Nije svejedno šta se nalazi ispod pantalona. Pri tome mislimo na muški donji veš, naravno, a može i na sve u kompletu. Šalu na stranu, žene vole da vide na vama lepe bokserice ili čak muške tange, zato pri odabiru intimnog rublja budite maksimalno pažljivi.

Donji veš za muškarce

Pročitaj više

Izaberite neki od butika gde mozete kupiti MUSKI DONjI VES

Beograd

Veleprodaja donjeg veša Cedimex
Bulevar Vojvode Mišića 21, Beograd
Savski venac

Veleprodaja donjeg veša Cedimex bavi se isključivo uvozom muškog i ženskog donjeg veša, čarapa i steznika dva renomirana italijanska proizvođača Leilieve Manikardi i Sensi Genessis Mantova....
Pročitaj više

Casa dell intimo - donji veš
Miloša Obrenovića 12, T.C. Aviv Park, lok.25

Sedište specijalizovane radnje za prodaju donjeg veša "Casa dell intimo" nalazi se u Pančevu, međutim svim našim kupcima dostupni smo putem naše on line prodavnice u Beogradu i širom Srbije....
Pročitaj više

Pančevo

Casa dell intimo - donji veš
Miloša Obrenovića 12, T.C. Aviv Park, lok.25

Specijalizovana radnja "Casa dell intimo" nalazi se u ulici Oslobođenja broj 6, Aviv park, lokal 25, u Pančevu. Na jednom mestu možemo da Vam ponudimo široku paletu najpoznatijih svetskih brendova...
Pročitaj više

Nije svejedno šta se nalazi ispod pantalona. Pri tome mislimo na muški donji veš, naravno, a može i na sve u kompletu. Šalu na stranu, žene vole da vide na vama lepe bokserice ili čak muške tange, zato pri odabiru intimnog rublja budite maksimalno pažljivi.

Donji veš za muškarce

Šta imamo na sebi, ispod odeće koja je vidljiva drugima, veoma je važno zbog nas samih. Muškarcima sexy donji veš podiže samopouzdanje, jer oni konstantno flertuju, pa se tako možda ukaže i neka iznenadna prilika za „bliski susret“, ko zna? Zato savet glasi – uvek budite spremni!„Sigurica“ za pripadnike snažnijeg pola, svakako su bokserice. Nijedna žena se neće žaliti na njih, pa u tom smislu momci najviše vole uske i kratke modele ovog veša. One dobro prijanjanju, drže „alat“ tamo gde treba, ne stežu i možda najvažnije od svega, sjajno izgledaju. Važno je istaći da bokserice dolaze u dosta stilova, kao i boja, pa ćete sigurno lako pronaći model koji će uzbuditi vašu lepšu polovinu.Postoje i varijante koje su big no-no, kao što su muške gaće sa printom leopardovog krzna, ili neki Supermen i Betmen dizajn – verujte nam, to dame ne vole, osim ako ne želite da ih dobro nasmejete, i tako opustite za „veselo veče“ koje sledi. Isti efekat ćete postići i ako imate gaće na kojima piše „Piton“, što dami možda neće biti smešno ako natpis dočarava pravo stanje stvari. Ako imate neonske bokserice koje svetle u mraku, pošto nisu baš preporučljive, možda ih možete ipak iskoristiti tako što ćete te noći svetleti kao vatrogasac na hitnom zadatku, koji gasi ljubavni požar.

Kako odabrati muški donji veš?

Sada kada smo videli šta je svakako DA, i šta je veliko NE, hajde da se pozabavimo još nekim modelima „samo za njene oči“. Odabir boja muškog donjeg veša, veoma je bitan. Svi muškarci i sve žene, vole da nose/vide intimno rublje u beloj, sivoj, crnoj ili mornarsko plavoj boji. Naravno, i druge boje su okej, ako se u njima osećate lepo i ako se dopadaju vašoj partnerki.Kada je reč o dizajniranju muškog donjeg veša, najveća pažnja se poklanja praktičnosti, ali i materijalima od kojih se pravi. Tako je pamuk uvek izbor broj jedan, a još bolji osećaj ćete imati ako birate donji veš kome je dodato malo spandeksa ili likre, da bi bio rastegljiv. U muški donji veš svakako spadaju i dugačke gaće. Iako se ne vide u svakoj prilici, o odabiru ovog dela odeće, svakako treba povesti dosta računa. Muškarci ih nose jer štite od prehlade, i zbog toga što su udobne i praktične. Mogu se pronaći u velikom izboru boja i modela, dok se akcenat uvek stavlja i na estetsku komponentu. Muške dugačke gaće su obično izrađene od 95% pamuka i 5% elastina.

Kako muški donji veš utiče na sex?

Mora da ste ovo pitanje sebi postavili mnogo puta. Dakle, ako vi volite da vaša devojka nosi tange i izazovne bruseve, i vi morate da ispunite svoju dužnost i da je impresionirate. Želite da ona izgleda dobro zbog vas – potrudite se da izgledate najbolje što možete za nju. Žene veoma vole sexy muške gaćice. Na primer, uske slip gaćice daleko su privlačnije od širokih bokserica. Vaša dama će imati utisak da ste, samo zbog nje, svog „vršnjaka“ obukli u smoking.Nemojte biti naivni i misliti da devojke ne obraćaju pažnju na vaš donji veš; od njih ćete često čuti da što je muško rublje uže, to je muškarac privlačniji. Kada vas vide u takvom izdanju, znaju na šta mogu da računaju, što će samo biti motiv više za igru koja sledi.Ako niste sigurni šta da izaberete, jednostavno se dogovorite sa partnerkom. Jednako je važno i da se vi osećate prijatno, kao i da se vašoj lepšoj polovini dopada ono što je, pre svega, namenjeno samo za njene oči.

Muški donji veš – cena:

Cene muškog donjeg veša zavise od modela, pa se tako kreću u rasponu cena od 790 din. sve do 8050 dinara za brendirane modele poznatih dijaznera. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

Uros Filipovic
15.10.2018 12:00

Meni je bitno kao muskarcu da mi je donji ves kvalitetan. Ukoliko se odlucite da kupite kvalitetan muski donji ves, potrebno je i kvalitetno da platite. U svakom slucaju kvalitetan donji ves je najbolje resenje za vas.

Ostavite komentar
Ocenite firmu