Polovni delovi Volvo, ko ih nudi, koja im je cena? Obično, kada kupimo nov automobil, i izvezemo ga iz prodajnog salona, nikada ne razmišljamo o tamo nekom dalekom trenutku u budućnosti kada će nam biti potrebna zamena nekog od delova. Međutim, zato smo i kupili novo vozilo i izdvojili značajnu sumu novca – da nam glava jedno duže vreme bude mirna. Ali, godine prolaze, i bez obzira na to što ste pažljiv vozač ili što radite redovne male i velike servise, tehničke preglede, u jednom momentu će vaš majstor automehaničar morati da zameni pokvareni i istrošeni deo. Sada vi dolazite u dilemu: gde kupiti deo, da li kupiti nov ili polovan?

Polovni delovi za Volvo V40

Pročitaj više

Izaberite neki od auto otpada gde mozete kupiti POLOVNE DELOVE ZA VOLVO

Beograd

Auto otpad Nesa
Auto otpad Nesa
Vodovodska 177
Čukarica Pozovi

Otkup automobila Neša nudi Vam najbolja rešenja i cene kada želite da prodate Vaše polovno ili havarisano vozilo, nezavisno od stanja u kome se nalazi. Odmah po Vašem pozivu dolazimo na lice mesta i vršimo realnu procenu vrednosti vozila ko...
Pročitaj više

Polovni delovi Volvo, ko ih nudi, koja im je cena? Obično, kada kupimo nov automobil, i izvezemo ga iz prodajnog salona, nikada ne razmišljamo o tamo nekom dalekom trenutku u budućnosti kada će nam biti potrebna zamena nekog od delova. Međutim, zato smo i kupili novo vozilo i izdvojili značajnu sumu novca – da nam glava jedno duže vreme bude mirna. Ali, godine prolaze, i bez obzira na to što ste pažljiv vozač ili što radite redovne male i velike servise, tehničke preglede, u jednom momentu će vaš majstor automehaničar morati da zameni pokvareni i istrošeni deo. Sada vi dolazite u dilemu: gde kupiti deo, da li kupiti nov ili polovan?

Polovni delovi za Volvo V40

U našem tekstu pokušaćemo da vam razjasnimo dileme koje već imate u glavi, ili ćete se tek susresti sa njima. Naime, često se dešava da su delovi u prodavnicama jeftiniji od polovnih delova na auto otpadima. Naravno da je ovo nelogično i vozačima se postavlja pitanje zašto je to tako?Razlog je zapravo, veoma jednostavan. U prodavnicama auto delova, možete pronaći nove i originalne delove, i oni su prilično skupi, ali možete naći i delove koji nisu originalni i čije se poreklo tačno ne zna pa je samim tim i kvalitet sumnjiv. Upravo ovakvi delovi znaju biti jeftiniji od originalnih polovnih delova.Ako pitate vašeg majstora šta da radite, jer ste se našli u dilemi, ili bolje rečeno, trilemi, on će vam svakako odgovoriti, da ako želite da uštedite, a pri tome kupite nešto što valja i što vam garantuje sigurnost u vožnji, da ipak kupite originalni deo i to na auto otpadima.

Polovni delovi za Volvo S60

Da li želite da u svoj auto ugradite nešto jeftiniji deo, ali za koji se ne zna odakle potiče, i sa kojim nikada nećete biti spokojni prilikom vožnje? Znamo da su sigurnost i bezbednost na putevima na prvom mestu, kako za vas lično, vašu porodicu, ali i sve druge učesnike u saobraćaju. Dakle, najbolje rešenje i međuvarijanta, između novih originalnih delova i novih delova sumnjivog kvaliteta, jesu originalni delovi, koji su korišćeni izvesno vreme.Svakako nećete kupiti deo koji je skunut sa auta koji je prešao milione kilometara, već ćete pažljivo odabrati deo u očuvanom stanju, sa karakteristikama koje vama odgovaraju.

Polovni delovi za Volvo XC60

Možda se sada postavlja logično pitanje, kakve su cene polovnih delova kao i šta sve utiče na njihovo formiranje?Naravno, najbitnije je koliko je deo star, odnosno u kakvom je stanju. Sledeća stavka jeste to ko je proizvođač novog takvog dela, jer i među samim proizvođačima cene osetno znaju da variraju.Gleda se i ukupna situacija na tržištu polovnih auto delova, pa će se na kraju dobiti konačna cena. Kupovina polovnih delova nikada nije bila lakša, jer putem interneta možete pogledati kompletnu ponudu, bez obilaženja raznih auto otpada po gradu, na primer, ispod našeg teksta imate oglašene firme koje se bave ovom vrstom delatnosti.

Polovni delovi za Volvo – cena:

Na cene utiče mnogo faktora, a radi vaše orijentacije, izdvojili smo par primera: hladnjak klime od 35 do 45 evra, aluminijumske kapice ventila već od 300 dinara, alu felne 15 coli 149 do 200 evra. Retrovizor je u proseku 25 evra, hauba i gepek oko 100 evra... Za branik, prosečna cena je 30 evra.*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto otpade ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marina Zivkovic
  14.09.2017 10:24

  Kako samo stvari stoje, najvaznije od svega je da se polovni delovi za Volvo kupe iskljucivo na proverenom mestu i to iskljucivo iz originala. Sve drugo bi moglo da bude samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

  Milen Jovanovic
  19.05.2017 06:59

  Ukoliko mene licno pitate, naravno da su ovo i vise nego kvalitetni polovni delovi. U kvalitet tu zaista nikako ne treba da sumnjate.

  Jovana Milinkovic
  06.05.2017 10:32

  Mogu samo da vam kazem da ukoliko se bas opredelite za ove polovne delove da od njih tesko da moze da postoji nesto toliko bolje.

  Filip Milutinovic
  22.04.2017 07:47

  Koliko mi se samo cini, naravno da su ovo i vise nego kvalitetni polovni delovi. SVe drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Lea Stankovic
  10.04.2017 11:13

  Po pravilu, tesko da nesto bas narociuto dobro moze da nastane od ovih delova.

  Mihajlo Nastasovic
  23.03.2017 08:24

  Ipak su oni po meni jedna i vise nego dobra stvar.

  Simona Vucinic
  09.03.2017 10:40

  Sto se ovih vozila tice, naravno da je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

  Todor Markovic
  06.03.2017 04:39

  Sto se Volvo vozila tice, kvalitet je naravno pre ili kasnije i vise nego vazan. Nema sta ko drugi po tom pitanju da vas laze.

  Marta Dencevic
  04.03.2017 05:00

  Sto se ovog vozila tice, naravno da je kvaltiet veoma vazan.

  Janko Zivanovic
  15.02.2017 06:18

  Sto se polovnih delvoa za Volvo tice, najvaznije je od svega da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je mnogo losije resenje.

  Ljubinka Sreckovic
  01.02.2017 09:30

  Sto se tice Volvo vozila, sve je veoma bitno da se uradi na pravi nacin. Druge stvari onda i nisu bas toliko bitne.

  Petar Jankovic
  19.01.2017 12:49

  Sto se Volva tice, samo mogu da kazem da ovo mou da budu bas onako dobri i kvalitetni delovi.

  Nikolina Pantelic
  29.12.2016 10:07

  Sto se ovoga tice, slobodno mozete da ga bacite ili prodate cim pocne da se kvari. Veoma je ovo skup auto za odrzavanje.

  Ivan Stojanovic
  13.12.2016 09:30

  Ako vec planirate da kupite polovne delove za Volvo, onda je u svakom slucaju najbolje da se po tom pitanju odmah predomislite i da kupite polovan deo.

  Jana Stankovic
  25.11.2016 12:13

  Ukoliko su vam potrebni kvalitetni polovni delovi za Volvo, samo treba da posetite optad Cerak i da se bas na njemu licno opredelite za kvalitet.

  Biljana Brankovic
  08.11.2016 12:00

  Volvo je veoma kvalitetno vozilo a veoma povoljne delove za njega mozete da pronadjete na auto otpadu Duja.

  Marko Petrovic
  19.09.2016 08:32

  Volvo je inace poznat po veoma kvalitetnim polovnim delovima, decenijaam u nazad. Medjutim, cini mi se i da su se i oni u poslednjih nekoliko godina pokvarili.

  Dusan Markovic
  16.08.2016 07:38

  Naravno da se mogu pronaci kvlaitetni polovni delovi za Volvo u Srbiji (Beogradu). Prosla su vremena kada je Volvo retko ko vozio. Sada je ovo marka vozila koja se cesto moze videti na nasim drumovima. Zbog toga, nije ni previse tesko doci do rezervnih delova.

  Petar Jankulovski
  14.07.2016 11:03

  Nisam siguran gde bi mogli da se pronadju kvalitetni polovni delovi za Volvo vozila. Licno, znam da auto otpad Nesa sa Cukarice ima u svojoj ponudi veliki izbor rezervnih delova. Zbog toga je najbolje da posetite taj otpad i licno pitate sve sta vas zanima.