Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Termo čarape
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Termo čarape

Koliko nam se puta dogodilo da, tokom hladne zime, dok čekamo autobus, cupkamo u mestu, jer nam je hladno na nogama? Nožni prsti nekako prvi osete hladnoću, pa se tako oseaćaj zimogrožljivosti širi na celo telo i počinjemo da cvokoćemo.

 


Na ruke stavimo rukavice, pa se utoplimo, a šta da radimo sa stopalima? Svakako da imamo vodootporne čizme ili duboke cipele, ali još nešto tu nedostaje, da bismo uživali na snegu. Odgovor je – tople termo čarape!

Termo čarape za muškarce

Dosta ljudi ima lošu perifernu cirkulaciju. Zbog toga nam se događa da su nam stopala hladna, čak i u zagrejanoj sobi. Usled slabijeg protoka krvi javlja se ateroskleroza, nesvestica, zaboravnost, loša koncentracija, nedostatak pažnje i druge neželjene tegobe.

Osobe sa ovim problemom često odlaze i u krevet sa čarapama, a šta će stopala bolje ugrejati i poboljšati strujanje krvi, nego termo čarape? Ovakav savet će vam dati i lekari, a ne samo mi, dok je još jedna preporuka da pored debelih čarapa koristite i nešto komotniju obuću.

Termo čarape za žene

Prosečna žena je tokom celog dana veoma angažovana, bez obzira da li radi na poslu za koji prima platu ili je domaćica, što često znači i više obaveza. Decu treba odvesti i dovesti iz škole ili vrtića, odvesti na fudbal, časove engleskog i klavira; dopremiti namirnice iz mega marketa, sa pijace; poplaćati račune u pošti ili banci; i na kraju, mnoštvo obaveza tek čeka i to kod kuće.

 


Da bi naša “prosečna“ dama iz priče, sve pobrojano mogla da završi i da se pri tome oseća prijatno, te da se ne razboli ukoliko su u pitanju zimski meseci, neophodno će biti da se adekvatno obuče. Pod tim mislimo i na termo čarape, koje su sjajni saveznici u borbi protiv hladnoće. Ukoliko se prehladimo, ostajemo na bolovanju i kod kuće, a obaveze se gomilaju. Ako smo se utoplili na pravi način, sve ćemo valjano obaviti i na minus petnaest stepeni.
Dame mogu odabrati kraće modele ili termo dokolenice. Izbor boja i dezena je veoma bogat, tako da ćete sigurno naći termo čarape koji se uklapaju u ostatak vašeg stajlinga.

Termo čarape za decu

Deca vole termo čarape, jer su one udobne, komforne, meke i prijatne za nošenje. Kada svog mališana opremite toplim čarapama, možete biti mirni dok se on sanka, grudva, kliza ili skija na planini.
Bez obzira na to koliko vremena dete provede napolju, biće mu toplo iz dva razloga: prvi je što se usled fizičkih aktivnosti ubrzava cirkulacija, pa će krv zagrejati telo, a drugi razlog je što će u svemu tome pomoći termo čarape, održavajući toplinu sve vreme.
Deca će rado odabrati šarene, vesele termo čarape, koje imaju na sebi junake iz njihovih omiljenih crtanih filmova ili bajki, pa će jedva čekati da ih navuku na noge i odjure napolje, na sneg.


Termo čarape – cena:

Cena termo čarapa se kreće u rasponu od 650 din. sve do 1150 dinara za pojedine modele.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontkatirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

31.01.2019
Luka Bobar Luka Bobar

hocu da naavim kvalitetne termo carape, moj mob 065 51 26 69

08.10.2018
Matija Lukic

Ja licno tokom zimskog perioda cesto nosim termo carape. Posebno praktikujem da nosim kvalitetne temo carape kada imam intenzivne aktivnosti napolju. Ukoliko se odlucite da kupite kvalitetne termo carape, onda svakao trebada budete spremni da izdvojite oko 800 dinara, minimum.

31.08.2017
Mihajlo Nastasovic

termo carape su definitivno nezamenljivi deo garderobe. Cene po kojima se one naravno mogu kupiti su i vise nego razlicite i posebno bi trebalo da se plate. Mada, najbolja u danasnje vreme kupovina preko interneta gde se one nude za relativno male pare.

30.08.2017
Filip Milutinovic

U globalu govoreci, termo carape jesu odlicne carape ali mi se i pord toga cini da su po pitnaju kvaliteta nesto za cime i dalje treba tragati kako pre tako i kasnije.

17.05.2017
Todor Markovic

U svakom slucaju, pre ili kasnije moraju da ovakve carape dosta vrede. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

16.05.2017
Filip Milutinovic

Ja bez termo carapa zimi, jednostavno ne izlazim napolje. To je ipak jedna surova realnost.

03.05.2017
Marina Zivkovic

Ukoliko se bas za ovakve carape odlucite, pre ili kasnije sigurno necete morati da dodjete do izrazaja.

19.04.2017
Mihajlo Nastasovic

U svakom slucaju kako god da okrenete, one nisu ni malo jeftine.

05.04.2017
Jovana Milinkovic

Po pravilu, sto se carapa termo tice, najvaznije od svega je da sacuvaju nogu i nista vise od toga.

03.04.2017
Todor Markovic

Po pitanju termo carapa, to vec nije vise toliko aktuelna tema.

17.03.2017
Lea Stankovic

Nisu vise ni ove carape skupe kao sto su nekada bile.

28.02.2017
Janko Zivanovic

Tokom hladnih zimksih dana su termo carape mozda i jedino normalno i dobro resenje.

09.02.2017
Simona Vucinic

Koliko mi je samo poznato, za hladne zimske dane su grilon carape i vise nego idealno resnje. Sigurno je samo to da po ovakvom vremenu ne treba da osite neke koje su onako bas tanke.

13.01.2017
Petar Jankovic

Ukoliko mene pitate, termo carape su ubedljivo najbolje carape. Sve ostalo i nije vise toliko vazno.

23.12.2016
Marta Dencevic

Kada pricamo o ovim vrstama carapa, samo trebad a znate d aje porebno da se bas odlucite za kvalitet i da vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.

07.12.2016
Ivan Stojanovic

Ipak su termo carape nesto sto je svima potrebno. To je ipaknesto sto je potrebno u vreme zimskih uslova.

21.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Kada pricamo o kvalitetnim i izdrzljivim termo carapama, mislim da je ubedljivo najbolje resenje da posetite butik Protic.

02.11.2016
Nikolina Pantelic

Termo carape u odredjenim periodima definitivno glavu cuvaju. Sve zavisi od toga za sta su bile i prvobitno namenjene.

01.11.2016
Jana Stankovic

Po nesto hladnijih zmiskim uslovima, termo carape su zaista jedno od najboljih resenja za koje mozete da se opredelite

09.09.2016
Marko Petrovic

Po meni su kvalitetne termo carape sastavni deo zimske odece koju svaki covek treba da poseduje bez razmisljanja.

05.08.2016
Biljana Brankovic

Ja licno tokom zimskog perioda cesto nosim termo carape. Posebno praktikujem da nosim kvalitetne temo carape kada imam intenzivne aktivnosti napolju. Ukoliko se odlucite da kupite kvalitetne termo carape, onda svakao trebada budete spremni da izdvojite oko 800 dinara, minimum.

04.08.2016
Dusan Markovic

Ja licno na neko zimovanje ili krace- manje pesacenje u vremenu zimskih prilika i sneznih padavina, psto ne krecem bez termo carapa. Pre svega u zimsko vreme je obuca ta koja glavu cuva.