Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Polovni delovi za Ford
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Polovni delovi za Ford

Svi bismo mi voleli da vozimo svoje automobile, da oni rade „kao sat“, da im nikada ništa ne fali... Međutim, koliko god da vaš Ford bio moćna mašina, u nekom trenutku će biti potrebna intervencija kao što je zamena određenog dela.

 

 

Naravno, bilo bi najlakše otići u ovlašćenu prodavnicu i izvaditi iz novčanika pozamašnu sumu novca za novi, originalni deo. Ali, da li je to uvek i najbolje i jedino rešenje? Postoji li alternativa?

Polovni delovi za Ford Fiesta

Druga opcija koja vam se nudi su auto otpadi i originalni delovi koji se tamo mogu pronaći. Čak i da pitate vašeg majstora, a mi vam savetujemo da zaista i učinite to, da li je bolje da kupite polovan ali originalni deo na auto otpadu, ili nov, ali sumnjivog porekla i kvaliteta u prodavnici? Verujte nam, većina majstora će vam savetovati da posetite auto otpad i nađete dobar polovan rezervni deo, u odličnom stanju.

Polovni delovi za Ford Focus

Kakve su šanse da dođete do polovnog dela u baš takvom, više nego zadovoljavajućem stanju? Naime, postavićemo pitanje, odakle potiču polovni delovi koji se nalaze na auto otpadima?

Oni se najčešće skidaju sa „stranaca“, zatim sa havarisanih vozila, ili sa automobila koji su toliko oštećeni da prethodni vlasnici više nisu imali ekonomsku računicu da ulažu u njih. Postoje i slučajevi da vlasnici više nisu želeli da plaćaju visoku cenu registracije zbog motora koji ima veliku kubikažu.

Tako na auto otpad dospevaju sasvim solidni ili čak odlični polovni delovi, koji vama mogu veoma dobro da služe u dugom nizu godina.

Polovni delovi za Ford Fusion

Naravno, preparirani delovi i polovni nisu jedno isto, ali veliki broj vozača ne pravi razliku i ne zna šta zapravo znači prepariran deo, pa ćemo tu dilemu sada razjasniti.

 

 

Prepariran deo za automobil je deo koji je prošao kroz proceduru sređivanja, pa je vraćen u gotovo fabričko stanje, i performanse su mu skoro sasvim iste kao kod novog, originalnog dela.

Polovni delovi za Ford Ka

Do polovnog auto dela danas se dolazi brže i jednostavnije nego ikad ranije. Tajna je u jednoj reči – internet. Postoje sajtovi koji su specijalizovani za prodaju polovnih rezervnih delova, pa možete zadati takve kriterijume, kao što je marka automobila koja vas zanima, u ovom našem slučaju Ford Ka, zatim koji deo tražite, pa ćete pogledati ponudu i cene, uporediti ih i na kraju se odlučiti za kupovinu.

Ako dođete na auto otpad koji nudi mogućnost da sami skinete deo sa automobila, mi vam ipak savetujemo da taj „rizik“ skidanja prepustite stručnom osoblju, jer se može desiti da se deo prilikom nestručnog skidanja ošteti, pri ćemu ćete imati duple izdatke.

Polovni delovi za Ford – cene:

Da biste se lakše snašli sa cenama, evo nekih primera: aluminijumske kapice ventila već od 300 dinara, alu felne 15 coli 149 do 200 evra za 17, poklopac čepa felne od 425 dinra u proseku, razni delovi se mogu pronaći po prosečnim cenama od 25 – 35 evra...

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto otpade ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2017
Marina Zivkovic

Sto se Forda tice nije tacno da se ona jako brzo kvare kako samo to pojedini ljudi isticu. Potrebno je naravno da oni budu bas onako dobrog kvaliteta ukoliko mene licno pitate.

18.05.2017
Milen Jovanovic

Kako god da okrenete, nisu ovo ni malo naivni polovin delovi. Nema tu sta da vas cudi.

06.05.2017
Jovana Milinkovic

Koliko samo mogu da vidim, ovi polovni delovi su daleko od nekih previse dobrih.

22.04.2017
Filip Milutinovic

Sva sreca pa ovi polovni delovi mogu da sepronadju po relativno povoljnim cenama sto je zaista jedna i vise nego odlicna stvar.

10.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu, sto se tice ovih polovnih delova, pre ili kasnije sigurno se mozete odluciti za kvalitet. Samim tim druge stvari onda nisu bas toliko vazne.

23.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Po meni je sto se tice ovih polovnih delova kvalitetnesto sto pre ili kasnije sigurno treba da dodje do izrazaja.

09.03.2017
Simona Vucinic

Po pravilu bi ovo trebali da budu veoma kvaliteteni polovni edlovi u koje zaista treba da imate puno poverenje.

06.03.2017
Todor Markovic

Moje licno misljenje je takvo da sto se tice ovih polovnih delova kvalitet je neravno nesto sto treba da je i vise nego vazno. Naravno, tu je uvek u pitanju i adekvatna bezbednost.

04.03.2017
Marta Dencevic

Sto se tice ovih polovnih delova naravno da je kvalitet i vis enego vazan. VBazniji je od bilo ceka drugog.

15.02.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi se samo cini, sto se Forda tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Pre tri godine, mi smo vozili Ford. Sva sreca nismo imali nekih velikih kvarova, jedino je problem u tome sto se nekada veoma tesko dolazi do ovih delova.

19.01.2017
Petar Jankovic

Sto se tiec ovih polovnih delova, samo treba da se odlucite za kvaltiet. Sve ostalo i nije bas toliko vazno.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Ford ima odlicne delove. Mada, uvek je problem da se pronadju po nesto povoljnim cenama.

13.12.2016
Ivan Stojanovic

Licno mislim da je najbolje da po pitanju ovog tipa vozila se sami opredelite za neko provereno mesto posto je u danasnje vreme zaista tesko pronaci kvalitetne polovne delove.

25.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju polovnih elova za Ford, samo treba da posetite otpad Peru. To je otpad u koji mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti.

08.11.2016
Biljana Brankovic

To po pravilu mogu da budu veoma kvalitetni polovni delovi koji se po veoma povoljnim cenama mogu kupiti na auto otpadu Braca koji se nalazi u Beogradu i do kojeg generalno nije tesko doci.

19.09.2016
Marko Petrovic

Ford je inace poznat kao veoma pouzdan proizvodjac delova i automobila u svetu. E sad, sto se tice polovnih delova, tu je situacija na neki nacin specificna zbog toga, sto nikada ne znate sta mozete tacno da dobijete.

15.08.2016
Dusan Markovic

Ukoliko s vam potrebni kvalitetni polovni delovi za Ford, onda je u svakom slucaju najbolje resneje za vas da posetite auto otpad Avramovi. To je auto otpad koji mozete posetiti tokom radnog vremena i najbolje se licno sami uveriti u kvalitet.

13.07.2016
Stojance Ristovski

pre nekih dve godine sam vozi Ford Focus. Bio sam i vise nego zadovoljan. Nije mi se kvario tako da nisam ni imao potrebu da kupujem polovne rezervne delove.