Svaka mašina, ma koliko bila moćna i jaka, podleže zubu vremena a i posledicama svakodnevne upotrebe. Pomislite li ponekad, koliko vaš Chrysler ima iza sebe pređenih kilometara, koliko vam je pružio zadovoljstva i uživanja u vožnji?

 

 

Bez obzira što se vi svakako trudite da vašem pridruženom članu porodice obezbedite redovne servise, mali i veliki, kao i tehničke preglede, u nekom momentu će doći do popravke koja iziskuje zamenu jednog dela na automobilu.

Polovni delovi za Chrysler 300

Ako postavite ovakvo pitanje vašem majstoru: Da li da kupujem nov deo za svoj Chrysler, za koji ne znam odakle potiče niti kakav mu je kvalitet, ili sa druge strane, da kupim na auto otpadu, polovan, ali originalan deo?

Verujte, velika većina majstora će vam savetovati drugu varijantu, jer se za polovan ali originalan deo zna odakle potiče. Najčešće su to autobomobili koji su havarisani, razni „stranci“ i vozila koja vlasnici nisu više želeli da registruju zbog motora sa velikom kubikažom, ili više nisu imali ekonomsku računicu da ulažu u svoj auto.

Polovni delovi za Chrysler PT Cruiser

Želite kupovinu polovnog rezernog dela iz fotelje? Ne želite da vas obliva znoj dok lutate gradom po auto otpadima i tražite ono što vam je potrebno? Internet je promenio svet, pa je tako svaka korisna informacija postala dostupna. 

Postoje sajtovi koji su specijalizovani za prodaju polovnih rezervnih auto delova, pa je samo potrebno da, na primer, izaberete kategoriju „Delovi i oprema“, nakon čega možete da pretražujete po grupama delova, marki i modelu automobila, ceni, lokaciji prodavca... Ispod našeg teksta imate oglašene najbolje auto otpade sa bogatom ponudom polovnih delova za Chrysler.

Polovni delovi za Chrysler Voyager

Možda ne pravite razliku između polovnih delova i repariranih. Reparirani delovi su prošli proceduru sređivanja koja ima za cilj da ih dovede u gotovo fabričko stanje, pa se u mnogim slučajevima ne razlikuju od novog, originalnog dela. Sa druge strane, polovni delovi ukoliko su malo korišćeni, a takođe su originalni, garantuju vam sigurnost i bezbednost u vožnji, ali i nižu cenu u odnosu na nove delove koje možete naći u ovlašćenim prodavnicama.

Polovni delovi za Chrysler Crossfire

Postoje takvi auto otpadi koji nude mogućnost kupcima da sami skinu deo koji im je potreban. To može predstavljati poseban problem, jer vi ipak niste stručno lice, pa ukoliko se samostalno upustite u ovu akciju, lako može da se dogodi da oštetite deo koji skidate. Iz tog razloga, mi vam toplo preporučujemo, da ovaj „rizik“ prepustite ljubaznom osoblju auto otpada, koje će to učiniti na obostrano zadovoljstvo.

 

Polovni delovi za Chrysler Concorde

Kada birate polovne rezervne delove, potrebno je da napravite razliku između onih koji se lako mogu proveriti i koji ne utiču na bezbednost u saobraćaju, ali i onih delova koji na sigurnost utiču, pa će vam možda biti potreban savet. 

Ljubazno osoblje auto otpada vam stoji na raspolaganju za sve nedoumice, kako biste iz njihove firme otišli zadovoljni jer imate deo koji vam je potreban, originalan, a po znatno nižoj ceni nego da ste otišli u prodavnicu.

Polovni delovi za Chrysler – cene:

Radi vaše orijentacije, cene polovnih delova za Chrysler, kreću se od 100 evra za levo štop svetlo originalan deo (cena novog dela je 180 evra), 110 evra prosečna cena raznih delova, sem motora (menjač, limarija...).

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto otpade ispod našeg teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Polovni delovi za Chrysler
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2017
Mihajlo Nastasovic

Kako samo stvari stoje, naravno da je Chrysle odlicno vozilo ali je i tacno to sto pojedini ljudi kazu da je zaista za njega potrebno na vreme da pocente da jurite delove za njega posto ipak ne mozete da ih pronadjete na svakom koraku.

18.05.2017
Simona Vucinic

Kako god da okrenete, treba da znate da je ovako nesto nesto sto je veoma bitno.

10.04.2017
Todor Markovic

Po pravilu, svi polovni delovi za ovo vozilomorjau da se lepo plate i nista vise od toga. Sa druge strane, kakav cete kvalitet da dobijete je vec posebno pitanje.

23.03.2017
Marta Dencevic

Polovni elovi bas za ovo vozilo su uvek mogli da se pronadju po bas onako povoljnim cenama.

09.03.2017
Janko Zivanovic

Sto se ovih vozila tice, narocito je bitno da kvalitet bude vazan.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi je samo poznato, Chysler ima i vise nego kvalitetne delove. Ako se opdlucite za njih sigurno je samo to da se necete pokajati.

19.01.2017
Petar Jankovic

Sto se tice ovih polovnih delova samo treba da se odlucite za kvalitet.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Po pitanju ovog tipa vozila, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

13.12.2016
Ivan Stojanovic

Po pitanju ove vrste polovnih delova, samo treba da se obratite nekom strucnom i proverenom mestu u ciji kvalitet ne treba da sumnjate.

25.11.2016
Jana Stankovic

Kada vec pricamo o ovim tipovima vozila, onda je zapravo najbolje da posetite servis i otpad Opel dado. To je otpad za opelova vozila ali moze cini mi se i da se pronadje nesto za Chrysler.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko vec trazite kvalitetne polovne delove za Chrysler, onda je ubedljiov najbolje resenje da posetite i onda se po tom pitanju sigurno necete pokajati.

19.09.2016
Marko Petrovic

Iz licnog iskustva mogu da kazem da su ovo veoma kvalitetni polovni delovi u ciji kvalitete je najbolje da se uverite ukoliko neko od toh mesta posetite tokom radnog vremena. Mislim tu na auto otpade.

15.08.2016
Dusan Markovic

Chrysler je svakako jedan od boljih prozvodjaca automobila. Medjtim, koliko mogu da vidim vih automobila nema previse u Beograud i samim tim se to odrazava i na cenu polovnih delova. Odnosno to su u svakom slucaju nesto jace cene.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Cene za polovne delove za Crysler vozila se razlikuju od vrste do vrste samog dela. Uglavnom se radi o tipu vozila koji je veoma nezahvalan za nase putenje ili u krajnjem slucaju odrzavanja (novac).