Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Polovni delovi Dacia
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Polovni delovi Dacia

Verovatno se sećate vremena kada se pojavila Dacia Logan, i kako su se u isti mah mnogi ljubitelji automobila zaljubili na prvi pogled u ovaj automobil. Izuzetno elegantnog dizajna, pravi porodični automobil, dovoljno komforan i prostran, a pri tome cena je bila više nego povoljna spram kvaliteta. Zaista, Dacia Logan je nešto što bi svaki vozač poželeo.

 

 

Bilo da ste pažljiv vozač ili ste malo temperamentniji, vaša Dacia će, i pored malih i velikih servisa, tehničkih pregleda i slično, ipak morati da se podrvgne jednoj “operaciji“ od strane „doktora“ automehaničara, a to je zamena nekog dela drugim.

Polovni delovi za Dacia Logan

Kada jedan deo ne radi, u zavisnosti koji je u pitanju, naravno, ceo auto može da „štuca“ ili uopšte da nije u voznom stanju. Adresa je ili – prodavnica auto delova ili auto otpad.

Šta će vas sačekati na jednom a šta na drugom mestu? U prodavnicama, imate nove originalne delove ali i delove koji nisu originalni. Ako imate dovoljno novca, prvo pomenuto rešenje, svakako je najbolje.

Međutim, dosta vozača želi da uštedi novac, jer se u auto stalno mora ulagati, pa će se odlučiti za ekonomičnije rešenje, to jest nabavku polovnog dela. Ovo nije samo ekonomično rešenje, već je i sigurnosno, a evo zašto.

Delovi neproverenog porekla i sumnjivog kvaliteta, ne pružaju vam sigurnost u vožnji. Pomislite: u svom automobilu vozićete sutra svoju decu. I ne samo to. Vaš auto mora biti siguran i za sve druge učesnike u saobraćaju. 

Ako pitate vašeg majstora, reći će vam isto: polovni deo, ako nije puno korišten, ali je originalan, bolje je rešenje od delova sumnjivog porekla, koji su novi. I svakako će vam duže trajati.

Polovni delovi za Dacia Duster

Možda se pitate, kako je najlakše videti ponudu polovnih auto delova, a pri tome ne obilaziti auto otpade širom grada? To nije nimalo lako, a većina ljudi, usled brzog tempa života, nema ni vremena za to. 

 

 

Rešenje je jednostavno: ispod teksta koji upravo čitate, nalazi se spisak oglašenih firmi, koje se bave prodajom polovnih auto delova. Lako ih možete kontaktirati i informisati se o delu koji vam je potreban. 

Polovni delovi su veoma lepo predstavljeni, u smislu da ne postoji mesto za nedoumice, što bi moglo voditi reklamacijama, a to nije ni u čijem interesu.

Polovni delovi za Dacia Sandero

Naravno, dobar polovan originalan deo ćete platiti nešto više nego nov, ali sumnjivog porekla. Polovni delovi se skidaju sa „stranaca“, havarisanih vozila, ili automobila u koje vlasnici više nisu imali ekonomsku računicu da ulažu. Postoji i varijanta kada vlasnici dovezu svog ljubimca na auto otpad, jer im se više ne isplati da plaćaju visoku cenu registracije zbog motora koji ima veliku kubikažu.

Svakako, nećete izabrati deo sa auta koji je prešao milione kilometara, ali uz pažljiv odabir i savete ljubaznog osoblja auto otpada, imaćete originalan deo, koji vam obezbeđuje sigurnost u vožnji.

Polovni delovi Dacia:

Najbolje bi bilo da kontaktirate auto otpade oglašene ispod našeg teksta, ali ipak ćemo navesti par orijentacionih primera: za menjač, cena je u proseku 140 evra, a za polovan motor, prosečna cena 250 evra. Za branik prosečna cena od 30 evra, hladnjak klime od 35 do 45 evra, aluminijumske kapice ventila već od 300 dinara, alu felne 15 coli 149 do 200 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto otpade ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2017
Marina Zivkovic

Dacia se kao vozilo sigurno pre ili kasnije moze na jedan kvalitetan nacin. Kada pogledate da bukvalno za nekoliko hiljada eur amozete da kupte novo vozilo, onda vam sigurno sve moze biti i vise nego jasno.

19.05.2017
Milen Jovanovic

Ukoliko pricamo realno, tesko da postoje polovni delovi koji su boljeg kvaliteta od onog kao sto je Dacia.

06.05.2017
Jovana Milinkovic

Mogu samo da kazem da ukoliko se vec opredelite bas za ove polovne delove, da od njih tesko da moze da postoji nesto bolje.

22.04.2017
Filip Milutinovic

Po meni naravno da kvalitet ovih delova moze da bude i vise nego ocigledan.

10.04.2017
Lea Stankovic

Koliko mi se samo cini, ovo su i vise nego izuzetni polovni delovi. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

23.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Po meni je jednostavno poenta u tome da ovo nisu delovi koji su bas nesto posebno jeftini.

09.03.2017
Simona Vucinic

Naravno da je sto se Dacia vozila tice, kvalitet veoma vazan. Sve drugo je mnogo manje bitno i vazno.

06.03.2017
Todor Markovic

Naravno da je uvek pre ili kasnije sto se Dacia vozila tice, kvaltiet i vise nego vazan.

04.03.2017
Marta Dencevic

Naravno da je sto se Dacie tice, kvalitet veoma vazan. Oko toga ne treba da imate sumnje.

01.03.2017
gloria rossi

gde mogu nabaviti zadnje deljivo sediste za sandera ambience?

01.03.2017
gloria rossi

da li neko zna gde mogu nabaviti zadnje DELJIVO sediste za sandera ambience?

15.02.2017
Janko Zivanovic

Sto se Dacia tiec, najvaznije je da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Mogu samo slobodno da vam kazem da je kod Dacia jedna od najvaznijih stvari da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

19.01.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se samo cini, Dacia je uvek imala bas onako dobre polovne delove. Pri tome su to delovi u koje zaista mozete ako mene pitate da imate puno poverenje.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Dacia su po pravilu veoma nezgodna vozila za odrzavanje posto se cesto kvare. tako da zapravo i nisu bas nekog kvaliteta.

13.12.2016
Ivan Stojanovic

Ako mene licno pitate, samo treba da izbegnete ovaj automobil i u tom slucaju se sigurno necete pokajati.

25.11.2016
Jana Stankovic

Moje je generalno misljenje da po pitanju polovnih delova za Dacia trebad a posetite bas servis Cerak, posto je to servis koji je uglavnom poznat po veoma kvalitetnim delovima za renault vozila a dacia uglavnom ima Renault u sebi.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Iz licnog iskustva mogu da kazem da Dacia ima veoma polovne delove koji su veoma loseg kvlaiteta. Najobolje bi bilo kada biste se u njihov kvlaitet i licno uverili.

19.09.2016
Marko Petrovic

Koliko je meni poznato, Dacia je poznata po veoma kvalitetnim i pouzdanim poovnim delovima, naravno za tu neku vrstu novca. Medjutim, na duze staze za taj novac ne treba da ocekujete previse.

16.08.2016
Dusan Markovic

Dacia je sve francusko u danasnje vreme. Ukoliko imate Daciu i desi vam se neki kvar, komotno taj delo mozete da zamenite sa delom od Renault vozila.

14.07.2016
Petar Jankulovski

Dacia je poznat kao proizvodjac automobila koij je prvenstveno namenjen srednjoj klasi. Zbog toga ne mozete ocekivati kvalitet. Ukoliko vam se vec nesto pokvari, mislim da odgovarajuca zamena predstavlja Renault.