Polovni delovi Zastava, ko ih nudi, koja im je cena? Neko bi rekao Zastava 750, a većina nas bi rekla – legendarni Fića! Čuvenog Fiću je vozio i Flojd u nezaboravnom filmu “Nacionalna klasa“, ali pored njega, i „mali milion“ stanovnika ex Jugoslavije. U svakom slučaju, Fića budi nostalgična sećanja. Pored ovog malog auta, tu je i nešto komforniji porodični auto, Zastava 101, ili popularni Stojadin. Jugonostalgičari će se sa setom prisetiti svog ljubimca iz osamdesetih godina prošlog veka, i koliko im je upravo on bio verni pratilac na mnogim putovanjima.

Polovni delovi Zastava 101

Pročitaj više

Izaberite neki od auto otpada gde mozete kupiti POLOVNE DELOVE ZA ZASTAVA

Beograd

Auto otpad Nesa
Auto otpad Nesa
Vodovodska 177
Čukarica Pozovi

Otkup automobila Neša nudi Vam najbolja rešenja i cene kada želite da prodate Vaše polovno ili havarisano vozilo, nezavisno od stanja u kome se nalazi. Odmah po Vašem pozivu dolazimo na lice mesta i vršimo realnu procenu vrednosti vozila ko...
Pročitaj više

Polovni delovi Zastava, ko ih nudi, koja im je cena? Neko bi rekao Zastava 750, a većina nas bi rekla – legendarni Fića! Čuvenog Fiću je vozio i Flojd u nezaboravnom filmu “Nacionalna klasa“, ali pored njega, i „mali milion“ stanovnika ex Jugoslavije. U svakom slučaju, Fića budi nostalgična sećanja. Pored ovog malog auta, tu je i nešto komforniji porodični auto, Zastava 101, ili popularni Stojadin. Jugonostalgičari će se sa setom prisetiti svog ljubimca iz osamdesetih godina prošlog veka, i koliko im je upravo on bio verni pratilac na mnogim putovanjima.

Polovni delovi Zastava 101

Verni pratilac, ipak je dočekao trenutak u svom radnom veku, kada mora otići na „bolovanje“, to jest kod svog „lekara” – automehaničara, da mu se zameni određeni deo. Majstor će ugraditi ono što vi budete doneli, a šta ćete kupiti – tu već morate dobro promisliti.Postoje takvi delovi koji direktno utiču na sigurnost u vožnji, i pri izboru morate biti pažljivi, možda se konsultovati sa osobljem auto otpada, ali tu je i druga vrsta delova za auto koji ne utiču na njegovu bezbednost, pa njih možete lagodno da odaberete.U tu grupu spadaju sedišta, stakla, branici, limarija (hauba, krila, vrata, poklopac prtljažnika...), farovi, svetla i migavci, motor brisača, tapacirung, sirena, anlaser, alternator, pumpa goriva, releji, kvake, retrovizori, menjač...U grupu delova na koje morate obratiti više pozornosti, spadaju grejač kabine, hladnjak motora i klime, ventilatori, pojedini senzori, opruge, turbo punjač, dizne, pumpa ulja, diskovi i doboši, letva volana, homokinetički zglob, ramena (viljuške), spone, amortizeri, izduvni sistem ili njegovi delovi, razni prekidači...

Polovni delovi Zastava 1100

Radnici na auto otpadima često reklamiraju svoju robu rečima: „Radimo samo sa originalnim delovima, kineske ne držimo!“ No, bez obzira ko je proizvođač dela koji nije originalan, takav deo nije dovoljno siguran, a cena mu je nešto niža nego na auto otpadu. Ipak, takve uštede nemaju baš svoju logičnu opravdanost, jer je najvažnije da budete sigurni i opušteni dok vozite, a to vam mogu pružiti samo provereni delovi a ne delovi sumnjivog porekla i kvaliteta.Zbog toga je dobro rešenje posetiti auto otpade, i naći malo korišćene delove, u dobrom stanju, originalne naravno, koji će vam posle ugradnje služiti još dugi niz godina.Cena će zaista biti nešto viša nego kod delova sumnjivog kvaliteta, ali slažemo se svi da je to O.K, dok će pri tome na cenu uticati celokupna ponuda i potražnja na tržištu polovnih auto delova, kao i to u kakvom je stanju sam deo, te ko je proizvođač novog dela...

Polovni delovi Zastava 10

Mnogo ljudi ne pravi razliku između repariranih delova i polovnih. Naime, reparirani delovi su prošli kroz proces sređivanja i dovedeni su u gotovo fabričko stanje. Pri tome, oni se skoro uopšte ne razlikuju od novih i originalnih delova.Ne morate se preznojavati dok obilazite auto otpade po celom gradu, danas je nabavka polovnih auto delova postala lakša nego ikada do sada. Dovoljno je da ispod našeg teksta pogledate spisak firmi i njihovu ponudu, pa da izaberete deo za vaš auto koji vam je neophodan.

Polovni delovi Zastava – cena:

Na cenu utiče mnogo faktora, kao što se vidi iz našeg teksta. Evo nekih primera: retrovizor je u proseku 25 evra, hauba i gepek oko 100 evra, dok je za branik prosečna cena od 30 evra, hladnjak klime od 35 do 45 evra, aluminijumske kapice ventila već od 300 dinara.*Cene su prikazane orijantaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto otpade ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marina Zivkovic
  14.09.2017 10:18

  Moje je realno misljenje da ukoliko vozite zastavu i ukoliko vam se vec desi da pocne da se kvari da polako upadate u problem. U tom slucaju je veoma bitno da ga odmah vozite na otpad posto cete tako mnogo jeftinije da prodjete.

  Milen Jovanovic
  19.05.2017 06:57

  Ukoliko pricamo realno, odmah treba da znate da je Zastava za te pare zaista odlican auto.

  Jovana Milinkovic
  06.05.2017 10:31

  naravno da kada vec pricamo o ovim delovima da je kvalitet nesto sto je manje vise svima zagarantovano.

  Filip Milutinovic
  22.04.2017 07:45

  Koliko samo godina je moj otac vozio Zastavu i sta mu je generalno falilo, nista.

  Lea Stankovic
  10.04.2017 11:12

  Po pravilu su ovo i vise nego izuzetni polovni delovi u ciji kvalitet kako god da okrenete, ne treba da sumnjate, kako pre tako ni kasnije.

  Mihajlo Nastasovic
  23.03.2017 08:23

  Po meni ovo zaista nisu vozila koja su nesto posebno skupa. Sve drugo je samo po meni jedno prosto gubljenje vremena.

  Simona Vucinic
  09.03.2017 10:38

  Naravno da je sto se Zastava vozila tice to dugo bio standard kod nas a i sada nije nista narocito bolje.

  Todor Markovic
  06.03.2017 04:38

  Pre ili kasnije, slobodno mouga da vam kazem da su ovo polovni delovi koji ce vam sigurno zatrebati.

  Marta Dencevic
  04.03.2017 04:59

  Licno smatram da ovo nisu ipak delovi koji su namenjeni za svaciji dzep.

  Janko Zivanovic
  15.02.2017 06:16

  Za neke lose puteve i uslove je zastava odlicno resenje. Ako se nesto i pokvari bar delovi nisu toliko skupi.

  Ljubinka Sreckovic
  01.02.2017 09:28

  Ako nista, bar ovih delova ima u danasnje vreme koliko hocete u Beogradu.

  Petar Jankovic
  19.01.2017 12:44

  Mogu samo da kazem da je sto se ovih vozila tice, samo i vise nego bitno da se odlucite za kvalitet.

  Nikolina Pantelic
  29.12.2016 10:03

  Bar ovih delova u danasnje vreme ima bukvalno na svakom koraku.

  Ivan Stojanovic
  13.12.2016 09:26

  Sto se tice Zastavinih delova, samo treba da znate da se u tom slucaju u potpunosti moze primenite poslovica ''koliko para, toliko muzike''.

  Jana Stankovic
  25.11.2016 12:11

  Po pitanju ovog tipa vozila, samo treba da posetite cuveni otpad Dejan. To je pri tome otpad u koji mozete da imate puno poverenje.

  Biljana Brankovic
  08.11.2016 11:55

  Ukoliko trazite vec kvalitetne i polovne Zastavine delov, onda je ubedljivo najbolje resenje da posetite auto otpad Djuntu.

  Marko Petrovic
  19.09.2016 08:27

  Kada pricamo o kvalitetnim polovnim delovima za zastavu, ono sto je ubedljivo najbolje resnjee za vas je da to budu polovni delovi u koje mozete da imate puno poverenje da cete mogu u svako doba dana ili noci da ih pronadjete bez nekih vecih problema. jenostavno ih ima na trzistu.

  Dusan Markovic
  16.08.2016 07:34

  Nemoj da si bas tako na kraj srca. generlano nije Zastava bas toliko los auto. On jeste jeftin auto ali da je bas toliko los ne bi godinama bio auto broj 1 u Srbiji.

  Petar Jankulovski
  14.07.2016 11:00

  Kvaliteni polovni delovi za Zastavu ne postoje, posto Zastava kao Zastava nije neki narocito dobar auto. Uglavnom se u danasnje vreme polovni delovi za Zastavu mogu pronaci na skoro svakom koraku.