Polovni delovi Dacia, ko ih nudi, koja im je cena? Verovatno se sećate vremena kada se pojavila Dacia Logan, i kako su se u isti mah mnogi ljubitelji automobila zaljubili na prvi pogled u ovaj automobil. Izuzetno elegantnog dizajna, pravi porodični automobil, dovoljno komforan i prostran, a pri tome cena je bila više nego povoljna spram kvaliteta. Zaista, Dacia Logan je nešto što bi svaki vozač poželeo. Bilo da ste pažljiv vozač ili ste malo temperamentniji, vaša Dacia će, i pored malih i velikih servisa, tehničkih pregleda i slično, ipak morati da se podrvgne jednoj “operaciji“ od strane „doktora“ automehaničara, a to je zamena nekog dela drugim.

Polovni delovi za Dacia Logan

Pročitaj više

Izaberite neki od auto otpada gde mozete kupiti POLOVNE DELOVE DACIA

Beograd

Auto otpad Nesa
Auto otpad Nesa
Vodovodska 177
Čukarica Pozovi

Otkup automobila Neša nudi Vam najbolja rešenja i cene kada želite da prodate Vaše polovno ili havarisano vozilo, nezavisno od stanja u kome se nalazi. Odmah po Vašem pozivu dolazimo na lice mesta i vršimo realnu procenu vrednosti vozila ko...
Pročitaj više

Polovni delovi Dacia, ko ih nudi, koja im je cena? Verovatno se sećate vremena kada se pojavila Dacia Logan, i kako su se u isti mah mnogi ljubitelji automobila zaljubili na prvi pogled u ovaj automobil. Izuzetno elegantnog dizajna, pravi porodični automobil, dovoljno komforan i prostran, a pri tome cena je bila više nego povoljna spram kvaliteta. Zaista, Dacia Logan je nešto što bi svaki vozač poželeo. Bilo da ste pažljiv vozač ili ste malo temperamentniji, vaša Dacia će, i pored malih i velikih servisa, tehničkih pregleda i slično, ipak morati da se podrvgne jednoj “operaciji“ od strane „doktora“ automehaničara, a to je zamena nekog dela drugim.

Polovni delovi za Dacia Logan

Kada jedan deo ne radi, u zavisnosti koji je u pitanju, naravno, ceo auto može da „štuca“ ili uopšte da nije u voznom stanju. Adresa je ili – prodavnica auto delova ili auto otpad.Šta će vas sačekati na jednom a šta na drugom mestu? U prodavnicama, imate nove originalne delove ali i delove koji nisu originalni. Ako imate dovoljno novca, prvo pomenuto rešenje, svakako je najbolje.Međutim, dosta vozača želi da uštedi novac, jer se u auto stalno mora ulagati, pa će se odlučiti za ekonomičnije rešenje, to jest nabavku polovnog dela. Ovo nije samo ekonomično rešenje, već je i sigurnosno, a evo zašto.Delovi neproverenog porekla i sumnjivog kvaliteta, ne pružaju vam sigurnost u vožnji. Pomislite: u svom automobilu vozićete sutra svoju decu. I ne samo to. Vaš auto mora biti siguran i za sve druge učesnike u saobraćaju. Ako pitate vašeg majstora, reći će vam isto: polovni deo, ako nije puno korišten, ali je originalan, bolje je rešenje od delova sumnjivog porekla, koji su novi. I svakako će vam duže trajati.

Polovni delovi za Dacia Duster

Možda se pitate, kako je najlakše videti ponudu polovnih auto delova, a pri tome ne obilaziti auto otpade širom grada? To nije nimalo lako, a većina ljudi, usled brzog tempa života, nema ni vremena za to. Rešenje je jednostavno: ispod teksta koji upravo čitate, nalazi se spisak oglašenih firmi, koje se bave prodajom polovnih auto delova. Lako ih možete kontaktirati i informisati se o delu koji vam je potreban. Polovni delovi su veoma lepo predstavljeni, u smislu da ne postoji mesto za nedoumice, što bi moglo voditi reklamacijama, a to nije ni u čijem interesu.

Polovni delovi za Dacia Sandero

Naravno, dobar polovan originalan deo ćete platiti nešto više nego nov, ali sumnjivog porekla. Polovni delovi se skidaju sa „stranaca“, havarisanih vozila, ili automobila u koje vlasnici više nisu imali ekonomsku računicu da ulažu. Postoji i varijanta kada vlasnici dovezu svog ljubimca na auto otpad, jer im se više ne isplati da plaćaju visoku cenu registracije zbog motora koji ima veliku kubikažu.Svakako, nećete izabrati deo sa auta koji je prešao milione kilometara, ali uz pažljiv odabir i savete ljubaznog osoblja auto otpada, imaćete originalan deo, koji vam obezbeđuje sigurnost u vožnji.

Polovni delovi Dacia:

Najbolje bi bilo da kontaktirate auto otpade oglašene ispod našeg teksta, ali ipak ćemo navesti par orijentacionih primera: za menjač, cena je u proseku 140 evra, a za polovan motor, prosečna cena 250 evra. Za branik prosečna cena od 30 evra, hladnjak klime od 35 do 45 evra, aluminijumske kapice ventila već od 300 dinara, alu felne 15 coli 149 do 200 evra.*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto otpade ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marina Zivkovic
  14.09.2017 10:16

  Dacia se kao vozilo sigurno pre ili kasnije moze na jedan kvalitetan nacin. Kada pogledate da bukvalno za nekoliko hiljada eur amozete da kupte novo vozilo, onda vam sigurno sve moze biti i vise nego jasno.

  Milen Jovanovic
  19.05.2017 06:56

  Ukoliko pricamo realno, tesko da postoje polovni delovi koji su boljeg kvaliteta od onog kao sto je Dacia.

  Jovana Milinkovic
  06.05.2017 10:30

  Mogu samo da kazem da ukoliko se vec opredelite bas za ove polovne delove, da od njih tesko da moze da postoji nesto bolje.

  Filip Milutinovic
  22.04.2017 07:44

  Po meni naravno da kvalitet ovih delova moze da bude i vise nego ocigledan.

  Lea Stankovic
  10.04.2017 11:11

  Koliko mi se samo cini, ovo su i vise nego izuzetni polovni delovi. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

  Mihajlo Nastasovic
  23.03.2017 08:22

  Po meni je jednostavno poenta u tome da ovo nisu delovi koji su bas nesto posebno jeftini.

  Simona Vucinic
  09.03.2017 10:37

  Naravno da je sto se Dacia vozila tice, kvalitet veoma vazan. Sve drugo je mnogo manje bitno i vazno.

  Todor Markovic
  06.03.2017 04:37

  Naravno da je uvek pre ili kasnije sto se Dacia vozila tice, kvaltiet i vise nego vazan.

  Marta Dencevic
  04.03.2017 04:58

  Naravno da je sto se Dacie tice, kvalitet veoma vazan. Oko toga ne treba da imate sumnje.

  gloria rossi
  01.03.2017 07:47

  gde mogu nabaviti zadnje deljivo sediste za sandera ambience?

  gloria rossi
  01.03.2017 07:44

  da li neko zna gde mogu nabaviti zadnje DELJIVO sediste za sandera ambience?

  Janko Zivanovic
  15.02.2017 06:15

  Sto se Dacia tiec, najvaznije je da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

  Ljubinka Sreckovic
  01.02.2017 09:27

  Mogu samo slobodno da vam kazem da je kod Dacia jedna od najvaznijih stvari da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

  Petar Jankovic
  19.01.2017 12:43

  Koliko mi se samo cini, Dacia je uvek imala bas onako dobre polovne delove. Pri tome su to delovi u koje zaista mozete ako mene pitate da imate puno poverenje.

  Nikolina Pantelic
  29.12.2016 10:02

  Dacia su po pravilu veoma nezgodna vozila za odrzavanje posto se cesto kvare. tako da zapravo i nisu bas nekog kvaliteta.

  Ivan Stojanovic
  13.12.2016 09:24

  Ako mene licno pitate, samo treba da izbegnete ovaj automobil i u tom slucaju se sigurno necete pokajati.

  Jana Stankovic
  25.11.2016 12:09

  Moje je generalno misljenje da po pitanju polovnih delova za Dacia trebad a posetite bas servis Cerak, posto je to servis koji je uglavnom poznat po veoma kvalitetnim delovima za renault vozila a dacia uglavnom ima Renault u sebi.

  Biljana Brankovic
  08.11.2016 11:53

  Iz licnog iskustva mogu da kazem da Dacia ima veoma polovne delove koji su veoma loseg kvlaiteta. Najobolje bi bilo kada biste se u njihov kvlaitet i licno uverili.

  Marko Petrovic
  19.09.2016 08:26

  Koliko je meni poznato, Dacia je poznata po veoma kvalitetnim i pouzdanim poovnim delovima, naravno za tu neku vrstu novca. Medjutim, na duze staze za taj novac ne treba da ocekujete previse.

  Dusan Markovic
  16.08.2016 07:32

  Dacia je sve francusko u danasnje vreme. Ukoliko imate Daciu i desi vam se neki kvar, komotno taj delo mozete da zamenite sa delom od Renault vozila.

  Petar Jankulovski
  14.07.2016 10:59

  Dacia je poznat kao proizvodjac automobila koij je prvenstveno namenjen srednjoj klasi. Zbog toga ne mozete ocekivati kvalitet. Ukoliko vam se vec nesto pokvari, mislim da odgovarajuca zamena predstavlja Renault.