Svi se rado secamo neke stare dečije pidžame. Postoje deca koja su hiperaktivna i nerado doživljavaju odlazak na spavanje. To im se ponekad čini kao neka vrsta kazne, jer oni žele još da se igraju. Sasvim je normalno da naši najmlađi imaju višak energije, ali postoje i mali trikovi kojima se možemo poslužiti tako da odlazak pod jorgan ne bude kraj zabave.

Kako odabrati dečije pidžame?

Pročitaj više

Izaberite neki od butika gde mozete kupiti DECIJE PIDžAME

Beograd

Posteljine JELATEX
Mileševska 32
Vračar

Bilo da Vam je potrebna posteljina za Vašu ili dečiju spavaću sobu, butik JELATEX je prava adresa za Vas. Pored velikog izbor posteljina vrhunskog kvaliteta, u našoj ponudi očekuje Vas i prateći program: jastuci, jastučnice, frotiri, jorgani...
Pročitaj više

Dečija garderoba JELATEX
Mileševska 32
Vračar

Prepoznatljiva po vrhunskom kvalitetu i povoljnim cenama, dečija garderoba JELATEX je pravi izbor za decu uzrasta do 16 godina. Pored kompletnog programa za bebe, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor garderobe i za starije dečake i devojči...
Pročitaj više

Svi se rado secamo neke stare dečije pidžame. Postoje deca koja su hiperaktivna i nerado doživljavaju odlazak na spavanje. To im se ponekad čini kao neka vrsta kazne, jer oni žele još da se igraju. Sasvim je normalno da naši najmlađi imaju višak energije, ali postoje i mali trikovi kojima se možemo poslužiti tako da odlazak pod jorgan ne bude kraj zabave.

Kako odabrati dečije pidžame?

Možda roditelji najviše pažnje posvećuju tome od kog je materijala pidžama sačinjena, ali sa druge strane, decu najviše interesuje da noćna garderoba bude zanimljiva, vesela, sa likovima njihovih omiljenih junaka...Svako dete voli da gleda crtaće ili da čita bajke, ona starija već uveliko prate tenis, fudbal ili košarku, pa će idealan izbor za pidžamu biti ukoliko na njoj postoji print dečijih heroja.I najnemirnije dete, koje žali zbog toga što je došao kraj dana, rado će otići u svoj krevetac ako mu društvo prave Vini Pu i Praslin, Sunđer Bob i Patrik, Betmen ili Supermen...

Pamučne pidžame

Pamuk ima epitet „belog zlata“, iz razloga što se veoma lako održava i čuva naše zdravlje. Pri tome je udoban i prijatan za nošenje, ne izaziva alergije i iritacije, čak i kod najosetljivije dečije kože.Na taj način predstavlja izbor broj jedan kada su materijali za pidžame u pitanju, mada se roditelji često odlučuju i za frotirne pidžame.Pamuk upija znoj, odnosno dozvoljava koži da „diše“, tako što omogućava strujanje vazduha između pidžame i tela deteta, dok spava. Čak i ako se dete preznoji, neće ostati mokro, pidžama će upiti sav višak. Kada oblačimo decu preko dana, možemo eksperimentisati na razne načine. Sa pidžamama to ipak nije preporučljivo, jer je imperativ da detetu bude udobno, pa bi možda bilo dobro da izbegnete modele koji imaju kabaste džepove, veliku dugmad ili karneriće...Dakle, prioriteti prilikom izbora pidžame trebalo bi da budu vrsta tkanine, kroj (koji ne bi smeo da steže ili da grebe), i na kraju, bitna je boja.

Dečije pidžame – iskustva

Kao što smo istakli, dezen je jako bitan, jer boje doprinose formiranju raspoloženja. Psiholozi savetuju da odaberete mirne boje koje će vašem mališanu pružiti nedvosmislenu i jasnu poruku da je vreme za san i odmor, dok recimo pidžama u jarkoj boji može da se dopadne detetu, ali će ona ipak imati suprotan efekat – pozivaće na igru, umesto na spavanje. Još u najranijem uzrastu bi trebalo razgraničiti dnevne od večernjih aktivnosti, pa bi svako dete trebalo da ima ritual pred polazak na spavanje. Između ostalog, pidžama je važan sastavni deo tog rituala.Pri odabiru pidžame za dete, bitno je da i vi budete zadovoljni ali i da se mališanu sviđa. Tako je neophodno da uslišite njegove želje, kako bi svoje odelce za spavanje rado oblačio svake večeri.U web ponudama butika dečije garderobe, nalazi se bogat izbor pidžama. Predstavljene su slikom i opisom, tako da ćete videti koji materijal je u pitanju, koje veličine su dostupne, koja je cena i slično.Naručivanje je jednostavno, a može se platiti i pouzećem, dakle pri prijemu porudžbine. Verujemo da će klinci i klinceze jedva čekati da otvore paket koji je namenjen baš njima, i da prve sledeće večeri obuku udobne, vesele dečije pidžame.

Dečije pidžame – cena:

Cena pidžama za najmlađe, u proseku se kreće od 1200 dinara sve do 3500 dinara za pojedine modele. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

Nenad Pavlovic
15.10.2018 01:20

Ukoliko trazite da kupite kvalitetne decije pozdzame, treb da biudete spremni da u proseku izdvojite oko 2000 dinara. To je neka prosecna cena u koju se najbolje mozete uveriti ukoliko ovo mesto posetite tokom radnog vremena.

Ostavite komentar
Ocenite firmu