Dečiji donji veš se znacajno razlikuje. Sinonim za decu je igra, koja uključuje razne aktivnosti, nestašluke, pa se može reći da su mališani stalno u pokretu. Bez obzira da li imate dete mlađe od pet godina ili vaš najmlađi član porodice pohađa više razrede osnovne škole, potrebno je pažljivo pristupiti izboru donjeg veša. Ne bi trebalo posebno naglašavati, jer svi znamo, da je dečija koža osetljiva i sklona iritacijama. Zašto sintetički materijali nisu dobar izbor, a pamuk uvek najbolji, saznajte u nastavku našeg teksta.

Donji veš za decu

Pročitaj više

Dečiji donji veš se znacajno razlikuje. Sinonim za decu je igra, koja uključuje razne aktivnosti, nestašluke, pa se može reći da su mališani stalno u pokretu. Bez obzira da li imate dete mlađe od pet godina ili vaš najmlađi član porodice pohađa više razrede osnovne škole, potrebno je pažljivo pristupiti izboru donjeg veša. Ne bi trebalo posebno naglašavati, jer svi znamo, da je dečija koža osetljiva i sklona iritacijama. Zašto sintetički materijali nisu dobar izbor, a pamuk uvek najbolji, saznajte u nastavku našeg teksta.

Donji veš za decu

Kada mališani zavole crtaće i bajke, oni požele svoje junake kao igračke, u albumu sa samolepljivim sličicama, pa čak i na donjem vešu. Zašto da ne, jer dete će svakako veoma rado obući gaćice ili bebi dol na kojima je uvek nasmejani i luckasti Sunđer Bob. Razni interesantni dezeni, koji uvek moraju biti veseli, kao i dečiji veš koji je živih boja, učiniće zabavnim svako oblačenje i presvlačenje, tako da to roditeljima neće predstavljati napornu obavezu. Dečiji donji veš predstavlja jednu vrstu prepreke između osetljive kože dece i grubih tkanina koje se nose preko. Nisu retki slučajevi iritacije ili raznih alergija, ako je nepravilan izbor materijala ili veličine donjeg veša, na primer.Vaš mališan treba da ima svu slobodu pokreta, pa gaćice ili potkošulja ne smeju da ga stežu, žuljaju i na bilo koji drugi način smetaju prilikom igre i zabave. Sa druge strane, veš mora biti lak za održavanje, tako da ga je moguće otkuvati u mašini.U tom smislu se preporučuje pamuk, kao izbor broj jedan kada su u pitanju materijali.Dečiji donji veš podrazumeva, pored gaćica, i bebi dol, potkošulje za devojčice i dečake, dugačke gaće za dečake, dečiji ženski top i slično.Svi modeli se mogu pronaći kao jednobojni, dvobojni i šareni, te sa raznim zanimljivim printovima popularnih dečijih junaka.

Pamučni dečiji donji veš

Pre svega, pamuk omogućava koži da „diše“. To bi značilo da vazduh može da struji između kože deteta i donjeg veša. Takođe, pamuk dobro upija vlagu, a pri pranju je veoma izdržljiv, što znači da će i veš trajati koliko želite. Bez obzira koji je tip kože vašeg dečaka ili devojčice, pamučni veš predstavljaju izbor najkvalitetnijeg i najprirodnijeg materijala. Čvrstoća pamučnih proizvoda je veoma velika, a pri vlažnom stanju se dodatno povećava, pa zbog te fantastične osobine, pamuk često nazivaju i „belim zlatom“.Pamučni dečiji veš ima čitav niz prednosti u odnosu na druge materijale, jer sintetika, recimo, ne propušta vazduh, zbog čega se može stvoriti velika količina vlage koja pogoduje razvoju infekcija. Iz tog razloga možemo reći da je pamuk čuva zdravlje, pružajući pri tome i udobnost i prijatnost pri nošenju.Dečiji donji veš možete poručiti i online, jer postoji dosta butika koji svoje proizvode nude putem lepo osmišljenih web prezentacija. Svi modeli veša za devojčice i dečake su prikazani kroz sliku i kratak tekstualni opis, pa je lako videti od kojih je materijala izrađen donji veš, koje veličine su u ponudi, kakvi sve dezeni postoje i slično.Istaknute su cene, koje možete birati od najniže ka najvišoj i obratno, te izvršiti poručivanje jednostavnim dodavanjem u korpu. Pošto obavite plaćanje putem e-bankinga, u najbližoj pošti ili banci, ili se odličite za plaćanje kurirskoj službi, poručena roba stiže na vašu adresu. Načinite pravi izbor tako da vaši mališani sa radošću nose svoj donji veš, sa koga se šepure Štrumpfovi, Lignjoslav, Pepa Prase ili Betmen i Supermen.

Dečiji donji veš – cena:

Cene dečijeg donjeg veša se kreću od 650 dinara, gde možete pronaći komplet Hello Kitty gaćica za devojčice, sve do 1400 dinara za pojedine modele. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marina Dakic
  15.10.2018 12:01

  Ukoliko zelite da kupite kvalitetan deciji ves, po povoljnim cenam - cenama koje su nesto jeftinije od obiucnih, onda je u svakom slucaju najboljer esenje za vas da posetite veleprodaju donjeg vesa Cedimex.

  Jovana Milinkovic
  31.08.2017 07:46

  Ovaj ves zaista vredi, ukoliko pogledate neke druge stvari, one i ne bi trebalo da budu bas od toliko velikog znacaja. Sve drugo je koliko mi se samo cini jedno prosto gubljenje vremena i nista vise od toga.

  Filip Milutinovic
  17.05.2017 07:44

  Po svemu sudeci, nije on bio ni malo naivan kako god da okrenete.

  Lea Stankovic
  03.05.2017 11:09

  On jeste skup ali u svakom slucaju treba da se lepo plati kako god da okrenete.

  Mihajlo Nastasovic
  19.04.2017 11:21

  Zaista ne mogu da shvatim zbog cega pojedini ljudi toliko insistiraju na decijem donjem vesu.

  Simona Vucinic
  05.04.2017 10:48

  Po pravilu je kod ovog vesa, kvalitet sigurno nesto sto treba da pre ili kasnije dodje do izrazaja. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne kako pre tako i kasnije.

  Todor Markovic
  03.04.2017 12:03

  Nikada on nije bio bas narocito poznat po toliko dobrim cenama.

  Marta Dencevic
  17.03.2017 09:13

  Po meni je kvalitet ovog vesa u danasnje vreme i vise nego pristupacan.

  Janko Zivanovic
  28.02.2017 08:16

  U svakom slucaju je ovo posebna vrsta vesa u koju mozete sto se mene licno tice, da imate puno poverenje.

  Ljubinka Sreckovic
  09.02.2017 11:14

  Samo je bitno da ovaj ves bude bas onako dobrog kvaliteta. Ako se za njega odlucite, veoma je bitno da to bude kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

  Petar Jankovic
  13.01.2017 08:59

  vazno je samo da on bude narocito dobrog kvaliteta posto je osnovni problem u tome taj da ovaj ves moze da iritira deciju kozu.

  Nikolina Pantelic
  23.12.2016 09:05

  Zaista mislim da je i vise nego suvisno da kazem koliko je bitno da samo deca imaju bas onako kvalitetan donji ves.

  Ivan Stojanovic
  07.12.2016 10:51

  Ako mene pitate po pitanju decijeg donjeg vesa, samo treba da trazite nesto sto je kvalitetno i da nikako po tom pitanju ne stedite novac.

  Jana Stankovic
  21.11.2016 01:04

  Kada pricamo o kvalitetnom decijem donjem vesu, ubedljivo je najbolje resenje da posetite butik Casa dell Intimo.

  Biljana Brankovic
  02.11.2016 10:42

  Naravno, rekla bih da deciji donji ves ipak mora kvalitetno da se plati i da po tom pitanju zaista nemate razloga da nesto sumnjate.

  Marko Petrovic
  09.09.2016 10:58

  Po meni deca zasluzuju da nose iskljucivo kvalitetan ves koji je irazdjen od prirodnih materijala kako im se koza ne bi iritirala.

  Dusan Markovic
  05.08.2016 08:07

  Ukoliko trazite da lupite kvalitetan donji deciji ves, zaista nemate razloga preterano da brinete zbog toga sto u danasnje vreme kvalitetan deciji donji ves mozete da kupite bukvalno u svakom butiku. Takodje, i cene su povoljne. Ono sto je bitno je to da to bude kvalitetan pamucni materijal.