Ako imate nekog posebnog frajera u srcu ili na umu, odličan način da ga ulovite u svoju mrežu jeste da obučete mrežaste čarape. U pitanju je upečatljiv modni detalj, koji se ponovo vraća na velika vrata u svet mode.

Kako nositi mrežaste čarape?

Pročitaj više

Izaberite neki od butika gde mozete kupiti MREZASTE CARAPE

Beograd

Yuppi socks step - Online prodaja čarapa i donjeg veša
Bulevar Kralja Aleksandra 488, Tržni centar Okretnica, lokal 24
Zvezdara

Yuppi Socks Step prodavnica čarapa nalazi se na Zvezdari, u tržnom centru na okretnici tramvaja. Poseduje veliki asortiman dečijih, muških i ženskih čarapa, donjeg veša i spavaćeg programa....
Pročitaj više

Pre 7 h poslednji put pozvana firma
Veleprodaja donjeg veša Cedimex
Bulevar Vojvode Mišića 21, Beograd
Savski venac

Veleprodaja donjeg veša Cedimex bavi se isključivo uvozom muškog i ženskog donjeg veša, čarapa i steznika dva renomirana italijanska proizvođača Leilieve Manikardi i Sensi Genessis Mantova....
Pročitaj više

Pre 48 min poslednji put pozvana firma

Ako imate nekog posebnog frajera u srcu ili na umu, odličan način da ga ulovite u svoju mrežu jeste da obučete mrežaste čarape. U pitanju je upečatljiv modni detalj, koji se ponovo vraća na velika vrata u svet mode.

Kako nositi mrežaste čarape?

Da li ste ikada pomislile, kako je samo malo potrebno da postanete neodoljive? Na kraju krajeva, sve velike zavodnice su imale svoje male tajne kojima su osvajale muška srca. Upravo iz tog razloga, mrežaste čarape važe za zavodnički deo garderobe, a vrlo lako se mogu uklopiti uz gotovo sve odevne kombinacije.Ako malo zavirimo u prošlost, setićemo se da je mrežaste čarape promovisala pop ikona, Madonna, i to osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka. Taj trend su prihvatile i sve holuvudske zvezde, pa se on proširio celom planetom, tako da svaka domaćica ili sekretarica, medicinska sestra ili novinarka, žele da imaju ovaj sexy odevni predmet.

Mrežaste čarape kombinacija

Ipak, mnogim damama se na prvi pogled učini, da su mrežaste čarape prezahtevne za kombinovanje, ili da su čak vulgarne. Ali, zar sve što je privlačno, erotično i sexy, nije barem malo provokativnije nego što bi trebalo? Upravo je u tome draž, osmeliti se i preći neke granice. Ako ipak želite da ostanete smerne, mrežaste čarape možete lepo uklopiti sa ležernim jesenjim haljinama i suknjama, martinkama i patikama, pa ćete izgledati vrlo šik.

Mrežaste čarape sa radom

Hajde sada svi da pošteno priznamo – mrežaste čarape su bezobrazne čarape! To je fakat, isto kao kad bi vas neko pitao šta prvo zamislite kada vam neko spomene taj deo garderobe? Vi ćete sigurno reći da vidite sexy đavolice u striptiz klubu kako uvijaju zgodno telo oko šipke, naravno, u mrežastim čarapama!U pravu ste, jer mrežaste čarape i jesu napravljene za paklene kabaretske plesačice, koje svako veče priređuju sexy show samo za muške oči. Međutim, mrežaste čarape su izašle iz tih okvira, pa ih skoro svaka žena ima u svojoj fioci, za neku specijalnu priliku. Ovaj modni detalj izdužiće figuru žene, pa će čitavoj vašoj pojavi dati erotičan izgled koji muškarcima diže adrenalin i još po nešto. Ako hoćete da dokusurite svog izabranika, obavezno na mrežaste čarape dodajte extra visoke potpetice + haltere, pa ste tako spremne da budete „na konju“ 24 časa, ako treba. Ukoliko čarape imaju i šav duž noge, ili neki zanimljiv rad – vi ste obavile ceo posao, kao zavodljiva sirena koja hvata svog mornara u mrežu, odakle mu nema izlaza. Mrežaste čarape hipnotišu jači pol, jer poseduju ogromnu moć, time što vaše noge dobijaju draž, a to je upravo ono što želite, zar ne? One su super varijanta ako želite da se igrate lepotice i zveri, jer će svaki muškarac postati razjaren kada ovo maleno parče najlona bude video na vama. Pretvorite i sebe i svog dragog u sex mašine, uz opako bezobrazne mrežaste čarape, koje će verovatno biti rastrgnute i pocepane na kraju... ali ko mari! Tu su butici sa novim modelima, koji obećavaju luda, uzbudljiva i nezaboravna iskustva!

Mrežaste čarape – cena:

Cena varira od modela do modela, tj. da li su u pitanju klasične mrežaste čarape, sa radom po sebi i slično, pa je u tom smislu potrebno izdvojiti od 1500 do 2500 dinara. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

Milana Aleksic
08.10.2018 01:44

Ukoliko trazite kvalitetne mrezaste carape, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite prodavnicu koja se Cedimex. To je prodavnica koja je poznata po veoma povoljnim i zanimljivim cenama u koje se najbolje mozete uveriti ukoliko ovo mesto posetite tokom radnog vremena.

Ostavite komentar
Ocenite firmu