Svilene čarape su mnogim ženama fetiš. I svaka od njih želi takav model koji će na ulici zaustaviti sve poglede. Ukoliko imate lepe noge, nedostaju vam samo svilene čarape koje će razbuktati maštu odabranog muškarca za samo nekoliko sekundi.

Čarape od svile

Pročitaj više

Izaberite neki od butika gde mozete kupiti SVILENE CARAPE

Beograd

Veleprodaja donjeg veša Cedimex
Bulevar Vojvode Mišića 21, Beograd
Savski venac

Veleprodaja donjeg veša Cedimex bavi se isključivo uvozom muškog i ženskog donjeg veša, čarapa i steznika dva renomirana italijanska proizvođača Leilieve Manikardi i Sensi Genessis Mantova....
Pročitaj više

Katex line veleprodaja čarapa
Kragujevački put 118a
Grocka

Katex Line d.o.o. - proizvodanja i veleprodaja čarapa. Kompletan ženski program čarapa (dokolenice, sokne, hulahopke) Kompletan sportski, muški i dečiji program čarapa...
Pročitaj više

Proizvodnja i prodaja carapa Ella
Bulevar kralja Aleksandra 328, Beograd
Zvezdara

...
Pročitaj više

Pre 23 h poslednji put pozvana firma
Proizvodnja i prodaja carapa Triko
Nikole Grulovica 88, Beograd
Zvezdara

...
Pročitaj više

Svilene čarape su mnogim ženama fetiš. I svaka od njih želi takav model koji će na ulici zaustaviti sve poglede. Ukoliko imate lepe noge, nedostaju vam samo svilene čarape koje će razbuktati maštu odabranog muškarca za samo nekoliko sekundi.

Čarape od svile

Možda mislite da su čarape mali odevni predmet, ali zar detalji nemaju upravo najveću moć kada je igra zavođenja u pitanju? Svi mi želimo da izgledamo lepo najpre zbog sebe, ali dodatni motiv predstavlja neka posebna muška osoba koja sve to treba da potvrdi.Muškarci nikako nisu imuni na čarape od svile, a jedan od dokaza za to jeste da je, po mišljenju mnogih, najlepša žena svih vremena, Merilin Monro, preferirala tanke čarape od providne čipke i svilene u boji kože. Neke informacije govore o tome da je Merlinka ponekad bila u strahu da ne ostane bez njih, pa ih je kupovala u velikim količinama.Čuvena fotografija, u beloj lepršavoj haljini koja se podiže, i tanke svilene čarape boje kože, njene noge su učinile posebnim i ovekovečile za sva vremena. Najpoznatija holivudska zavodnica je uvek sa sobom nosila rezervne čarape, i za njih je tvrdila da joj više pomažu prilikom zavođenja od crvenog karmina ili plave boje kose.

Kako odabrati svilene čarape?

Ima nešto u svilenim čarapama, i to je očigledno znala i Merlinka, što magično deluje na muškarce. Ne morate nositi mini suknju, možete obući i model koji prekriva kolena, ali ako imate svilene čarape – uspešno ste obavile zadatak! Evo male tajne iz škole zavođenja: okrenete leđa muškarcu, tako da on vidi liniju koja vodi od visokih potpetica preko lista; epilog - automatski će poludeti za vama.„Tako žena osvaja i kada okrene leđa muškarcu, što je jedna od mojih malih tajni“ – govorila je Merilin Monro, kojoj su novinari svojevremeno dali epitet „seksa koji hoda“.Mislimo da će to biti dovoljno da joj poverujemo, te da odlučimo da su svilene čarape must have ove sezone.Svilene čarape najviše dolaze do izražaja na kolenima. Prave zavodnice znaju, da se upravo tu zaustavljaju muški pogledi kada one prekrste noge. Suknja ili haljina, može naivno stidljivo da otkriva koleno prekriveno tankim svilenim čarapama, pa će muška srca zaigrati, a svila, kao nežan materijal, pozivaće na dodir.

Svilene čarape – iskustva

Iz celog teksta vidimo, da čarape ne služe samo da nas zaštite od hladnoće i prehlade, već imaju značajnu ulogu u igri požude i zavođenja. Slobodno nam možete poverovati kada kažemo, da su svilene čarape moćnije oružje osvajanja muškaraca od nakita ili frizure. Prvo na šta žene obraćaju pažnju, kada kreću u bitku za osvajanje tog posebnog muškog srca, jeste odabir čarapa i izazovne haljine ili suknje. Na drugom mestu sledi šminka. Dobar izbor čarapa utiče na podizanje samopouzdanja kod žena, koje će zračiti erotikom, jer se tako i osećaju. A ako smo sigurne u sebe, onda prepreke ne postoje. Neki podaci govore da čak 70 posto pripadnica lepšeg pola ima više smelosti da obuče kraću suknju, ako ispod ima kvalitetne i izazovne svilene čarape. Stručnjaci su došli do zaključaka, na osnovu raznih sprovedenih istraživanja, da pravilan odabir čarapa daje psihološku podršku i žena se oseća i izgleda privlačnije i lepše. Posredno, sve to utiče na uspeh koji pripadnice lepšeg pola imaju na ljubavnom planu i u karijeri.

Svilene čarape – cena:

Cene svilenih čarapa kreću se od 1500 do 2500 dinara, kada je reč o modelima čarapa sa linijom za haltere. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

Snezana Aleksic
08.10.2018 10:32

Kada govorimo o kvalitetnim svilenim carapama, ono sto je vazno imati na umu je da kod primera radi muskarca, te svilene carape trebaju jasno da se uklope sa cipelama. Odnosno da se jos tacnije izrazim sa bojom cipela.

Ostavite komentar
Ocenite firmu