Mercedes je oduvek bio sinonim za imućnog vlasnika, koji voli moćnu mašinu i eleganciju. Od trenutka kada je vaš Mercedes izašao nov novcijat iz prodajnog salona, do današnjeg dana, verovatno je prošlo više godina. Za sve to vreme, on vas je verno služio, svakoga dana, pa je možda došao trenutak da se neki njegov deo zameni rezervnim, kako biste nastavili da uživate u svom četvorotočkašu.

 

Polovni delovi za Mercedes A – Class

Možda se pitate da li su polovni auto delovi dovoljno dobri za vaš Mercedes? Odakle oni potiču? Neretno se dešava, da igrom slučaja, sasvim novo vozilo, tek što je izašlo iz salona autobomila, bude slupano, pa svoju priču završi na auto otpadu.

Delovi takvog Mercedesa su sasvim novi, jer on skoro nije ni vožen. Ako takav polovni deo majstor ugradi vama na auto, možete biti sigurno da će vam dobro služiti godinama i verovatno ćete zaboraviti kada ste ga ugradili.

Polovni delovi za Mercedes E – Class

Sa druge strane, u ponudi na auto otpadima, možete pronaći delove automobila koji su havarisani, ili su „stranci“, za neke od njih prethodni vlasnici nisu želeli da plaćaju visoku cenu registracije obzirom na veliku kubikažu motora, a za neke Mercedese vozači više nisu hteli da ulažu u opravke jer nisu videli ekonomsku isplativost cele te priče.

Polovni delovi za Mercedes C – Class

Jedno je sasvim sigurno: dobrih polovnih delova ima, samo ih je potrebno pronaći, a to je danas lakše nego ikada ranije. Ispod našeg teksta o polovnim delovima za Mercedes, nalazi se spisak auto otpada, koji prodaju razne rezervne delove. Jednostavnom pretragom, možete pronaći ono što vam je potrebno, uporediti cene, pa izabrati najbolju opciju za vaš automobil.

 

Polovni delovi za Mercedes S – Class

Naravno, možete sesti u svoj Mercedes i odvesti se lično do auto otpada, pa potražiti ono što vam je potrebno, uz savete ljubaznog osoblja koje tu radi. Kada se radi o mogućnosti da sami skidate deo sa automobila, mi vam preporučujemo da tu „avanturu“ prepustite stručnim licima, jer se lako može desiti, uz svu vašu pažnju, da željeni deo oštetite. Na kraju, vi, auto mehaničar – niste. Pa da ne biste došli u situaciju, da plaćate oštećeni deo i još jedan koji će biti ugrađen na vaš Mercedes, najbolje je da u startu skidanje dela prepustite prodavcima na auto otpadu.

Polovni delovi za Mercedes B – Class

Možda vas zanima koliko ćete to manje platiti za polovan deo nego da ste otišli u ovlašćenu prodavnicu auto delova? Odgovor je da je razlika očigledna, a na cenu na auto otpadima utiče više faktora, kao što su: stanje u kojem je sam rezervni deo, odnos ponude i potražnje na tržištu polovnih delova, ko je proizvođač novog dela, jer i tu cene primetno znaju da osciliraju...

Polovni delovi za Mercedes Cabriolet

Mercedes Cabriolet je verovatno san mnogih mladih zaljubljenika u automobile, a neki od njih i zaista uživaju u vožnji u ovom divnom četvorotočkašu. Ipak, svakom automobilu potrebna je ponekad intervencija koja uključuje zamenu nekog dela.

Znajte, da reparirani delovi nisu isto što i polovni, jer su reparirani delovi prošli kroz postupak sređivanja i dovedeni su do fabričkog stanja, pa se maltene, ne razlikuju od novog rezervnog dela. 

Polovni delovi za Mercedes – cene:

Da biste imali orijentaciju kada se radi o cenama polovnih delova za vaš Mercedes, navešćemo neke primere: hladnjak klime od 35 do 45 evra, aluminijumske kapice ventila već od 300 dinara, alu felne 15 coli 149 do 200 evra za 17... Retrovizor je u proseku 25 evra, hauba i gepek oko 100 evra... Za branik, prosečna cena je 30 evra. Za menjač, cena je u proseku 140 evra, a za polovan motor, prosečna cena 250 evra...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto otpade ispod našeg teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Polovni delovi za Mercedes
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2017
Marina Zivkovic

Jeste veoma vazno da znate da su polovni delovi za Mercedes uvek bili veoma skupi. Mada, uvek moze nesto da se pronadje ispod ruke, tako da tu i ne moze nista previse da me brine.

18.05.2017
Milen Jovanovic

Naravno da ovde treba da se odlucite za ozbiljan kvalitet.

06.05.2017
Jovana Milinkovic

Ukoliko pricamo o kvalitetnim polovnim delovima onda su to bas ti polovni delovi i nista vise sem toga.

22.04.2017
Filip Milutinovic

Po pravilu, sto se ovih polovnih delova tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je samo gubljnje vremena i nista vise sem toga.

10.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu, merceces ima odlicna vozila. Sve drugo po meni je samo gubljenje vremena i nista vise od toga koliko mi se samo cini.

23.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Ovi delovi su po meni naravno i vise nego odlicno resenje.

09.03.2017
Simona Vucinic

Naravno da je sto se ovoga tice, kvalitet veoma vazan. Sve drugo je manje vazno bitno sto se nas tice.

06.03.2017
Todor Markovic

Pre ili kasnije slobodno mogu da kazem da je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je mnog manje bitno.

04.03.2017
Marta Dencevic

Sto se tice ovih polovnih delova, kvalitet je i vise nego vazan. sve ostalo je cisto gubljenje vremena.

15.02.2017
Janko Zivanovic

Mogu samo da kazem da je sto se ovog vozila tie, veoma bitno da se odlucite za kvaltiet. Sve drugo je daleko manje vazno.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko se meni samo cini, polovni delovi za Mercedes su ipak nesto u sta mozete da imate puno poverenje da ipak moze da se nadje a da bude bas dobrog kvaliteta.

19.01.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se samo cini, sto se tice ovih polovnih edlova, samotreba da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo onda i nije bas toliko vazno.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Sto se tice polovnih delova bas za ovaj tip vozila, samo treba da se opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

13.12.2016
Ivan Stojanovic

Po ovom pitanju samo treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem i da se vise nista oko toga ne brinete.

25.11.2016
Jana Stankovic

Moje je misljneje da po pitnu polovnih delova za Mercedes, traba da posetite radnju Dejan. To je jedno veoma dobro snabdeveno mesto u Beogradu u koje inace mozete da imate puno poverenje.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Veoma kvalitetne polovne delove za ovaj tip vozila mozete da proandjete na auto otpadu Rumeni. To je u svakom slucju auto otpad u koji mozete da imate puno poverenje.

19.09.2016
Marko Petrovic

Svako ko vozi Mercedes, moze da vam potvrdi da se radi o polovnim delovima koji jednostavno nisu ni malo jeftini. U svakom slucaju, u te polovne delove mozete da imate puno poverenje.

16.08.2016
Dusan Markovic

Za Mercedes je svakako potrebno imati dosta novca, kako za samu kupovinu tako i za nabavku rezervnih delova. Pre svega, sva sreca u danasnje vreme nije toliko tesko doci do rezervenih delova, zbog toga sto ih ima na trzistu.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Onaj ko ima novca da vozi Mercedes, taj sigurno ima i novca da redovno radi servis ili da kupuje nove rezervne delove. Ukoliko se takav vlasnik ipak odlucite da kupiti polovan deo, onda je najbolje da ga kupi na pouzdanom mestu.