Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Polovni delovi za Fiat
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Polovni delovi za Fiat

Automobil je nešto kao kućni ljubimac: zahteva negu, pažnju, a mnogi vlasnici su i zaljubljeni u svog četvorotočkaša. Mladi ljudi, uz pomoć svog Fiata pokušavaju da osvoje simpatije neke dame, porodični ljudi koriste svog mezimca da prevezu decu u obdanište, školu ili da se prebace na posao, a kada dođe vreme praznika i odmora, vaš Fiat će vas prevesti na udaljene destinacije, pri čemu će vožnja biti komforna i udobna.

 

 

Pošto vas je Fiat verno služio dugi niz godina, u nekom trenutku će nastati kvar, jer to je neminovnost posle toliko upotrebe. Svaki problem je moguće rešiti, pa ukoliko je potrebno ugrađuje se rezervni deo umesto starog.

Polovni delovi za Fiat Punto

Verovatno ćemo se svi složiti, da ćemo na gradskim ulicama najčešće, od svih automobila, susresti upravo Fiat Punto. On je mali, praktičan, lep i zgodan auto, i ako ste sami, i ako imate porodicu, jednostavno je primenljiv za sve namene.

Možda ste došli u dilemu, u koju dolaze svi vlasnici ovog automobila, da li da kupe nov deo, u prodavnici, ali koji je sumnjivog porekla, a time i kvaliteta, da bi malo uštedeli, ili da kupe originalni deo na auto otpadu, koji je korišćen neko vreme?

Polovni delovi za Fiat Panda

Naravno, uvek je na prvom mestu bezbednost kada se radi o vama, vašoj porodici ali i svih ostalih učesnika u saobraćaju. Iz tog razloga, možda bi bilo najbolje „povesti za ruku“ majstora koji će i vršiti ugradnju, da vam pomogne pri odabiru, ali svi znamo da je to praktično nemoguće, jer niko neće, odnosno, ne može da ostavlja svoj posao da bi sa vama išao do obližnjeg auto otpada.

Stoga, moraćete da se oslonite na iskustvo i stručne savete koje će vam pružiti ljubazno osoblje na auto otpadima, po pitanju karakteristika polovnog dela koji vas zanima.

Polovni delovi za Fiat 500

Za neke delove, nije vam potrebno previše razmišljanja i premišljanja, jer takvi delovi ne utiču direktno na samu sigurnost u vožnji.

 

 

To su na primer, sedišta, stakla, branici, limarija (hauba, krila, vrata, poklopac prtljažnika...), farovi, svetla i migavci, motor brisača, tapacirung, sirena, alternator, anlaser, pumpa goriva, releji, kvake, menjač, retrovizori...

Polovni delovi za Fiat 500X 

Sa druge strane, ako birate delove koje ćemo sada nabrojati, nije loše da se konsultujete sa vlasnikom auto otpada ili ovlašćenim prodavcem: izduvni sistem ili njegovi delovi, razni prekidači, amortizeri, spone, ramena (viljuške), homokinetički zglob, letva volana, diskovi i doboši, pumpa ulja, dizne, turbo punjač, opruge, pojedini senzori, davači, ventilatori, grejač kabine, hladnjak motora i klime...

Polovni auto delovi često potiču sa vozila koja su potpuno nova tu završila, iz razloga što su slupana, igrom slučaja, tek pošto su izašla iz prodajnog salona automobila. Na takvom autu su delovi sasvim novi, a vama će služiti dugi niz godina.

Polovni delovi za Fiat – cene:

Za polovne delove za Fiat, u zavisnosti od njihovog stanja i starosti, potrebno je izdvojiti:  kompresor klime, u proseku 100 evra, za hladnjak vode, oko 4200 do 5500 dinara, za regulator pritiska, oko 20 evra, za hladnjak klime od 35 do 45 evra...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto otpade ispod našeg teksta.

Bosch Pumpa Punto II 1.9d

Bosch Pumpa Punto II 1.9d

Cena: 100 eur.
Turbo Grande Punto t-jet

Turbo Grande Punto t-jet

Cena: 200 eur.
Kompjuter Fiat Bravo 1.6

Kompjuter Fiat Bravo 1.6

Cena: 30 eur.
Fiat Stilo letva volana

Fiat Stilo letva volana

Cena: 4000 din.
Farovi za Fiat Brava

Farovi za Fiat Brava

Cena: 2000 din.
Fiat Marea farovi

Fiat Marea farovi

Cena: 20 eur.
Vrata za Fiat Doblo 2006

Vrata za Fiat Doblo 2006

Retrovizor za Fiat Doblo

Retrovizor za Fiat Doblo

Polovne dizne za fiat

Polovne dizne za fiat

Polovna kvaka Fiat 500L

Polovna kvaka Fiat 500L

Polovan far za Fiat 500L

Polovan far za Fiat 500L

Levi far Fiat Doblo 2006

Levi far Fiat Doblo 2006

Kvaka za vrata Fiat 500L

Kvaka za vrata Fiat 500L

Kvaka za Fiat 500L

Kvaka za Fiat 500L

Hauba za Fiat Stilo

Hauba za Fiat Stilo

Hauba za Fiat Doblo

Hauba za Fiat Doblo

Gepek vrata Fiat Punto 3

Gepek vrata Fiat Punto 3

Fiat Stilo polovna vrata

Fiat Stilo polovna vrata

Fiat Punto polovna vrata

Fiat Punto polovna vrata

Fiat 500L polovni farovi

Fiat 500L polovni farovi

Fiat 500L polovan far

Fiat 500L polovan far

Farovi za Fiat Palio 99

Farovi za Fiat Palio 99

Farovi za Fiat 500L

Farovi za Fiat 500L

Desno krilo Fiat 500L

Desno krilo Fiat 500L

Desni far za Fiat 500L

Desni far za Fiat 500L

Brava za Fiat 500L

Brava za Fiat 500L

Ablender za Fiat Stilo

Ablender za Fiat Stilo

Auto deo

Auto deo

City servo Fiat Stilo

City servo Fiat Stilo

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2017
Marina Zivkovic

Naravno da Fiatovi delovi mogu da budu bas onako ozbiljni. Jedina je koliko samo mogu da vidim stvar u tome da se oni moraju kvalitetno platiti ukoliko mislite da se urade na jedan i vise nego kvalitetan nacin.

18.05.2017
Milen Jovanovic

Po svemu sudeci, naravno da ovi polovni delovi mogu da budu veoma kvalitetni.

06.05.2017
Jovana Milinkovic

Po mnogo cemu tesko da mogu da se pronadju nesto povoljniji delovi nego kao sto su za fiat.

22.04.2017
Filip Milutinovic

Koliko mi se samo cini, ne postoje toliko kvalitetni polovni delovi kao sto su to Fiat delovi. Kvalitet u svakom slucaju treba da bude na jednom od prvih mesta.

10.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu, Fiat nikada nije imao toliko dobre polovne delove. Sve drugo je po meni samo gubljenje vreme i pre ili kasnije samo cisto bacanje novca.

23.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Po meni sto se njih tice, sigurno je samo to da se kvalitet moze pre ili kasnije kupiti. Sve drugo je mnogo manje vazno i bitno.

09.03.2017
Simona Vucinic

Sto se ovih vozila tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je mnogo manje bitno i vazno.

06.03.2017
Todor Markovic

Sto se Fiat-a tice, kvalitet je po meni naravno i vise nego vazan. Sve drugo je cisti gubljenje vremena.

04.03.2017
Marta Dencevic

Sto se mene licno tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

15.02.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi se samo cini, sto se Fiat vozila ice, samo trebad a se odlucite za kvalitet. sve drugo je daleko manje vazno.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini Fiat je za nas bas onako pravi standard, posto su delovi onako manje vise pristupacni.

19.01.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se samo cini, ovo mogu da budu samo veoma dobri polovni delovi. Sve ostalo kada tako govorimo i nije bas toliko vazno.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Fiat ima veoma kvalitetne polovne delove u ciji kvalitet je najbolje sami da se uverite. Mada, ako zelite u kvalitet da se uverite bez neke prethodne preporuke.

13.12.2016
Ivan Stojanovic

Sto se tice Fiat delova, samo treba da posetite neko strucno i proverenoe mesto i da se vise nista po tom pitanju ne brinete.

25.11.2016
Jana Stankovic

Moje je misljenje da po pitanju Fiat vozila, jedino sto treba da uradite je da posetite servis Pevac. To je zapravo jedno od boljih mesta u Beogradu.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko vec trazite izuzetno kvalitetne i dobro ocuvane polovne delove za Fiat, onda smatram da je ubedljivo najbolje da posetite otpad Vladu i da tamo potrazite sta vam je potrebno.

19.09.2016
Ivan Stojanovic

Koliko je meni poznato u danasnje vreme posotji veliki broj auto otpada koji se specijalizovano bave prodajom polovnih delova za Fiat. Jednostavno, to su polovni delovi koji su manje - vise svima dostupni.

15.08.2016
Marko Petrovic

Ako nista, bar polovni delovi za Fiat mogu da se pronadju u Srbiji. Cenu su i vise nego znacajno jeftinije u narocito se mozete uveriti u njih ukoliko krenete da obilazite auto otpade.

13.07.2016
Dusan Markovic

Fiat su relativno jeftina vozila za odrzavanje. Po pitanju ovog tipa vozila, postoji veliki broj rezervnih delova u ponudi tako da to ne treba previse da vas brine. Bolje je da vas malo brine to ako vas se automobil precesto kvari.