Praćenje mobilnog telefona je jedna od mogucnosti modernog doba. Mobilni telefoni su neizostavni deo naše svakodnevnice, koristimo ih u privatne i poslovne svrhe. U našem tekstu će biti reči o tome kako da pratite tuđi mobilni telefon, da biste saznali sa kime određena osoba komunicira, kakve poruke razmenjuje i slično.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje nude uslugu PRAĆENJA MOBILNOG TELEFONA

Beograd

Elektron TM praćenje mobilnog telefona
Senjačka 23
Savski venac Pozovi

Preduzeće Elektro-TM poseduje više od 20 godina iskustva kada su u pitanju praćenje mobilnog telefona, prodaja i iznajmljivanje špijunske opreme i prisluškivača. U našoj ponudi nalaze se najnoviji uređaji dostupni na tržištu, koji se mogu izn...
Pročitaj više

Pre 1 h poslednji put pozvana firma
Alfa Sistem Plus, Spytech
Bulevar Arsenija Čarnojevića 114
Novi Beograd Pozovi

SpyTech špijunska oprema pruža maksimalne rezultate kada je u pitanju prisluškivanje, snimanje i praćenje mobilnih telefona, lica i vozila. Iza nas je 13 godina uspešnog rada, a pored prodaje bavimo se i ugradnjom kompletne opreme iz naše p...
Pročitaj više

SEGURIDAD Detektivska agencija
Glasinačka 8
Zvezdara Pozovi

Detektivska agencija SEGURIDAD pruža Vam kompletne detektivske usluge u Beogradu i širom Srbije. Ukoliko sumnjate u partnera ili želite podatke o nečijem poslovanju, naše stručno osoblje će Vam obezbediti pouzdane informacije koje će potvrdit...
Pročitaj više

Praćenje mobilnog telefona je jedna od mogucnosti modernog doba. Mobilni telefoni su neizostavni deo naše svakodnevnice, koristimo ih u privatne i poslovne svrhe. U našem tekstu će biti reči o tome kako da pratite tuđi mobilni telefon, da biste saznali sa kime određena osoba komunicira, kakve poruke razmenjuje i slično.

Kako pratiti tuđi telefon?

Na tržištu postoje programi koji služe za praćenje mobilnih telefona, a to se radi na taj način što se u telefonski aparat osobe koju pratite učita određeni program.

To ćete uraditi na taj način što ćete pokloniti mobilni telefon ili ćete uređaj te osobe uzeti na kratko vreme.

Kako pratiti tuđi mobilni telefon?

Ovakav vid praćenja mobilnih telefona se preporučuje kada želite da zaštitite svoju decu od raznih loših uticaja društva i okoline, da biste zaštitili svoje poslovanje ili rešili neke nerazjašnjene porodične odnose.

Ovaj način praćenja je zapravo nevidljivi nadzor. Programi koji se koriste su kompatibilni sa operativnim sistemom.

Kako prisluškivati tuđi mobilni telefon?

Primera radi, možda sumnjate da se vaš mališan druži sa lošim društvom, pa da biste usled toga mogli u potpunosti da izgubite kontrolu nad detetom? Najjednostavniji način da vidite sa kim se vaše dete druži, razmenjuje poruke, razgovara, jeste da prisluškujete njegov telefon. To je ujedno i najjeftinija varijanta, jer ne angažujete privatne detektive, ne morate da prikupljate informacije od ljudi iz vašeg okruženja i slično.

Praćenje telefona

Razloga za praćenje tuđih telefona ima mnogo. Na primer, poslodavac može da posumnja da ga zaposleni potkrada ili odaje neke informacije trećim licima.

Praćenje telefona se vrši putem programa koji se za par minuta instalira u tuđi telefon, tako da vam pre toga nije potrebna nikakva praksa niti predznanje.

Špijuniranje mobilnog telefona

Za pomenutih dva do tri minuta za koje ćete instalirati program za špijuniranje, dobićete jednu sms poruku od firme od koje kupujete program, pa se zatim ta ista sms poruka šalje na ciljani telefon osobe koja bi trebalo da bude praćena.

Prisluškivanje telefona

Kada ste ovo završili, potrebno je samo da otvorite link u sms poruci, i to tako što ćete samo jednom kliknuti na njega, odnosno prstom dodirnuti sam tekst poruke. Sledeće što treba da uradite jeste da obrišete poruku koju ste poslali na telefon dotične osobe i to bi bilo sve što je potrebno da uradite!

Prisluškivanje mobilnog telefona

Ono što je veoma važno, to je da program uopšte nije vidljiv u telefonu koji se prati, on ne koči uređaj pri radu niti postoje bilo kakvi tragovi njegovog postojanja.

Sada ćemo se upoznati i sa nekim osnovnim funkcijama programa za prisluškivanje mobilnih telefona.

Najpre, dobijate imenik dotične osobe, odnosno kompletnu kontakt listu. Moguće je da se pročitaju sve sms i mms poruke, pri čemu vidite datum i tačno vreme, broj telefona osobe koja ih je poslala.

Špijuniranje telefona

Dalje, moguće je videti sve instalirane aplikacije, kao i one koje se najviše upotrebljavaju. Moguće je blokirati ili obrisati određene aplikacije. Ono što je veoma zanimljivo, možete videti galerije slika, kao i video zapise, a posebno je interesantno da i ako ih osoba koju pratite izbriše, svi ti podaci će ipak biti vama dostupni preko kontrolnog panela.

Špijuniranje mobilnog telefona

Sada dolazimo do suštine a to su – pozivi. Program je u mogućnosti da snimi listu odlaznih i dolaznih poziva, kao i propuštenih. Pamti se datum, vreme, trajanje poziva i najvažnije, broj telefona sa osobom sa kojom je razgovor obavljen.

Lociranje mobilnog telefona

Postoje programi koji lociraju mobilne telefone, i to tako što se izabere zemlja u kojoj se želi locirati telefon, i zatim se jednostavno samo ukuca broj. Pri tome, brojevi mobilnih telefona neće biti skladišteni ni u jednoj bazi podataka.

Programi za praćenje mobilnih telefona – cena:

Tačnu cenu je najbolje saznati pozivanjem firmi koje se nalaze oglašene ispod teksta, jer ćete tokom razgovora objasniti kakve karakteristike želite da program poseduje, kao i šta su vaše konkretne potrebe.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst