Ako postoje mini i maksi suknje, zašto onda ne bi postojale mini i maksi čarape? Jedne se mogu zvati dokolenice a druge sokne ili soknice. Sokne su vrlo praktične za proleće, i sve one mesece kada ne nosimo sandale ili japanke na bosu nogu. Svakako, moramo biti pažljivi sa kojom obućom ćemo uklopiti ove mini-čarape.

Soknice

Pročitaj više

Izaberite neki od butika gde mozete kupiti SOKNE

Beograd

Veleprodaja donjeg veša Cedimex
Bulevar Vojvode Mišića 21, Beograd
Savski venac

Veleprodaja donjeg veša Cedimex bavi se isključivo uvozom muškog i ženskog donjeg veša, čarapa i steznika dva renomirana italijanska proizvođača Leilieve Manikardi i Sensi Genessis Mantova....
Pročitaj više

Katex line veleprodaja čarapa
Kragujevački put 118a
Grocka

Katex Line d.o.o. - proizvodanja i veleprodaja čarapa. Kompletan ženski program čarapa (dokolenice, sokne, hulahopke) Kompletan sportski, muški i dečiji program čarapa...
Pročitaj više

Proizvodnja i prodaja carapa Triko
Nikole Grulovica 88, Beograd
Zvezdara

...
Pročitaj više

Ako postoje mini i maksi suknje, zašto onda ne bi postojale mini i maksi čarape? Jedne se mogu zvati dokolenice a druge sokne ili soknice. Sokne su vrlo praktične za proleće, i sve one mesece kada ne nosimo sandale ili japanke na bosu nogu. Svakako, moramo biti pažljivi sa kojom obućom ćemo uklopiti ove mini-čarape.

Soknice

Često se postavlja pitanje da li se mogu upariti sokne i letnje sandale? Da li je to neukusno ili modno prihvatljivo? Evo nekih odgovora stilista.Neke pripadnice lepšeg pola prosto ne mogu dočekati vrele letnje dane pa da uskoče u svoje omiljene sandale. Modni stilisti vam daju zeleno svetlo: opušteno kombinujte!Mnogi kreatori se opredeljuju za ove varijante, ali ipak predlažu čarapice neutralnih boja ili da jednostavno budu usklađene sa bojom obuće.

Sokne i štikle – da ili ne?

Ovo je dilema br. 2. Ako pratite nove modne trendove, verovatno ste primetili da je sve više kombinacija sokne + štikle. Istini za volju, ovakve kombinacije su postojale i ranije, ali se ponovo vraćaju u modu. Možda se vama ovaj stil dopada ili ne dopada, ali ako sebe predstavite u tom izdanju, dobićete veoma upečatljiv look. Devojke i žene, sa soknama i štiklama, ne mogu a da ostanu nezapažene.One pripadnice lepšeg pola koje akcenat stavljaju na udobnost, primetiće da je hodanje u cipelama sa štiklom uz soknice, daleko udobnije, a vole i osećaj topline koje im čarape pružaju kada se u sitne sate vraćaju iz noćnog provoda. Jedna od opcija koju možete isprobati jesu čarape u boji kože i crne salonke. Ovakva neutralna kombinacija se lepo slaže uz svaku odevnu varijantu. Cirkoni na čarapama i cipelama, mogu doprineti da svoju pojavu učinite posebnom.

Sokne - iskustva

A šta mislite o crnim dubokim cipelama i crnim čarapama, koje tek izviruju iz njih? Pošto se čarape tek malo naziru, samo pravi modni stručnjaci će to primetiti. Zanimljiva je varijanta srebrnih cipela i plavih čarapa. Bićete veoma primećene, a ovaj look se može nazvati i povratkom u osamdesete. Bordo i bež? Što da ne i to bordo sokne i bež cipele. Ovo je nešto elegantnija kombinacija, a šta mislite o retro look-u, u smislu cipela u srebrnoj boji i prljavo roze soknicama? Ovako nešto biće veoma ženstveno i neobično, pa ćete privući pažnju i izazvati dosta pozitivnih komentara, od ljudi koji prate modne trendove. Crvene cipele su uvek bile zanimljive pripadnicama lepšeg pola, a stilisti uz njih predlažu čarape neutralnih boja. Dobro ćete izgledati ako uz to obučete crnu kožnu jaknu, uske kožne pantalone i belu majicu.

Mrežaste soknice

Ovo je jedna zanimljiva varijacija na temu, koja se dopada mnogim ženama i devojkama. I ko je to rekao da soknice ne mogu da budu sexy? Očigledno da to nije tačno, jer mrežaste čarape se ne usuđuje baš bilo koja dama da iznese na pravi način. Uz mrežaste sokne, obujte crne cipele otvorenih prstiju, osećajte se prijatno u onome što nosite, dovoljno samouvereno i radoznali vreli muški pogledi neće izostati.

Sokne – cena:

Cene se kreću od 350 din. sve do 650 dinara, u zavisnosti od modela sokni. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

Zoran Milic
08.10.2018 01:48

Ukoliko planirate da kupite kvalitetne sokne, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite carape Pedjolino. To je prodavnica koju mozete posetiti tokom radnog vremena i u ciji kvalitet se mozete uveriti i licno.

Ostavite komentar
Ocenite firmu