Polovni delovi za japanska vozila sve su trazeniji. Japanci su poznati po svojoj preciznosti, tačnosti i verovatno vam vaše vozilo koje je njihovog porekla radi „kao sat“. Ipak, zub vremena može doskočiti i iskusnim Japancima, pa će tako vašem automobilu u nekom trenutku zatrebati ugradnja novog dela. Upotrebili smo reč nov deo, ali da li baš mora da bude nov? Ili može da bude polovan, a da vam isto tako dobro služi?

Polovni delovi za Mazdu

Pročitaj više

Izaberite neki od auto otpada gde mozete kupiti POLOVNE DELOVE ZA JAPANSKA VOZILA

Beograd

Auto otpad Nesa
Auto otpad Nesa
Vodovodska 177
Čukarica Pozovi

Otkup automobila Neša nudi Vam najbolja rešenja i cene kada želite da prodate Vaše polovno ili havarisano vozilo, nezavisno od stanja u kome se nalazi. Odmah po Vašem pozivu dolazimo na lice mesta i vršimo realnu procenu vrednosti vozila ko...
Pročitaj više

Polovni delovi za japanska vozila sve su trazeniji. Japanci su poznati po svojoj preciznosti, tačnosti i verovatno vam vaše vozilo koje je njihovog porekla radi „kao sat“. Ipak, zub vremena može doskočiti i iskusnim Japancima, pa će tako vašem automobilu u nekom trenutku zatrebati ugradnja novog dela. Upotrebili smo reč nov deo, ali da li baš mora da bude nov? Ili može da bude polovan, a da vam isto tako dobro služi?

Polovni delovi za Mazdu

Savremeni svet nametnuo je brz tempo života, pa mnogi vozači nemaju vremena da obilaze auto otpade i biraju odgovarajuće delove. Spas za ovu situaciju leži u internetu, odnosno ponudi polovnih rezervnih delova, što sve možete pronaći i ispod našeg teksta.Da se nadovežemo na pitanje iz uvoda našeg teksta, a to je nov vs polovan deo? Ako kupite nov deo, u prodavnici a pri tome ne znate njegovo poreklo, ne možete samim tim biti sigurni ni u njegov kvalitet, čime potencijalno možete dovesti u opasnost sebe, svoje bližnje ili druge učesnike u saobraćaju.

Polovni delovi za Nissan

Sa druge strane, u prilog polovnim auto delovima govori činjenica da njih možete naći originalne, ali malo korišćene. Oni se često skidaju sa „stranaca“, havarisanih vozila, ili čak novih, koji su slupani neposredno po izlasku iz salona automobila, pa su tako završili na auto otpadu. Delovi takvog auta, složićemo se svi, sasvim su novi, a vama će za male pare služiti dugi niz godina.

Polovni delovi za Toyotu

Verujemo da bi se i mudri Japanci složili sa svim ovim što smo rekli, pa bi vam i oni preporučili da odete na obližnji auto otpad i da izaberete deo za sebe. Za neke auto delove vam nije potrebna provera ispravnosti, i možete ih opušteno kupiti, dok za neke druge, valjalo bi da se konsultujete sa osobljem auto otpada. U te delove spadaju homokinetički zglob, letva volana, diskovi i doboši, pumpa ulja, dizne, turbo punjač, hladnjak motora i klime, grejač kabine, ventilatori, pojedini senzori, davači, opruge, razni prekidači, izduvni sistem ili njegovi delovi, amortizeri, spone, ramena (viljuške) i drugi.

Polovni delovi za Subaru

Ako su vam potrebna stakla, branici, sedišta, kvake, retrovizori, menjač, limarija (hauba, vrata, krila, poklopac prtljažnika...), releji, pumpa goriva, anlaser, sirena, alternator, tapacirung, motor brisača, farovi, svetla i migavci – ove delove možete kupiti bez neke provere, jer oni ne utiču direktno na sigurnost u vožnji.

Polovni delovi za Mitsubishi

Cene polovnih delova su različite. Na to koliko će koštati dobar originalni rezervni deo za Mitsubishi utiče nekoliko faktora, kao što je trenutna ponuda i potražnja na tržištu polovnih auto delova, zatim u kakvom je stanju sam deo, ko je proizvođač novog dela, jer se i među njima pravi osetna razlika, u zavisnosti od kvaliteta i proizvođača...

Polovni delovi za Suzuki

Ako ste našli deo koji vam za vaš Suzuki odgovara i došli ste na auto otpad koji nudi kupcima tu mogućnost da sami skidaju delove sa automobila, mi vam ipak savetujemo da se za tu vrstu usluge obratite prodavcima na auto otpadu. Oni su stručni, a vi biste mogli da prilikom neveštog skidanja oštetite deo, pa da bespotrebno plaćate dva puta.

Polovni delovi za japanska vozila – cene:

U cilju vaše orijentacije, navešćemo par primera: menjač za Mazdu, cena u proseku oko 140 evra, za Mitsubishi, za svetla i signalizaciju, u proseku treba izdvojiti 10 evra, dok se za 59 evra u proseku mogu naći delovi za remont motora. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto otpade ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  14.03.2021 18:57

  Kupio sam Suzuki 1800 iz 1997 god.. treba mi za njega komutator za paljenje.. dali ga imate i cena..ako treba još koji podatak javite,, pozzz

  Vucko Vule
  23.01.2019 10:07

  Trazim glavu motora za nisan sunny 1.7d limuzina 87g šasija N13

  Milen Jovanovic
  14.09.2017 09:25

  Kod japanskih vozila je veoma bitno da se na vreme odlucite koji cete tacno model i da pre nego sto ga defitivno kupite su unapred dobro raspitate oko dostupnosti delova posto je to kako god da okrenete nesto sto je veoma vazno.

  Jovana Milinkovic
  18.05.2017 01:55

  Po pravilu, sto se ovih polovih delova tice, pre ili kasnije sigurno da treba da se odlucite za kvalitet.

  Filip Milutinovic
  06.05.2017 10:06

  Ne znam kako drugi ljudi mogu toliko da pricaju napamet ali meni generalno japanska vozila i nisu bas nesto previse kvalitetna vozila.

  Lea Stankovic
  22.04.2017 07:31

  kako god da okrenete, sa japanskim vozilma mora da postoji dosta problema kako pre tako i kasnije.

  Mihajlo Nastasovic
  10.04.2017 10:53

  Po pravilu bi ovo trebala da budu odlicna vozila. Ukoliko se bas za njih opredelite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati.

  Simona Vucinic
  23.03.2017 08:09

  Sto se tice japanskih vozila, sigurno je samo to da je naravno kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je daleko manje vazno i bitno.

  Todor Markovic
  09.03.2017 10:24

  Moje je licno misljenje takvo da sto se tice ovih polovnih delova kvlaitet treba da bude zaista svima u prvom planu.

  Marta Dencevic
  06.03.2017 04:25

  Naravno da je sto se tice ovih polovnih delova kvalitet naravno i vise nego vazan. Nema sta ko drugi vise po tom pitanju da vas laze.

  Janko Zivanovic
  04.03.2017 04:43

  sto se tice ovih pllovni delova, kvalitet je naravno i vise nego vazan.

  Ljubinka Sreckovic
  15.02.2017 06:04

  Koliko mi se samo cini, sto se ovih vozila tiec, veoma je vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

  Petar Jankovic
  01.02.2017 09:12

  Japanska vozila jesu bas dobra i kvalitetna ali je pored toga, osnovni problem u tome sto mogu poprilicno da kostaju.

  Nikolina Pantelic
  19.01.2017 12:17

  Moje je licno misljenje da sto se japanskih vozila tice, samo treba da se opredelite za kvalitet. Sve ostalo i nije bas toliko vazno.

  Ivan Stojanovic
  13.12.2016 08:58

  Licno mislim da je najbolje da japanska vozila kupujete kvalitetna i da se onda po tom pitanju opredelite za kvalitet. Takodje, novi delovi su uvek bolji nego polovni delovi.

  Jana Stankovic
  25.11.2016 11:51

  Po pitanju kvalitetnih polovnih delova za japansak vozila, samo treba da posetite radnju Gojko. To je zapravo mesto u koje mozete da imate prema tome puno poverenje.

  Biljana Brankovic
  08.11.2016 11:35

  Ukolik su vam potrebni kvalitetni polovni delovi za japanska vozila, onda je ubedljivo najbolje resenje za vas da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem ili da prosto posetite auto otpad MSX.

  Marko Petrovic
  19.09.2016 07:58

  Mogu slobodno kao i vecina Beogradjana da vam kazem da ukoliko je potrebno da kupite kvalitetne polovne delove za japanska vozila, da u tom smislu posetite Japan Auto i da se uverite u cene.

  Dusan Markovic
  15.08.2016 12:03

  Ukoliko vec vozite neko od japanksih vozila, onda je u svakom slucaju za vas najbolej resenje da posetite prodavnicu kao sto je Jap Sun. To je prodavnica koja ima visegodisnje iskustv u radu. U svojoj ponudi ima i nove i polovne rezervne delove i poprilicno su strucni i ljubazni.

  Stojance Ristovski
  13.07.2016 12:59

  Veoma kvalitetne polovne delove za japanska vozila mozete pronaci u servisu Japan Sun. Pri tome delovi su odlicni ali su cene nesto jace. To je i za ocekivati posto nema previse takvih vozila na nasim putevima.