Kontakt podaci za vašu firmu

Enterijer Centar sudopere, slavine, aspiratori

  • 1
5.0 | 1 ocena
Enterijer centar nalazi se na Zvezdari i svojim kupcima nudi širok asortiman aspiratora, sudopera, slavina, ugradnih ploči i rerni raličitih proizvođača i boja...
Pročitaj više
Mirijevski venac 24
Beograd

Toković CO

  • 6
4.6 | 8 ocena
TOKOVIĆ CO Firma "Toković Co" nalazi se na dve lokaciji u Beogradu. Pronaći ćete nas u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 516 na Zvezdari, kao i u okviru OTC Novi Beograd. Postojimo već duže od 15 godina i bavimo se prodajom široke pal...
Pročitaj više
Bulevar Kralja Aleksandra 516; OTC Novi Beograd / lokal 4
Beograd

Kuhinje po meri DrvoStil

  • 1
5.0 | 4 ocena
Nudimo Vam izradu kuhinjskih elemenata po meri, kao i nameštaj vrhunskog kvaliteta, modernog i klasičnog dizajna…...
Pročitaj više
Bulevar Kralja Aleksandra 409
Beograd

Kuhinje Blagojev Naslednik

  • 1
5.0 | 1 ocena
Skoro pola veka naša firma se bavi izradom namestaja. Izrada kuhinja po meri pretstavlja nas osnovni prodajni i proizvodni asortiman, ali naravno pored kuhinja izradjujemo i ostali namestaj po meri....
Pročitaj više
Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Miroslav Jagnjic
Svim domacicama ovaj tip sudopere sigurno moze ustedeti radne povrsine. Ukoliko se vec odlucte da kupite ovaj tip sudopere i da ga ugradite, onda vam savetujem da svakako posetite kuhinje Ideals i sigurno se necete pokajati.
Jovana Milinkovic
Nisu naravno nasadne sudopere nesto sto je previse skupo. Cene su naravno nesto sto je svima potrebno ali u isto vreme i nesto sto mora posebno dobro da se plati u Beogradu.
Milen Jovanovic
Sto se mene licno tice, one definitivno treba da budu bas onako dobrog kvaliteta. Sve drugo je manje vazno.
Lea Stankovic
Ukoliko trazite sudopere odlicnog kvaliteta onda su to u svakom slucaju nasadne sudopere.
Filip Milutinovic
Po pravilu su ovo sudopere koje tebaju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Simona Vucinic
Po meni nikada one nisu bile nesto posebno kvalitetne ali nisu ni nesto preterano sa cenama pristupacne.
Mihajlo Nastasovic
Sto se nasadnih sudopera tice, pre ili kasnije cete sigurno opredeliti za kvalitet. To je po meni ipak nesto sto je potpuno normalno.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, ipak su ovo sudopere posebno dobrog kvalitata i zbog toga u njihovom slucaju ne treba zaliti novac.
Todor Markovic
Po meni, pre svega svi treba da vode racuna pre svega o kvalitetu. Sve je to ipak nesot sto je potpuno normalno. Ako se vec i odlucite za nasadne sudopere, onda je u svakom slucaju tu bas bitan kvalitet.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, sto se nasadnih sudopera tice, veoma je vazno da se odlucite samo za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.
Janko Zivanovic
Iskren da budem, nikada do sada nisam vidio kako nasadne sudopere stvarno izgledaju.
Nikolina Pantelic
Ako mene licno pitate, po pitanju nasadnih sudopera, samo treba da se odlucite za bas neki veliki kvalitet i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da se brinete.
Petar Jankovic
Po pitanju ovih vrsta sudopera, samo treba da izdvojite dosta novca i vise nisat po tom pitnaju nemate da brinete.
Jana Stankovic
Kada pricamo o kvalitetnim nasadnim sudoperama, ubedljivo je najbolej resenje da posetite salon Home Line i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Cula sam da se po veoma povoljnoj ceni od 15000 dinara moze kupiti jedna veoma kvalitetna nasadna sudopera u salonu Eurodom.
Ivan Stojanovic
Po pitanju kvalitetnih nasadnih sudopera, situacija je na neki nacin specifina. Nasadne sudopere jako puno kostaju i potrebno je da se dobro i kvalitetno plate.
Dusan Markovic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne asadne sudopere, onda je u svakom slucaju najbolje da posetite kuhinje Ideals. Cene po kojima mozete kupiti kvalitetne nasadne sudopere se krecu vec od nekih 150 eura pa na vise.
Marko Petrovic
Svim domacicama ovaj tip sudopere sigurno moze ustedeti radne povrsine. Ukoliko se vec odlucte da kupite ovaj tip sudopere i da ga ugradite, onda vam savetujem da svakako posetite kuhinje Ideals i sigurno se necete pokajati.