Termo čarape su nas omiljeni pratilac zimi. Koliko nam se puta dogodilo da, tokom hladne zime, dok čekamo autobus, cupkamo u mestu, jer nam je hladno na nogama? Nožni prsti nekako prvi osete hladnoću, pa se tako oseaćaj zimogrožljivosti širi na celo telo i počinjemo da cvokoćemo.

Pročitaj više

Izaberite neki od butika gde mozete kupiti TERMO CARAPE

Beograd

Katex line veleprodaja čarapa
Kragujevački put 118a
Grocka

Katex Line d.o.o. - proizvodanja i veleprodaja čarapa. Kompletan ženski program čarapa (dokolenice, sokne, hulahopke) Kompletan sportski, muški i dečiji program čarapa...
Pročitaj više

Casa dell intimo - donji veš
Miloša Obrenovića 12, T.C. Aviv Park, lok.25

Sedište specijalizovane radnje za prodaju donjeg veša "Casa dell intimo" nalazi se u Pančevu, međutim svim našim kupcima dostupni smo putem naše on line prodavnice u Beogradu i širom Srbije....
Pročitaj više

Proizvodnja i prodaja carapa Ella
Bulevar kralja Aleksandra 328, Beograd
Zvezdara

...

Proizvodnja i prodaja carapa Triko
Nikole Grulovica 88, Beograd
Zvezdara

...

Šabac

Butik Dida Fashion
Dositejeva 6

Butik Dida Fashion nudi veliki izbor odeće za muškarce, žene i decu vrhunskog kvaliteta. Garderoba koju imamo u ponudi je pretežno uvežena iz Turske, ali i iz zemalja EU. Dostavu na Vašu adresu vršimo u najkraćem roku. Pronađite pravi komad g...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Pančevo

Casa dell intimo - donji veš
Miloša Obrenovića 12, T.C. Aviv Park, lok.25

Specijalizovana radnja "Casa dell intimo" nalazi se u ulici Oslobođenja broj 6, Aviv park, lokal 25, u Pančevu. Na jednom mestu možemo da Vam ponudimo široku paletu najpoznatijih svetskih brendova...
Pročitaj više

Termo čarape su nas omiljeni pratilac zimi. Koliko nam se puta dogodilo da, tokom hladne zime, dok čekamo autobus, cupkamo u mestu, jer nam je hladno na nogama? Nožni prsti nekako prvi osete hladnoću, pa se tako oseaćaj zimogrožljivosti širi na celo telo i počinjemo da cvokoćemo.

Na ruke stavimo rukavice, pa se utoplimo, a šta da radimo sa stopalima? Svakako da imamo vodootporne čizme ili duboke cipele, ali još nešto tu nedostaje, da bismo uživali na snegu. Odgovor je – tople termo čarape!

Termo čarape za muškarce

Dosta ljudi ima lošu perifernu cirkulaciju. Zbog toga nam se događa da su nam stopala hladna, čak i u zagrejanoj sobi. Usled slabijeg protoka krvi javlja se ateroskleroza, nesvestica, zaboravnost, loša koncentracija, nedostatak pažnje i druge neželjene tegobe.

Osobe sa ovim problemom često odlaze i u krevet sa čarapama, a šta će stopala bolje ugrejati i poboljšati strujanje krvi, nego termo čarape? Ovakav savet će vam dati i lekari, a ne samo mi, dok je još jedna preporuka da pored debelih čarapa koristite i nešto komotniju obuću.

Termo čarape za žene

Prosečna žena je tokom celog dana veoma angažovana, bez obzira da li radi na poslu za koji prima platu ili je domaćica, što često znači i više obaveza. Decu treba odvesti i dovesti iz škole ili vrtića, odvesti na fudbal, časove engleskog i klavira; dopremiti namirnice iz mega marketa, sa pijace; poplaćati račune u pošti ili banci; i na kraju, mnoštvo obaveza tek čeka i to kod kuće.

Da bi naša “prosečna“ dama iz priče, sve pobrojano mogla da završi i da se pri tome oseća prijatno, te da se ne razboli ukoliko su u pitanju zimski meseci, neophodno će biti da se adekvatno obuče. Pod tim mislimo i na termo čarape, koje su sjajni saveznici u borbi protiv hladnoće. Ukoliko se prehladimo, ostajemo na bolovanju i kod kuće, a obaveze se gomilaju. Ako smo se utoplili na pravi način, sve ćemo valjano obaviti i na minus petnaest stepeni.Dame mogu odabrati kraće modele ili termo dokolenice. Izbor boja i dezena je veoma bogat, tako da ćete sigurno naći termo čarape koji se uklapaju u ostatak vašeg stajlinga.

Termo čarape za decu

Deca vole termo čarape, jer su one udobne, komforne, meke i prijatne za nošenje. Kada svog mališana opremite toplim čarapama, možete biti mirni dok se on sanka, grudva, kliza ili skija na planini.Bez obzira na to koliko vremena dete provede napolju, biće mu toplo iz dva razloga: prvi je što se usled fizičkih aktivnosti ubrzava cirkulacija, pa će krv zagrejati telo, a drugi razlog je što će u svemu tome pomoći termo čarape, održavajući toplinu sve vreme.Deca će rado odabrati šarene, vesele termo čarape, koje imaju na sebi junake iz njihovih omiljenih crtanih filmova ili bajki, pa će jedva čekati da ih navuku na noge i odjure napolje, na sneg.

Termo čarape – cena:

Cena termo čarapa se kreće u rasponu od 650 din. sve do 1150 dinara za pojedine modele.*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontkatirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

Luka Bobar Luka Bobar
31.01.2019 08:29

hocu da naavim kvalitetne termo carape, moj mob 065 51 26 69

Matija Lukic
08.10.2018 10:34

Ja licno tokom zimskog perioda cesto nosim termo carape. Posebno praktikujem da nosim kvalitetne temo carape kada imam intenzivne aktivnosti napolju. Ukoliko se odlucite da kupite kvalitetne termo carape, onda svakao trebada budete spremni da izdvojite oko 800 dinara, minimum.

Ostavite komentar
Ocenite firmu