Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Halter čarape
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Halter čarape

U muškoj mašti, halteri su sinonim za sex. Oni su veoma moćan afrodizijak. Ako ste sa muškarcem, koji je malo ili nimalo zainteresovan za „bliske susrete“, samo obucite halter čarape. Epilog – neobuzdani pastuv u krevetu.

 


Halteri

U prirodi žene je da uvek želi da izgleda lepo. Kada deluje privlačno, oseća se samopouzdano. To su ti mali, zanimljivi psihološki mehanizmi kod pripadnica lepšeg pola, kojima su se bavili i poznati naučnici, psiholozi i seksolozi, pa su tako došli do nekih interesantnih rezultata.
Naime, svi znamo da je samopouzdanje veoma važno na svim životnim poljima. Da li u karijeri, u ljubavi i na privatnom planu, ljudi sigurni u sebe postižu veće uspehe. Sada se vi pitate, kakve to ima veze sa halter čarapama? Ima, i te kako!
Uzmimo za primer dve žene. Jedna ima debele, pletene vunene čarape, kao što su nosile bake u 19. veku, a druga nosi izazovne haltere. Niko ne vidi šta imaju na sebi, to znaju samo one. Nalaze se u identičnim situacijama, kada treba da pokažu svoje znanje, inteligenciju, razne sposobnosti, hrabrost i snalažljivost.
Pred takvim životnim testovima, svima nama zaklecaju kolena; međutim, kolena manje klecaju u halter čarapama. Zaista se ne šalimo, a sada ćemo to i objasniti.
 


Naime, sama svest o tome, da na sebi imamo deo garderobe koji bi učinio da mnoga srca zakucaju brže, da se preznoje dlanovi i „odseku noge“, čini da se osećamo moćno; sigurnost u sebe i samopouzdanje rastu, mi osećamo rasterećenost od stresa i nervoze. Oslobođeni od ovih negativnih osećanja, a sa prilivom pozitivne energije, svakako ćemo pred izazovom koji je pred nama, pokazati bolje rezultate. Bićemo uspešniji.
U suprotnom primeru, ako smo obučeni neugledno i zarozano, ne naglašavajući svoju erotičnost i privlačnost, osećamo se pomalo jadno, zar ne? Ako ne jadno, onda bez dodatnog elana, motiva i svesti o sopstvenoj moći i snazi.
Sve što želimo da vam kažemo, jeste da odelo ipak čini čoveka, u našem slučaju ženu, na određeni, veoma važan način. Čak i kada taj deo odeće niko ne vidi, kao što su halter čarape; one prosto iznutra, nama šalju taj mali glas: „Ti si uspešna, ti si sexy, ti si moćna i možeš sve!“


Halter čarape – iskustva

Ovakve čarape definitivno nikada neće izaći iz mode, a i zašto bi? Žene ih  vole, muškarci ih vole na ženama. U njima se osećamo posebno, erotično i izazovno, pa ako želite da začinite svoj ljubavni život, samo obucite halter čarape te večeri.
Vatromet strasti svakako neće izostati, pa možete da upotrebite dve različite taktike: prva je da date nagoveštaj partneru šta ga očekuje noćas, jer se muškarci na sam pomen halter čarapa zamisle, u glavi razvijajući fantastčne prizore;
Druga taktika jeste da odigrate na faktor iznenađenja, možda čak i da izvedete mali striptiz za oči svog dragog, u čemu ćete sigurno uživati oboje; zna se da su žene egzibicionisti, i vole da se pokazuju, dok su muškarci voajeri, znači obožavaju da gledaju.
A gde ćete lepši prizor od savršeno izvajanih nogu na vrtoglavo visokim potpeticama, uz sexy halter čarape?


Halter čarape – cena:

Cena halter čarapa se kreće u rasponu od 1000 do 2500 dinara za pojedine modele.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta.
 

Iskustva i preporuke posetilaca

08.10.2018
Mladen Todorovic

Halter carape mogu da budu veoma lepe i izazovne. Sve naravno zavisi od ukusa i stepena slobode.

31.08.2017
Stojance Ristovski

Jesu halter carape veoma izazovne carape ali je kako god da okrenete, poenta u tome da one ne stoje bas na svakoj zeni isto. Moraju one kako god da okrenete, da se individualno prilagode svakoj zeni i nista vise od toga.

30.08.2017
Milen Jovanovic

Koliko mi se samo cini, halter carape su idealne za odredjene situacije. Sve van njih bi moglo da bude jedno cisto gubljenje vremena. Mogu da se kupe za male pare na pijacama ili buvljacima ali tu ipak ne mozete da ocekujete neki veliki kvalitet.

16.05.2017
Ivana Petrovic

U principu, ovo su mozda najpopularnije carape u danasnje vreme.

03.05.2017
Filip Milutinovic

Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu su ovo i vise nego odlicne carape.

03.05.2017
Petar Jankulovski

tesko da od ovih carapa moze da postoji nesto bolje. Jedino je problem pre svega u tome da ove carape nisu bas toliko jeftine.

19.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po mnogo cemu su one naravno i vise nego kvalitetne.

19.04.2017
Stojance Ristovski

Po mnogo cemu su ovo i vise nego idealjne carape.

05.04.2017
Todor Markovic

Po pravilu, sto se ovih carapa tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je samo gubljenje vremena sto se mene licno tice. Nista vise od toga mi nije vazno i bitno.

03.04.2017
Milen Jovanovic

Po pravilu, sto se tice ovih carapa sigurno je kvalitet nesto sto je jako posebno i bitno.

03.04.2017
Marina Zivkovic

Po pravilu su one naravno i vise nego dobrog kvaliteta.

20.03.2017
Filip Milutinovic

Kako god da okrenete, u svakom slucaju su ovo veoma vazne carapre.

17.03.2017
Jovana Milinkovic

nema sta,po meni su ove carape nesto zaista sot je i vise nego idealno.

28.02.2017
Mihajlo Nastasovic

Mislim da u svakom slucaju svaka zena u svojoj ponudi treba da ima nekoliko halter carapa. To je ipak nesto sto je potpuno normalno.

09.02.2017
Lea Stankovic

ne samo da hlater carape mogu da budu izazovne vec one to stvarno i jesu. kada pricamo o tome mozete slobodno da se malo bolje raspitete i da ih uvek kupite po nesto povoljnijim cenama.

13.01.2017
Todor Markovic

Sto se mene licno tice, najvaznije od svega je da halter carape budu bas onako dobre i kvalitetne.

13.01.2017
Simona Vucinic

Po pitanju ovih carapa, ovde slobodno mozete da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo i nije toliko vazno.

23.12.2016
Janko Zivanovic

Po pitanju ovih carapa, samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da se brinete.

23.12.2016
Marta Dencevic

Po pitanju ove vrste carapa, samo treba da se opredelite za kvalite. Takodje, koliko mogu da vidim i muskarci u njima dosta uzivaju.

07.12.2016
Petar Jankovic

Po pitanju halter carapa, ubedljivo je najbolje da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem i strucnim mesto u koje svakako mozete da imate puno poverenje.

21.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Ako su vam potrebne kvalitetne halter carape, ubedljivo je najbolje resenje da posetite butik Cortez u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.

02.11.2016
Nikolina Pantelic

Naravno da halter carape mogu da budu i vise nego izazovne. Zbog toga ih i ja cesto koristi i to bez ikakvog stida.

01.11.2016
Jana Stankovic

Nisu sad bas nesto muskarci narocito konzervativni. Po meni je davno proslo vreme kada su se oni stideli.

12.09.2016
Ivan Stojanovic

Halter carape mogu da budu veoma lepe i izazovne. Sve naravno zavisi od ukusa i stepena slobode.

09.09.2016
Marko Petrovic

Oov moze da bude posebno zanosno i izazovno na mnogim devojkama, tako da neke od njih to poprilicno vesto zloupotrebljavaju.

05.08.2016
Biljana Brankovic

Mislim da su se takva vremena an nei nacin promenila. Koliko je sada meni poznato, uglavnom halter carape nose zene, narocito one okje dolaze iz poslovnog sveta ili one koje zele atraktivno da izgledaju.

04.08.2016
Dusan Markovic

Mislim da su ovo carape koje mnoge muskarce asociraju na odredjene misli. Salim se malo naravno. Mozda zvuci smesno ali i dalje postoje muskarci koji nose halter carape na svoja odela.