Bez obzira da li se profesionalno bavite nekim sportom, ili ste rekreativac koji želi zavidnu kondiciju, lep izgled i dobro zdravlje, biće vam neophodne čarape, kao sastavni deo sportske opreme.


 
Sportske čarape za muškarce


Možda ste preko dana preoukupirani svojom karijerom, ali došla je sreda, kada uveče imate zakazan susret sa drugarima u teretani. Dok ste na poslu, trudite se da sledite modna pravila kod oblačenja, kao što su uklapanje čarapa na osnovu pantalona a ne cipela i slično.
Možda vam je sve to pomalo dosadilo, pa jedva čekate da se domognete kuće, skinete „poslovne čarape“, istuširate se i uskočite u ležerne, sportske varijante čarapa. One se savršeno uklapaju uz trenerke ili šortseve, a muškarci najčešće biraju bele ili crne.
Poznati svetski proizvođači sportske opreme u svom asortimanu imaju liniju čarapa, pa odabir poznatog brenda, svakako znači i kvalitet proizvoda.
Na vama je da li ćete se odlučiti za najpoznatiju svetsku marku kada je u pitanju sportska oprema, Nike, ili za vodećeg evropskog proizvođača, Adidas; Puma, Asics, Hummel, Reebok i ostali brendovi, nude vam svoje modele čarapa za sve vrste sportova – fudbal, košarka, tenis, odbojka ili rekreativno trčanje...

Sportske čarape za žene

Može se slobodno reći da bi prosečna žena trebalo da ima snagu maratonca ili triatlonca, kada se zna koje sve obaveze je očekuju u toku dana. Kroz život svi jurimo brzo, tako da nam je potrebna prava oprema za to.
 


Šalu na stranu, ako ste dama koja se bavi bilo kojom vrstom sporta, podrazumeva se da je prava adresa za vas butik sportske opreme, gde ćete pronaći adekvatne čarape.
Poznati svetski proizvođači nude kvalitetne materijale, koji će omogućiti da vašem stopalu bude udobno, da se ne znoji, pružajući mekoću i prijatnost prilikom trčanja, vežbanja i svih drugih fizičkih aktivnosti.

Sportske čarape za decu

Danas je sasvim normalno da pored klasične škole, dete pohađa i mnoge druge vannastavne aktivnosti, a sport je poželjan upravo zbog pravilnog razvoja najmlađih. Usled dugog sedenja na časovima, teške školske torbe, vremena provedenog za računarom, dečija kičma počinje da se krivi i često primećujemo nepravilno držanje.
Sport je tu da prevenira moguće deformitete, a kada spremate dete za tenis, fudbal, odbojku, košarku ili atletiku, neophodna će vam biti kompeltna sportska oprema, koja neizostavno podrazumeva adekvatne čarape.
Jer, ne koriste se isti modeli za sve vrste sportova, tako da ćete za vaše dete odabrati natikače, kratke čarape ili dokolenice. Deca vole da nose sportske čarape poznatih svetskih brendova, tako da će pravilno odabrana sportska oprema predstavljati samo motiv više da se dete trudi na treninzima i možda jednoga dana, izgradi profesionalnu karijeru.

Sportske čarape – cena:

Cena sportskih čarapa zavisi od modela, zatim od toga koji sportski brend je u pitanju, da li su namenjene odraslima ili deci itd.
Tako je raspon cena od 560 din. sve do 2850 dinara za pojedine unisex modele Nike sportskih čarapa za trening.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Sportske čarape
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

08.10.2018
Miodrag Kostic

U Beogradu u danasnje vreme zaista nije tesko pronaci kvalitetne sportske carape. Cene po kojima se takve sportske carape mogu kupiti se krecu vec od nekih 400 dinara pa na vise. Naravno, pricamo o kvalitetnim sportskim carapama.

31.08.2017
Ivana Petrovic

Stalno kupujem sportske carape po razlicitim pijacama u Beogradu i mogu vam slobodno reci da sm uvek bila onako poprilicno zadovoljna sa cenama. Medjutim, bila sam i zadovoljna po pitanju kvaliteta posto mi se nikada nije desilo da se nesto posebno pohabaju.

17.05.2017
Todor Markovic

Kako god da okrenete, samo treba da znate da su sve sportske carape nesto sto i nije bas toliko jeftino.

16.05.2017
Filip Milutinovic

Samo treba da znate da su sportske carape nesto sto u principu veoma valja.

03.05.2017
Marina Zivkovic

Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu su ovo carape koje su odlicnog kvaliteta. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne.

19.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko mi se samo cini, sve sportske carape su nesto sto pre ili kasnije treba da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

05.04.2017
Jovana Milinkovic

Kod ovih carapa je veoma vazno da budu dovoljno jake da bi mogle da izdrze habanje. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

03.04.2017
Todor Markovic

Po pravilu one sigurno imaju i vise nego korektne cene.

17.03.2017
Lea Stankovic

Naravno da je kod ovih carap kvalitet nesto sto ce sigurno pre ili kasnije da dodje do izrazaja.

28.02.2017
Janko Zivanovic

U svakom slucaju je situacija sto se tice sportskih carapa jasna i takva da su uvek morale da se debelo plate.

09.02.2017
Simona Vucinic

Sto se tice sportskih carapa, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

13.01.2017
Petar Jankovic

Koliko je samo meni poznato, veoma je vazno da se po pitanju ovih carapa samo opredelite za kvalitet. Sve ostalo manje vise i nije toliko vazno.

23.12.2016
Marta Dencevic

Sva sreca pa u danasnje vreme postoje akcije koje su takve da mogu da se kupe 3 para za jedno 150 dinara.

07.12.2016
Ivan Stojanovic

Po pitanju sportskih carapa, samo je bitno da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poevrenje.

21.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Kada vec pricamo o kvalitetnim sportskim carapama, po meni su kvalitetne samo one koje su izdrive. Pri tome, mozda jedna od najboljih radnji po tom pitnaju u Beogradu je Stojak Company.

02.11.2016
Nikolina Pantelic

Opet je sa druge strane cinjenica je da se samo one najkvalitetnije sportske carape mogu kupiti iskljucivo u nekim profesionalnim sportskim radnjama.

01.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju sportskih carapa, mislim da je ubedljivo najbolje resenje da pogledate I bacite malo oko na pijaci. Tu sigurno ima da se nadje svasta nesto.

09.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko se vec bavite nekim sportskim aktivnostima onda u svakom slcuaju treba posebnu paznju da obratite da sportske carape budu kvalitetne kako bi vam se sprecilo izvrtanje zglobova.

05.08.2016
Biljana Brankovic

U Beograud u danasnje vreme zaista nije tesko pronaci kvalitetne sportsk carape. Cene po kojima se takve sportske carape mogu kupiti se krecu vec od nekih 400 dinara pa na vise. Naravno, pricamo o kvalitetnim sportskim carapama.

04.08.2016
Dusan Markovic

Koliko god to smesno izgledalo, veoma je vazno da sportske carape budu adekvatne, odnosno prilagodjene razlicitoj aktivnosti. Ukoliko odlucite da se bavite sa nekom sportskom aktivnoscu, onda je u svakom slucaju najbolje reseje za vas da kupite za pocetak jedno dobre i kvalitetne sportske carape.