Polovni delovi za Honda danas se mogu lako naci.Pokvarila vam se Honda i šta će biti onda? Na šaljiv način i uz stihove smo započeli naš tekst o polovnim rezervnim delovima za Hondu, međutim, verujemo da vozačima koji imaju problem sa svojim ljubimcem baš i nije do pesmice. Ipak, ostanite pozitivni, jer rešenje postoji, a ono se krije u nabavci odgovarajućeg dela na auto otpadu, deo ne samo što može biti originalni, već ćete pri tome i uštedeti.

Polovni delovi Honda Fit

Pročitaj više

Izaberite neki od auto otpada gde mozete kupiti POLOVNE DELOVE ZA HONDU

Beograd

Auto otpad Nesa
Auto otpad Nesa
Vodovodska 177
Čukarica Pozovi

Otkup automobila Neša nudi Vam najbolja rešenja i cene kada želite da prodate Vaše polovno ili havarisano vozilo, nezavisno od stanja u kome se nalazi. Odmah po Vašem pozivu dolazimo na lice mesta i vršimo realnu procenu vrednosti vozila ko...
Pročitaj više

Polovni delovi za Honda danas se mogu lako naci.Pokvarila vam se Honda i šta će biti onda? Na šaljiv način i uz stihove smo započeli naš tekst o polovnim rezervnim delovima za Hondu, međutim, verujemo da vozačima koji imaju problem sa svojim ljubimcem baš i nije do pesmice. Ipak, ostanite pozitivni, jer rešenje postoji, a ono se krije u nabavci odgovarajućeg dela na auto otpadu, deo ne samo što može biti originalni, već ćete pri tome i uštedeti.

Polovni delovi Honda Fit

Kada birate deo za svoju Hondu, vodite računa da to bude što noviji polovan deo, odnosno da baš ne bude skinut sa limuzine koja je prešla milione kilometara. Ukoliko imate sreće, ili bolje rečeno, ako uložite trud tako što ćete pretraživati sajtove koji nude takve delove, možete pronaći originalne, skoro nove primerke.Kako oni dospevaju na auto otpad? Odgovora na ovo pitanje je više.

Polovni delovi Honda Jazz

Najpre, dešava se da mlad i neiskusan vozač, tek što je kupio novu Hondu, po izlasku iz prodajnog salona, vrlo brzo slupa svoj auto. Više ga ne želi, pa takva Honda, sa bukvalno novim delovima, završava na auto otpadu.Sa druge strane, rezervni delovi se skidaju sa havarisanih automobila, „stranaca“, ili onih vozila koja su toliko oštećena da vlasnici nisu imali više ekonomsku računicu da ulažu u njihovo održavanje, ili nisu želeli da i dalje plaćaju cenu registracije koja je visoka za motore sa velikom kubikažom.

Polovni delovi Honda Civic

Možda se pitate od čega sve zavisi cena polovnog dela za vašu Hondu? Postoji više razloga, na primer, najpre, u kakvom je stanju polovan auto deo, zatim, kakva je ponuda i potražnja na tržištu polovnih auto delova, ko je proizvođač novog dela, jer i među njima cene mogu osetno da variraju u zavisnosti od proizvođača i kvaliteta. Na auto otpadima, često ćete čuti krilaticu prodavaca koji kažu da „Rade samo sa originalnim delovima, a kineske ne drže“.

Polovni delovi Honda Accord

Zašto se prodavci rukovode gorepomenutom parolom? Iz više razloga, kao što su da je uvek bolje kupiti deo koji je originalan iako polovan ali očuvan, jer u tom slučaju znate šta kupujete, dok je varijanta „mačke u džaku“, kada uzimate nov deo ali neproveren, sumnjivog porekla i kvaliteta, svakako daleko rizičnija.Pri tome, svaki vozač ima na umu svoju sigurnost, bezbednost svoje porodice ali i svih ostalih učesnika u saobraćaju, jer nam je to svima moralna odgovornost.Danas je nabavka polovnih delova lakša nego ikada, i pri tome, koristeći pretragu sajtova koji su osmišljeni u tu svrhu, možete i uporediti cene, pa tako doći i do najisplativijeg dela. Ako se odlučite za posetu auto otpadu, pri odabiru delova koji direktno utiču na sigurnost u vožnji, preporučujemo da se konsultujete sa ljubaznim prodavcima radi validnih saveta, ukoliko nemate dovoljno iskustva a imate želju za što kvalitetnijim polovnim rezervnim delom.

Polovni delovi Honda – cene:

Primera radi, za Hondu, polovan motor u proseku je 250 evra, a za menjač bi trebalo izdvojiti 220 evra; čelične felne, četiri komada, u proseku 50 evra.*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto otpade ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Stojance Ristovski
  14.09.2017 09:23

  Koliko samo mogu da vidim, po mnogo cemu je Honda zaista poznata po svom kvalitetu. Medjutim, kada dodjete do neke ralnosti, veom brzo cete moci da vidite sta je to sto ona zapravo zaista podrazumeva.

  Marina Zivkovic
  18.05.2017 01:53

  Kako god da okrenete, ovi polovni delovi sigurno da trebaju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljeje vremena.

  Milen Jovanovic
  06.05.2017 10:04

  Tesko da mozete da pronadjete previse kvalitetne polovne delove za Hondu.

  Jovana Milinkovic
  22.04.2017 07:30

  Koliko mi se samo cini, tesko da od ovih polovnih delova moze da postoji nesto bolje. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Filip Milutinovic
  10.04.2017 10:51

  Kako god da okrenete, polovni delovi za Honda vozila moraju da se lepo plate. Sve drugo je onda samo gubljenje vremena i nista vise od toga. Sta bi tu jos moglo da se kaze.

  Lea Stankovic
  23.03.2017 08:07

  U svakom slucaju su oni nesto sto debelo treba da se plati. Sve drugo je daleko manje vazno.

  Mihajlo Nastasovic
  09.03.2017 10:18

  ovo jesu bas povoljni delovi sto se tice kvaliteta ali nisu bas dobri za odrzavanje.

  Simona Vucinic
  06.03.2017 04:23

  Naravno da je sto se tice ovih polovnih delova kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je cisti gubljenje vremena

  Todor Markovic
  04.03.2017 04:42

  Pre svega smatram da je jako tesko doci od ovakvih polovnih delova. Sve drugo je manje vazno.

  Marta Dencevic
  15.02.2017 06:02

  Koliko mi je samo poznato, sto se tice ovih polovnih delova, samo treba da se odluite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

  Janko Zivanovic
  01.02.2017 09:02

  Koliko mi se samo cini, sto se Honde tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

  Ljubinka Sreckovic
  19.01.2017 12:16

  Mogu samo da kazem da je sto se tice polovnih delova za Hondu najvaznije da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo onda i nije bas toliko vazno.

  Petar Jankovic
  19.01.2017 12:01

  Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da Honda ima bas onako povoljne delove.

  Nikolina Pantelic
  29.12.2016 09:38

  Honda je zaista odlican auto ali i pored toga nije za svaciji dzep.

  Ivan Stojanovic
  13.12.2016 08:54

  Honda ima po pravilu bas onako kvalitetne polovne delove. E sad, koliko ce vas stvarno posluziti to je vec posebno pitanje.

  Jana Stankovic
  25.11.2016 11:49

  Po pitanju Honda, vozila, samo treba da posetite otpad AS. To je zapravo otpad u koji po tom pitanju mozete da imate puno poverenje.

  Biljana Brankovic
  08.11.2016 11:33

  Duja auto otpad je verovanot jedno od najboljh mesta na kojima mozete da kupite polovne delove za Hondu.

  Marko Petrovic
  19.09.2016 07:54

  Honda je inace poznata po veoma kvalitetnim delovima. Kada pricamo o polovnim delovima onda je situacija specificna zbog toga sto ne postoji veliki broj otpada koji drzi iskljucivo Hondine delove pa je onda potrebno dodatno da se pomucite kako biste do njih dosli.

  Dusan Markovic
  15.08.2016 11:56

  Koliko je bar meni poznato, polovni delovi za Hondina vozila su porpilicno skupa. Potrebno je malo vise da se isprsite. Cene u takodje poprilicno razlicite. Ukoliko se odlucite da kupite kvalittene polovne delove sigurno se necete pokajati.

  Stojance Ristovski
  13.07.2016 12:56

  Ukoliko su vam potrebni kvalitetni polovni delova za Hona vozila, onda je najbolje resenje za vas da posetite Auto otpad Nesu. Tamo mozete pronaci sve sta vas zanima.