisluškivanje vibera cena

 

Međutim, postoje i aplikacije koje se koriste za špijuniranje mobilnih telefona.

Kako pratiti tuđi Viber?

Ako ste u emotivnoj vezi, svakako vas zanima šta priča vaša lepša/jača polovina sa drugim ljudima, naročito ukoliko sumnjate u vernost druge strane. To je jedan od najčešćih i najjednostavnijih razloga zbog kojih ljudi žele da prate tuđi Viber.

Putem određenih aplikacija, moguće je pratiti poruke i pozive koji su upućeni preko Vibera, a sve što je potrebno jeste uraditi root Android uređaja ili jailbrake iOS uređaja koji se želi pratiti. Moguće je da ne znate šta svi ovi pojmovi znače, ali razloga za zabrinjavanje nema, pošto su pripremljena detaljna uputstva kako da se sve to obavi na najbolji način, dok putem kontakt stranice firme kod koje ste nabavili aplikaciju, uvek možete da postavite neka dodatna pitanja, ako ih imate.

Praćenje Vibera na mobilnom

Dakle, kao što smo naveli, najpre se uradi root ili jailbrake i instalira se aplikacija na mobilni telefon koji se želi pratiti, posle toga je potrebno da se prijavite na Kontrolnu ploču za praćenje podataka koju ćete pronaći online, a zatim se bira opcija Špijun Vibera. Nakon toga možete da dobijete pregled poruka i poziva.

Prisluškivanje Vibera na iPhonu (iOS)

Viber je veoma široko rasprostranjen u celom svetu i ovu aplikaciju koristi više od sedam stotina miliona ljudi. On ima mnogo mogućnosti, ali je najprivlačniji zbog toga što je besplatan i što vam može uštedeti ogroman novac koji biste potrošili ako biste na klasičan način komunicirali sa nekim ko se nalazi na drugom kontinentu.

Postoji dosta načina da se Viber špijunira, tako da se smatra greškom ako se putem Vibera otkrivaju informacije koje bi trebalo da budu tajne ili dostupne malom broju ljudi.

Prisluškivanje Vibera na Androidu

Kao što vidimo iz celog teksta, moguće je da neko čita vaše poruke i sluša vaše razgovore, uz pomoć Viber špijuna. Neko možda želi samo da se dobro zabavi, a neko možda i nema tako bezazlene namere.

Komunikacija preko ove aplikacije može da se presreće, prisluškuje i podaci mogu da se kradu. Zbog toga bi trebalo biti oprezan kod korištenja.

Viber špijun

Kao što smo naveli u prethodnom delu teksta, kada instalirate određenu aplikaciju na uređaj koji želite da pratite, i prijavite se na Kontrolnu ploču koja služi za praćenje podataka, tada se bira opcija Špijun Vibera, nakon čega dobijate kompletan pregled logovanja, poziva i poruka.

Prisluškivanje Vibera – cena:

Da biste saznali koja je cena programa za prisluškivanje Vibera, savetujemo da okrenete brojeve telefona ili se obratite email-om firmama koje su oglašene ispod teksta, jer ćete samo na taj način imati prave informacije.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Prisluškivanje Vibera
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu