Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Polovni delovi Zastava
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Polovni delovi Zastava

Neko bi rekao Zastava 750, a većina nas bi rekla – legendarni Fića! Čuvenog Fiću je vozio i Flojd u nezaboravnom filmu “Nacionalna klasa“, ali pored njega, i „mali milion“ stanovnika ex Jugoslavije. U svakom slučaju, Fića budi nostalgična sećanja.

 

 

Pored ovog malog auta, tu je i nešto komforniji porodični auto, Zastava 101, ili popularni Stojadin. Jugonostalgičari će se sa setom prisetiti svog ljubimca iz osamdesetih godina prošlog veka, i koliko im je upravo on bio verni pratilac na mnogim putovanjima.

Polovni delovi Zastava 101

Verni pratilac, ipak je dočekao trenutak u svom radnom veku, kada mora otići na „bolovanje“, to jest kod svog „lekara” – automehaničara, da mu se zameni određeni deo. Majstor će ugraditi ono što vi budete doneli, a šta ćete kupiti – tu već morate dobro promisliti.

Postoje takvi delovi koji direktno utiču na sigurnost u vožnji, i pri izboru morate biti pažljivi, možda se konsultovati sa osobljem auto otpada, ali tu je i druga vrsta delova za auto koji ne utiču na njegovu bezbednost, pa njih možete lagodno da odaberete.

U tu grupu spadaju sedišta, stakla, branici, limarija (hauba, krila, vrata, poklopac prtljažnika...), farovi, svetla i migavci, motor brisača, tapacirung, sirena, anlaser, alternator, pumpa goriva, releji, kvake, retrovizori, menjač...

U grupu delova na koje morate obratiti više pozornosti, spadaju grejač kabine, hladnjak motora i klime, ventilatori, pojedini senzori, opruge, turbo punjač, dizne, pumpa ulja, diskovi i doboši, letva volana, homokinetički zglob, ramena (viljuške), spone, amortizeri, izduvni sistem ili njegovi delovi, razni prekidači...

Polovni delovi Zastava 1100

Radnici na auto otpadima često reklamiraju svoju robu rečima: „Radimo samo sa originalnim delovima, kineske ne držimo!“ No, bez obzira ko je proizvođač dela koji nije originalan, takav deo nije dovoljno siguran, a cena mu je nešto niža nego na auto otpadu. 

 

 

Ipak, takve uštede nemaju baš svoju logičnu opravdanost, jer je najvažnije da budete sigurni i opušteni dok vozite, a to vam mogu pružiti samo provereni delovi a ne delovi sumnjivog porekla i kvaliteta.

Zbog toga je dobro rešenje posetiti auto otpade, i naći malo korišćene delove, u dobrom stanju, originalne naravno, koji će vam posle ugradnje služiti još dugi niz godina.

Cena će zaista biti nešto viša nego kod delova sumnjivog kvaliteta, ali slažemo se svi da je to O.K, dok će pri tome na cenu uticati celokupna ponuda i potražnja na tržištu polovnih auto delova, kao i to u kakvom je stanju sam deo, te ko je proizvođač novog dela...

Polovni delovi Zastava 10

Mnogo ljudi ne pravi razliku između repariranih delova i polovnih. Naime, reparirani delovi su prošli kroz proces sređivanja i dovedeni su u gotovo fabričko stanje. Pri tome, oni se skoro uopšte ne razlikuju od novih i originalnih delova.

Ne morate se preznojavati dok obilazite auto otpade po celom gradu, danas je nabavka polovnih auto delova postala lakša nego ikada do sada. Dovoljno je da ispod našeg teksta pogledate spisak firmi i njihovu ponudu, pa da izaberete deo za vaš auto koji vam je neophodan. 

Polovni delovi Zastava – cena:

Na cenu utiče mnogo faktora, kao što se vidi iz našeg teksta. Evo nekih primera: retrovizor je u proseku 25 evra, hauba i gepek oko 100 evra, dok je za branik prosečna cena od 30 evra, hladnjak klime od 35 do 45 evra, aluminijumske kapice ventila već od 300 dinara.

*Cene su prikazane orijantaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto otpade ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2017
Marina Zivkovic

Moje je realno misljenje da ukoliko vozite zastavu i ukoliko vam se vec desi da pocne da se kvari da polako upadate u problem. U tom slucaju je veoma bitno da ga odmah vozite na otpad posto cete tako mnogo jeftinije da prodjete.

19.05.2017
Milen Jovanovic

Ukoliko pricamo realno, odmah treba da znate da je Zastava za te pare zaista odlican auto.

06.05.2017
Jovana Milinkovic

naravno da kada vec pricamo o ovim delovima da je kvalitet nesto sto je manje vise svima zagarantovano.

22.04.2017
Filip Milutinovic

Koliko samo godina je moj otac vozio Zastavu i sta mu je generalno falilo, nista.

10.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu su ovo i vise nego izuzetni polovni delovi u ciji kvalitet kako god da okrenete, ne treba da sumnjate, kako pre tako ni kasnije.

23.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Po meni ovo zaista nisu vozila koja su nesto posebno skupa. Sve drugo je samo po meni jedno prosto gubljenje vremena.

09.03.2017
Simona Vucinic

Naravno da je sto se Zastava vozila tice to dugo bio standard kod nas a i sada nije nista narocito bolje.

06.03.2017
Todor Markovic

Pre ili kasnije, slobodno mouga da vam kazem da su ovo polovni delovi koji ce vam sigurno zatrebati.

04.03.2017
Marta Dencevic

Licno smatram da ovo nisu ipak delovi koji su namenjeni za svaciji dzep.

15.02.2017
Janko Zivanovic

Za neke lose puteve i uslove je zastava odlicno resenje. Ako se nesto i pokvari bar delovi nisu toliko skupi.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Ako nista, bar ovih delova ima u danasnje vreme koliko hocete u Beogradu.

19.01.2017
Petar Jankovic

Mogu samo da kazem da je sto se ovih vozila tice, samo i vise nego bitno da se odlucite za kvalitet.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Bar ovih delova u danasnje vreme ima bukvalno na svakom koraku.

13.12.2016
Ivan Stojanovic

Sto se tice Zastavinih delova, samo treba da znate da se u tom slucaju u potpunosti moze primenite poslovica ''koliko para, toliko muzike''.

25.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju ovog tipa vozila, samo treba da posetite cuveni otpad Dejan. To je pri tome otpad u koji mozete da imate puno poverenje.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko trazite vec kvalitetne i polovne Zastavine delov, onda je ubedljivo najbolje resenje da posetite auto otpad Djuntu.

19.09.2016
Marko Petrovic

Kada pricamo o kvalitetnim polovnim delovima za zastavu, ono sto je ubedljivo najbolje resnjee za vas je da to budu polovni delovi u koje mozete da imate puno poverenje da cete mogu u svako doba dana ili noci da ih pronadjete bez nekih vecih problema. jenostavno ih ima na trzistu.

16.08.2016
Dusan Markovic

Nemoj da si bas tako na kraj srca. generlano nije Zastava bas toliko los auto. On jeste jeftin auto ali da je bas toliko los ne bi godinama bio auto broj 1 u Srbiji.

14.07.2016
Petar Jankulovski

Kvaliteni polovni delovi za Zastavu ne postoje, posto Zastava kao Zastava nije neki narocito dobar auto. Uglavnom se u danasnje vreme polovni delovi za Zastavu mogu pronaci na skoro svakom koraku.