Saznajte vise o temi polovni delovi Dodge. Dodge je Amerikanac. Kao i svi Amerikanci, Dodge vredno radi. Svakoga jutra vas vozi na posao, odvozi vašu decu u vrtić ili školu, suprugu u njenu firmu, a popodne Dodge vas vozi na sve strane – u šoping, u poslastičarnicu, u bioskop ili gde god da poželite. Da, to je vredni Dodge. Ali, jednoga dana, baš zbog tog predanog rada, i služenja vama i vašoj porodici, njemu će se pokvariti neki deo. Vreme je za doktora, automehaničara koji će morati da mu menja možda i srce, u ovom slučaju – motor.

Polovni delovi Dodge Charger

Pročitaj više

Izaberite neki od auto otpada gde mozete kupiti POLOVNE DELOVE DODGE

Beograd

Auto otpad Nesa
Auto otpad Nesa
Vodovodska 177
Čukarica Pozovi

Otkup automobila Neša nudi Vam najbolja rešenja i cene kada želite da prodate Vaše polovno ili havarisano vozilo, nezavisno od stanja u kome se nalazi. Odmah po Vašem pozivu dolazimo na lice mesta i vršimo realnu procenu vrednosti vozila ko...
Pročitaj više

Saznajte vise o temi polovni delovi Dodge. Dodge je Amerikanac. Kao i svi Amerikanci, Dodge vredno radi. Svakoga jutra vas vozi na posao, odvozi vašu decu u vrtić ili školu, suprugu u njenu firmu, a popodne Dodge vas vozi na sve strane – u šoping, u poslastičarnicu, u bioskop ili gde god da poželite. Da, to je vredni Dodge. Ali, jednoga dana, baš zbog tog predanog rada, i služenja vama i vašoj porodici, njemu će se pokvariti neki deo. Vreme je za doktora, automehaničara koji će morati da mu menja možda i srce, u ovom slučaju – motor.

Polovni delovi Dodge Charger

Kada ste već došli u ovu situaciju, na raspolaganju vam stoje tri opcije:1. Kupiti nov i originalan deo u prodavnici auto delova; 2. Kupiti nov deo ali koji nije originalan i sumnjivog je kvaliteta;3. Napraviti kompromis, i kupiti originalan deo ali malo korišćen, uz povoljnu cenu na auto otpadu.Razmislite, a mi ćemo vam opisati prednosti i mane sve tri varijante.

Polovni delovi Dodge Viper

Situacija br. 1. Nov i originalan deo, svakako jeste najbolje rešenje, ali svi znamo koliko je to skupo, u današnje vreme krize. Pored toga, setimo se koliko je potrebno ulagati u Dodge i to redovno: tu su mali i veliki servis, tehnički pregledi, zamena guma, letnjih i zimskih, kao i registracija, koja nije nikako mala stavka... Situacija br. 2. Deo sumnjivog porekla ne garantuje vam sigurnost i bezbednost u vožnji, kako za vas lično, tako ni za sve druge učesnike u saobraćaju sa kojima dolazite u kontakt. Platićete manje, svakako, ali da li je to vredno „glavobolja“ koje ćete imati svaki put kada upalite Dodge i nemir koji ćete osećati kada se vozite auto putem sa ugrađenim delovima neproverenog kvaliteta?Situacija br. 3 Auto otpadi i polovni originalni delovi. Kao što smo naveli, to je kompromisno rešenje, ali su često takva rešenja upravo i najbolja. ako znate da odaberete deo koji je malo korišćen, u dobrom stanju, a pri tome mu se zna proizvođač, poreklo, i kvalitet je osiguran – nema razloga da takav deo ne kupite, a pri tome ćete uštedeti značajnu sumu novca.

Polovni delovi Dodge Caliber

Odakle svi ti dobri i kvalitetni delovi za auto otpadima, odakle pristižu, verovatno se pitate? Ponekad, mladi i neiskusni vozači, plaćaju danak svom prevelikom entuzijazmu, pa slupaju Dodge posle par meseci pošto su ga izvezli iz prodajnog salona. Takav auto brzo završi karijeru na auto otpadu, sa sasvim novim delovima. Sa druge strane, tu su havarisana vozila, „stranci“, kao i automobili u koje vlasnici više nisu imali ekonomsku računicu da ulažu, ili su dovezli Dodge Caliber na auto otpad zbog visoke cene registracije koju nisu želeli više da plaćaju zbog velike kubikaže njegovog motora.

Polovni delovi Dodge Nitro

Danas je lakše, nego ikada ranije, da pribavite sebi polovne i dobre delove za vaš automobil, tako što ćete pre svega, pogledati firme koje su oglašene ispod našeg teksta. One u svojoj ponudi imaju opisane karakteristike polovnih delova, slike, i sve što vam je potrebno da znate detaljno je objašnjeno, tako da neće doći do slučaja reklamacije, što nikome nije u interesu, jer se na taj način gubi vreme. Nema tog dela koji vam je potreban za vašeg Amerikanca a da istog nema na auto otpadima, zato po završetku čitanja teksta, pogledajte šta sve odabrane firme imaju da vam ponude.

Polovni delovi Dodge – cena:

Cene, kao što smo opisali, zavise od mnogih faktora, ali evo nekih primera zbog vaše lakše orijentacije: za menjač cena je u proseku oko 140 evra, za svetla i signalizaciju, u proseku treba izdvojiti 10 evra, dok se za 59 evra u proseku mogu naći delovi za remont motora. Polovan motor u proseku je 250 evra, čelične felne, četiri komada, u proseku 50 evra.*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto otpade ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marina Zivkovic
  14.09.2017 10:28

  Samo treba da znate da su polovni delovi za Dodge naravno cesto i vise nego povoljni ali naravno pod uslovom da se zaista na vreme odlucite za kvalitet. Neke druge stvari koliko samo mogu da vidim zaista trebaju da se isplate.

  Milen Jovanovic
  19.05.2017 07:02

  Kako god da okrenete, Dodge ima veoma kvalitetne polovne delove bez kojih se u svakom slucaju nikako ne moze.

  Jovana Milinkovic
  06.05.2017 10:35

  Koliko samo mogu da vidim, daleko su ovi polovni delovi od idealnih.

  Filip Milutinovic
  22.04.2017 07:49

  Koliko mi se samo cini, naravno da je Dodge vozilo koje ima i vise nego kvalitetne polovne delove.

  Lea Stankovic
  10.04.2017 11:16

  Naravno da ovi polovni delovi mogu i moraju da pre ili kasnije imaju neku svoju posebnu vrednost. Mene tu licno nista ne cudi.

  Mihajlo Nastasovic
  23.03.2017 08:27

  Po meni jednostavno ovo moraju da budu bas onako kvalitetni delovi.

  Simona Vucinic
  09.03.2017 10:42

  Sto se ovih polovnih delova tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

  Todor Markovic
  06.03.2017 04:41

  Sto se Dodge vozila tice, naravno da je pre ili kasnije kvalitet i vise nego vazan.

  Marta Dencevic
  04.03.2017 05:13

  Sto se Dodga tie, naravno da je kvaltit i vise nego vazan. Sve drugo je manje vazno.

  Janko Zivanovic
  15.02.2017 06:20

  Dpdge je odlicno vozilo ali su cinjenica je mali problem rezervni delovi koji ona poprilicno kostaju.

  Ljubinka Sreckovic
  01.02.2017 09:32

  Mogu samo da kazem da jednostavno ovo nije bas auto za svakoga.

  Petar Jankovic
  19.01.2017 12:52

  Sto se tice Dodge, mislim da je samo bitno da se po tom pitanju opreelite za kvalitet. Ostalo nije nista vise toliko vazno.

  Nikolina Pantelic
  29.12.2016 10:09

  Po pitanju ovih polovnih delova, samo treba da se opredelite za kvalitet. Mada, po tom pitanju se sigurno necete pokajati.

  Ivan Stojanovic
  13.12.2016 09:38

  Po pitanju polovnih delova za Dodge, samo treba da znate da je potrebno da odmah spremite dovoljno novca i da vise nista po tom pitanju ne brinete.

  Jana Stankovic
  25.11.2016 12:16

  Po pitanju polovnih delova za Dodge, jedino i najbolje resenje je da posetite radnju Boban. To je radanja u kouj mozete da imate puno poverenje. Mada, to i nije bas radanj pravom smislu te reci koliko i otpad.

  Biljana Brankovic
  08.11.2016 12:03

  Po pravilu Dodge ima veoma povoljne polovne delove koje po veoma povoljnim cenama prodaje na auto otpadu Seva i to po veoma povoljnim cenama.

  Marko Petrovic
  19.09.2016 08:42

  Dodge je inace poznat po veoma kvalitetnim polovnim delovima. U kvalitet tih polovnih delova je najboljhe da se licno uverite ukoliko vec budete biliu takvoj jednoj prilici.

  Dusan Markovic
  16.08.2016 07:43

  Slazem se sa vecinom pozitivnih komentara na racun ovog tipa vozila. Medjutim, ono sto je generalno problem je to polovni delovi za Dodge se na nasem trzistu porpilicno tesko nalaze i do njih generalno samim tim nije toliko lako doci.

  Petar Jankulovski
  14.07.2016 11:07

  Dodge je automobil koji svakako izgleda poprilicno atraktivno. Medjutim, to nije automobil za nase puteve a pogotovo ne za nas dzep. Zbog toga je veoma vazno da pravilno procenite svoje mogucnosti prilikom kupovine vozila.