Za Srbiju se često kaže da je međ šljivama, odnosno nazivaju je kolevkom dobre rakije, ajvara, kajmaka i ćevapa, međutim, može se slobodno reći da je Srbija i zemlja unihop čarapa. Kako to?

Pročitaj više

Izaberite neki od butika gde mozete kupiti UNIHOP CARAPE

Beograd

Yuppi socks step - Online prodaja čarapa i donjeg veša
Bulevar Kralja Aleksandra 488, Tržni centar Okretnica, lokal 24
Zvezdara

Yuppi Socks Step prodavnica čarapa nalazi se na Zvezdari, u tržnom centru na okretnici tramvaja. Poseduje veliki asortiman dečijih, muških i ženskih čarapa, donjeg veša i spavaćeg programa....
Pročitaj više

Katex line veleprodaja čarapa
Kragujevački put 118a
Grocka

Katex Line d.o.o. - proizvodanja i veleprodaja čarapa. Kompletan ženski program čarapa (dokolenice, sokne, hulahopke) Kompletan sportski, muški i dečiji program čarapa...
Pročitaj više

Proizvodnja i prodaja carapa Ella
Bulevar kralja Aleksandra 328, Beograd
Zvezdara

...
Pročitaj više

Proizvodnja i prodaja carapa Triko
Nikole Grulovica 88, Beograd
Zvezdara

...
Pročitaj više

Za Srbiju se često kaže da je međ šljivama, odnosno nazivaju je kolevkom dobre rakije, ajvara, kajmaka i ćevapa, međutim, može se slobodno reći da je Srbija i zemlja unihop čarapa. Kako to?

Prema objavljenim podacima, Srbija je dostigla rekordnu vrednost izvoza unihop čarapa, kao i helanki, u vrednosti od oko 130 miliona evra i među vodećim je izvoznicima na svetskom tržištu.

Unihop čarape – iskustva

Na osnovu toga slobodno možemo zaključiti da srpske unihop čarape „hodaju celim svetom“, jer je Srbija pozicionirana kao njihov treći globalni izvoznik.Sad ćemo vam ispričati nešto što zvuči kao vic, ali je „živa istina“. Dakle, šta je zajedničko Nemicama, Italijankama, Ruskinjama i Slovenkinjama? Pa, unihop čarape proizvedene u Srbiji!Možda sve ovo i ne čudi toliko, kada se zna da su Srpkinje među najlepšim ženama na svetu, a mnogi će se usuditi pa reći i da su ubedljivo na prvom mestu. Lepu damu, svakako takvom čine savršeno izvajane noge.Međutim, i kada ženske noge nisu sasvim idealne, uz pravilan odabir modela unihop čarapa, one postaju takve da zapadaju za oko svakom muškarcu. U čemu je tajna?

Čarape sa likrom

Noga u čarapama sa likrom deluje zategnuto, mišići postaju izraženiji a koža savršeno nežna. Tako čarape oblikuju naše noge, i koriguju eventualne mane, dajući im atraktivan i privlačan izgled.

Mogu se pronaći u brojnim varijantama, raznim bojama i dezenima, a likra će vašim čarapama dati dozu elastičnosti, pa će one savršeno lepo prijanjati na listove, butine i zadnjicu. Pri tome, ne morate kupovati unihop čarape za broj veće, posao savršenog pristajanja, odradiće dodatak likre.

Unihop čarape za trudnice

Svaka žena koja je u blagoslovenom stanju ima svoje specifične potrebe, iz prostog razloga što se njeno telo menja. Tako se javlja potreba za drugačijim unihop čarapama od običnih. Razume se da čarape za trudnice imaju drugačije definisan struk, a možete ih pronaći u buticima koji nude trudnički program.

Unihop čarape za devojčice

Devojčice često žele da budu velike, kao mame ili tetke. Svima nam je poznato kako trogodišnjakinje obuvaju cipele sa štiklom, međutim, ono što im zaista možete priuštiti, da se osećaju odraslim i lepim, jeste kupovina unihop čarapa za devojčice.Pošto se radi o deci, jasno je da su ovi modeli dizajnirani tako da budu prilagođeni uzrastu deteta, pa unihop čarape možemo pronaći u raznim veselim bojama i zanimljivim dezenima.

Unihop čarape za vene

Osobe koje pate od proširenih vena, imaju potrebu da utegnu svoje noge, tj. one time sprečavaju zapaljenja, otoke, kao i bolove u nogama. Unihop čarape za vene su dovoljno elastične, i ublažavaju tegobe varikoziteta.

Unihop čarape – prodaja

Ispod našeg teksta su oglašeni butici u kojima možete pronaći bogat izbor unihop čarapa, bez obzira za koju namenu ili priliku da su vam potrebne. Raznolikost boja i dezena, učiniće vaš odabir lakim, tako da će se unihop čarape veoma lepo uklopiti uz sve odevne kombinacije.

Unihop čarape – cena:

Cena unihop čarapa zavisi od modela, i kreće se od 1000 do 2500 dinara, za ekskluzivnije varijante.*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

Sinisa Peric
08.10.2018 10:38

Ukoliko su vam potrebne kvalitetn unihop carape, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite Modena Duo po pitanju kvalittenih carapa. Takodje, cene u ovoj radnji su i vise nego povoljne, u sta se mozete narocito uveriti ukoliko ovo mesto posetite tokom radnog vremena.

Ostavite komentar
Ocenite firmu