Kontakt podaci za vašu firmu

Casa dell intimo - donji veš

  • 7
5.0 | 9 ocena
Sedište specijalizovane radnje za prodaju donjeg veša "Casa dell intimo" nalazi se u Pančevu, međutim svim našim kupcima dostupni smo putem naše on line prodavnice u Beogradu i širom Srbije....
Pročitaj više
Miloša Obrenovića 12, T.C. Aviv Park, lok.25
Beograd

Veleprodaja donjeg veša Cedimex

  • 6
5.0 | 9 ocena
Veleprodaja donjeg veša Cedimex bavi se isključivo uvozom muškog i ženskog donjeg veša, čarapa i steznika dva renomirana italijanska proizvođača Leilieve Manikardi i Sensi Genessis Mantova....
Pročitaj više
Bulevar Vojvode Mišića 21, Beograd
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Uros Filipovic
Meni je bitno kao muskarcu da mi je donji ves kvalitetan. Ukoliko se odlucite da kupite kvalitetan muski donji ves, potrebno je i kvalitetno da platite. U svakom slucaju kvalitetan donji ves je najbolje resenje za vas.
Jovana Milinkovic
Mora ovaj ves da se lepo plati. Druge stvari su daleko manje vazne. Ljudi u globalu i nisu bas toliko svesni koliko bi dobar donji ves mogao pre ili kasnije da ima znaci. Nije tu samo u pitanju udobnost vec i koliko mi se samo cini mnoge druge stvari.
Filip Milutinovic
Po meni je bitno samo to da on sigurno nije bas toliko loseg kvaliteta kao sto bi mozda trebao da bude.
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, on u svakom slucaju treba da se lepo plati. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne kao sto bi mozda trebale da budu.
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, nije ovaj ves ni malo jeftin. Samo je kupovati njega po meni jedno veliko gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
Meni je samo najvaznije da ovaj donji ves nikako ne steze i da to po meni ne predstavlja nikakav problem. Druge stvari su samo naravno cisto gubljenje vremena.
Todor Markovic
Pre svega je on imao jedne i vise nego povoljne cene. Mada, sve je u danasnje vreme poskupelo, ukljucujuci i muski donji ves.
Marta Dencevic
Mom decku je samo vazno da ovaj ves bude udoban i da ga nige ne steze.
Janko Zivanovic
Ovo je u svakom slucaju poseban vrsta donjeg vesa, kojoj koliko samo mogu da vidim sve veci broj muskaraca poklanja paznju.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, sto se muskog donjeg vesa tice, veoma je vazno da znate da je bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Petar Jankovic
Posebno znacajna stvar kod donjeg vesa je ta da treba da posetite neku dobro snabdevenu prodavnicu.
Nikolina Pantelic
Po pitanju muskog donjeg vesa, samo treba da znate da je veoma bitno da i on sam bude bas udoban i kvalitetno uradjen kako vas nista ne bi zuljalo.
Ivan Stojanovic
Naravno da muski donji ves treba da bude i vise nego kvalitetan i da po tom pitanju bas mozete da budete sigurni da se necete pokajati.
Jana Stankovic
Kada vec pricaom o kvalitetnom muskom donjem vesu, smatram da je najbolje da posetite radnju Tutto Nudo i da se bas na tom mestu odlucite zajedan dobar kvalitet.
Biljana Brankovic
I ja gledam da svom muzu kada kupujem donji ves, gledam da on bude bas kvalitetan. Mislim da je to ipak nesto sto trebad a bude udobno.
Marko Petrovic
Ja kao muskarac uvek tezima da na sebi imam kvalitetan donji ves. Kvalitetan donji ves je ipak nesto sto je svima potrebno.
Dusan Markovic
Meni je bitno kao muskarcu da mi je donji ves kvalitetan. Ukoliko se odlucite da kupite kvalitetan donji ves, potrebno je i kvalitetno da platite. U svakom slucaju kvalitetan donji ves je najbolje resenje za vas.