Polovni delovi za Ford danas se mogu lako naci. Svi bismo mi voleli da vozimo svoje automobile, da oni rade „kao sat“, da im nikada ništa ne fali... Međutim, koliko god da vaš Ford bio moćna mašina, u nekom trenutku će biti potrebna intervencija kao što je zamena određenog dela. Naravno, bilo bi najlakše otići u ovlašćenu prodavnicu i izvaditi iz novčanika pozamašnu sumu novca za novi, originalni deo. Ali, da li je to uvek i najbolje i jedino rešenje? Postoji li alternativa?

Polovni delovi za Ford Fiesta

Pročitaj više

Izaberite neki od auto otpada gde mozete kupiti POLOVNE DELOVE ZA FORD

Beograd

Ford auto otpad V&D
Ford auto otpad V&D
Avalska 88b
Čukarica Pozovi

Auto otpad V&D nudi širok asortiman polovnih rezervnih delova odličnog kvaliteta za sve vlasnike Fordovih vozila. Nabavka delova vrši se uz najviši stepen kontrole i u saradnji sa renomiranim proizvođačima, uz profesionalnu ugradnju od stra...
Pročitaj više

Auto otpad Nesa
Auto otpad Nesa
Vodovodska 177
Čukarica Pozovi

Otkup automobila Neša nudi Vam najbolja rešenja i cene kada želite da prodate Vaše polovno ili havarisano vozilo, nezavisno od stanja u kome se nalazi. Odmah po Vašem pozivu dolazimo na lice mesta i vršimo realnu procenu vrednosti vozila ko...
Pročitaj više

Šabac

Stepic auto otpad za Ford i Opel delove
Stepic auto otpad za Ford i Opel delove
Kralja Petra I, 80 Pozovi

U okviru servisa Stepić auta imamo u ponudi i veliki izbor auto delova sa naseg auto otpada. U okviru auto otpada mozete pronaci veliki izbor najrazlicitijih auto delova za vozila marke Opel i Ford....
Pročitaj više

Polovni delovi za Ford danas se mogu lako naci. Svi bismo mi voleli da vozimo svoje automobile, da oni rade „kao sat“, da im nikada ništa ne fali... Međutim, koliko god da vaš Ford bio moćna mašina, u nekom trenutku će biti potrebna intervencija kao što je zamena određenog dela. Naravno, bilo bi najlakše otići u ovlašćenu prodavnicu i izvaditi iz novčanika pozamašnu sumu novca za novi, originalni deo. Ali, da li je to uvek i najbolje i jedino rešenje? Postoji li alternativa?

Polovni delovi za Ford Fiesta

Druga opcija koja vam se nudi su auto otpadi i originalni delovi koji se tamo mogu pronaći. Čak i da pitate vašeg majstora, a mi vam savetujemo da zaista i učinite to, da li je bolje da kupite polovan ali originalni deo na auto otpadu, ili nov, ali sumnjivog porekla i kvaliteta u prodavnici? Verujte nam, većina majstora će vam savetovati da posetite auto otpad i nađete dobar polovan rezervni deo, u odličnom stanju.

Polovni delovi za Ford Focus

Kakve su šanse da dođete do polovnog dela u baš takvom, više nego zadovoljavajućem stanju? Naime, postavićemo pitanje, odakle potiču polovni delovi koji se nalaze na auto otpadima?Oni se najčešće skidaju sa „stranaca“, zatim sa havarisanih vozila, ili sa automobila koji su toliko oštećeni da prethodni vlasnici više nisu imali ekonomsku računicu da ulažu u njih. Postoje i slučajevi da vlasnici više nisu želeli da plaćaju visoku cenu registracije zbog motora koji ima veliku kubikažu.Tako na auto otpad dospevaju sasvim solidni ili čak odlični polovni delovi, koji vama mogu veoma dobro da služe u dugom nizu godina.

Polovni delovi za Ford Fusion

Naravno, preparirani delovi i polovni nisu jedno isto, ali veliki broj vozača ne pravi razliku i ne zna šta zapravo znači prepariran deo, pa ćemo tu dilemu sada razjasniti. Prepariran deo za automobil je deo koji je prošao kroz proceduru sređivanja, pa je vraćen u gotovo fabričko stanje, i performanse su mu skoro sasvim iste kao kod novog, originalnog dela.

Polovni delovi za Ford Ka

Do polovnog auto dela danas se dolazi brže i jednostavnije nego ikad ranije. Tajna je u jednoj reči – internet. Postoje sajtovi koji su specijalizovani za prodaju polovnih rezervnih delova, pa možete zadati takve kriterijume, kao što je marka automobila koja vas zanima, u ovom našem slučaju Ford Ka, zatim koji deo tražite, pa ćete pogledati ponudu i cene, uporediti ih i na kraju se odlučiti za kupovinu.Ako dođete na auto otpad koji nudi mogućnost da sami skinete deo sa automobila, mi vam ipak savetujemo da taj „rizik“ skidanja prepustite stručnom osoblju, jer se može desiti da se deo prilikom nestručnog skidanja ošteti, pri ćemu ćete imati duple izdatke.

Polovni delovi za Ford – cene:

Da biste se lakše snašli sa cenama, evo nekih primera: aluminijumske kapice ventila već od 300 dinara, alu felne 15 coli 149 do 200 evra za 17, poklopac čepa felne od 425 dinra u proseku, razni delovi se mogu pronaći po prosečnim cenama od 25 – 35 evra...*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto otpade ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marina Zivkovic
  14.09.2017 09:21

  Sto se Forda tice nije tacno da se ona jako brzo kvare kako samo to pojedini ljudi isticu. Potrebno je naravno da oni budu bas onako dobrog kvaliteta ukoliko mene licno pitate.

  Milen Jovanovic
  18.05.2017 01:52

  Kako god da okrenete, nisu ovo ni malo naivni polovin delovi. Nema tu sta da vas cudi.

  Jovana Milinkovic
  06.05.2017 10:04

  Koliko samo mogu da vidim, ovi polovni delovi su daleko od nekih previse dobrih.

  Filip Milutinovic
  22.04.2017 07:29

  Sva sreca pa ovi polovni delovi mogu da sepronadju po relativno povoljnim cenama sto je zaista jedna i vise nego odlicna stvar.

  Lea Stankovic
  10.04.2017 10:50

  Po pravilu, sto se tice ovih polovnih delova, pre ili kasnije sigurno se mozete odluciti za kvalitet. Samim tim druge stvari onda nisu bas toliko vazne.

  Mihajlo Nastasovic
  23.03.2017 08:06

  Po meni je sto se tice ovih polovnih delova kvalitetnesto sto pre ili kasnije sigurno treba da dodje do izrazaja.

  Simona Vucinic
  09.03.2017 10:17

  Po pravilu bi ovo trebali da budu veoma kvaliteteni polovni edlovi u koje zaista treba da imate puno poverenje.

  Todor Markovic
  06.03.2017 04:23

  Moje licno misljenje je takvo da sto se tice ovih polovnih delova kvalitet je neravno nesto sto treba da je i vise nego vazno. Naravno, tu je uvek u pitanju i adekvatna bezbednost.

  Marta Dencevic
  04.03.2017 04:41

  Sto se tice ovih polovnih delova naravno da je kvalitet i vis enego vazan. VBazniji je od bilo ceka drugog.

  Janko Zivanovic
  15.02.2017 06:01

  Koliko mi se samo cini, sto se Forda tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

  Ljubinka Sreckovic
  01.02.2017 09:01

  Pre tri godine, mi smo vozili Ford. Sva sreca nismo imali nekih velikih kvarova, jedino je problem u tome sto se nekada veoma tesko dolazi do ovih delova.

  Petar Jankovic
  19.01.2017 12:00

  Sto se tiec ovih polovnih delova, samo treba da se odlucite za kvaltiet. Sve ostalo i nije bas toliko vazno.

  Nikolina Pantelic
  29.12.2016 09:38

  Ford ima odlicne delove. Mada, uvek je problem da se pronadju po nesto povoljnim cenama.

  Ivan Stojanovic
  13.12.2016 08:53

  Licno mislim da je najbolje da po pitanju ovog tipa vozila se sami opredelite za neko provereno mesto posto je u danasnje vreme zaista tesko pronaci kvalitetne polovne delove.

  Jana Stankovic
  25.11.2016 11:48

  Po pitanju polovnih elova za Ford, samo treba da posetite otpad Peru. To je otpad u koji mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti.

  Biljana Brankovic
  08.11.2016 11:32

  To po pravilu mogu da budu veoma kvalitetni polovni delovi koji se po veoma povoljnim cenama mogu kupiti na auto otpadu Braca koji se nalazi u Beogradu i do kojeg generalno nije tesko doci.

  Marko Petrovic
  19.09.2016 07:52

  Ford je inace poznat kao veoma pouzdan proizvodjac delova i automobila u svetu. E sad, sto se tice polovnih delova, tu je situacija na neki nacin specificna zbog toga, sto nikada ne znate sta mozete tacno da dobijete.

  Dusan Markovic
  15.08.2016 11:55

  Ukoliko s vam potrebni kvalitetni polovni delovi za Ford, onda je u svakom slucaju najbolje resneje za vas da posetite auto otpad Avramovi. To je auto otpad koji mozete posetiti tokom radnog vremena i najbolje se licno sami uveriti u kvalitet.

  Stojance Ristovski
  13.07.2016 12:54

  pre nekih dve godine sam vozi Ford Focus. Bio sam i vise nego zadovoljan. Nije mi se kvario tako da nisam ni imao potrebu da kupujem polovne rezervne delove.