Privatni detektiv je neko koga smo, u prošlosti, gledali samo preko malih TV ekrana, a sada takve agencije postoje u našem gradu i uspešno posluju, pomažući klijentima da reše mnoge privatne i poslovne probleme i nedoumice.

Pročitaj više

Izaberite neku od agencija koje nude uslugu PRIVATNOG DETEKTIVA

Beograd

ANONIMUS PLUS detektivska agencija
Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 72
Savski venac

Detektivska agencija Anonimus Plus pruža kompletne detektivske usluge u Beogradu, Srbiji, kao i u inostranstvu. Oblasti u kojima delujemo su detektivske usluge, usluge poligrafa, forenzičke usluge, kao i konsalting...
Pročitaj više

SEGURIDAD Detektivska agencija
Glasinačka 8
Zvezdara

Detektivska agencija SEGURIDAD pruža Vam kompletne detektivske usluge u Beogradu i širom Srbije. Ukoliko sumnjate u partnera ili želite podatke o nečijem poslovanju, naše stručno osoblje će Vam obezbediti pouzdane informacije koje će potvrdit...
Pročitaj više

Privatni detektiv je neko koga smo, u prošlosti, gledali samo preko malih TV ekrana, a sada takve agencije postoje u našem gradu i uspešno posluju, pomažući klijentima da reše mnoge privatne i poslovne probleme i nedoumice.

Privatne detektivske agencije

Situacije zbog kojih ljudi angažuju detektiva su brojne. Uzmimo za primer – preljubu. Ovo je najčešći razlog zbog koga žene ili muževi, koji sumnjaju u vernost svog partnera angažuju osobu koja će ih pratiti, napraviti fotografije, snimke, ili otkriti telefonske pozive, poruke...

Privatni detektivi su stručna lica, koja poseduju neophodno znanje i iskustvo, tako da će svoj posao obaviti na najbolji mogući način i pribaviti vam sve potrebne dokaze, tako da ćete najzad doznati istinu i crv sumnje će prestati da vas muči i izjeda. Druga strana te priče je da li će vam se otkrivena istina dopasti i svideti ili neće, ali će vas u svakom slučaju, osloboditi dilema i trilema koje vas opsedaju duže vreme.

Još jedna od čestih situacija jeste kada, na primer, vlasnik firme, želi da proveri lojalnost svojih partnera, saradnika ili zaposlenih. U biznisu je veoma važno da se poverljive informacije ne odaju trećim licima, pa ako sumnjate u tako nešto, uvek je dobro angažovati privatne detektive da provere gde podaci cure i kome, te da li je to razlog zbog koga vaše poslovanje trpi, ne napreduje, ili ima neke druge specifične probleme.

Privatni detektiv za preljube

Ponekad se dešava da jedan od partnera sumnja da je varan, ali da za to nema nikakve opipljive dokaze. Jedan od načina da se ustanovi istina jeste i podvrgavanje detektoru laži. Naravno, u ovakvim situacijama je neophodno da i druga strana želi da sarađuje, tj. da svojevoljno pristane na takvu vrstu ispitivanja.

Pitanja koja se postavljaju ispitaniku se sastavljaju u dogovoru sa klijentom, pošto svakako postoje stvari koje ta osoba želi da sazna a na drugi način to nije mogla.

Poligraf, ili detektor laži, zahteva da se ispitivanje obavlja u posebnoj prostoriji, te da ispitanik sedi u fotelji, najčešće okrenut ka zidu, kako ništa ne bi remetilo njegovu pažnju. On je na posebne načine povezan sa poligrafom, koji meri brzinu pulsa, visinu krvnog pritiska i sl. To su telesne reakcije koje ukazuju kada je osoba rekla istinu a kada laž.

Obično se kreće sa uobičajenim pitanjima, recimo – da li je vaše ime to i to, na šta osoba svakako odgovara sa DA, i poligraf neće zabeležiti nikakve promene. Postepeno se dolazi do sve težih pitanja, kao i do onih glavnih, i tada se često pada na testu, tj. pokazuje se da je neki odgovor lažan.

Poligraf je jedan od najjednostavnijih načina da dođete do istine ako sumnjate u vernost partnera, a ne želite da se organizuje praćenje, snimanje, i druge metode. Ako se pitate da li je poligraf moguće slagati, odgovor bi bio da je u najvećem broju slučajeva on tačan, osim kada je osoba pod dejstvom nekih supstanci (na primer, lekova za smirenje – sedativa), ili je ispitanik takvog mentalnog sklopa da može uspešno da kontroliše svoje telesne reakcije čak i onda kada govori laž, ali su ovo već ređe situacije.

Privatni detektiv cene:

Cene poligrafskog testiranja se kreću u najnižoj varijanti od 8000 dinara, mada mogu biti i znatno više. Za angažovanje privatnog detektiva na jedan dan, potrebno je izdvojiti u proseku 13000 dinara. Kada je reč o ostalim uslugama, najbolje je da se lično obratite i raspitate za konkretan slučaj.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate detektivske agencije koje se nalaze na ovoj stranici.

Ostavite komentar
Ocenite firmu