Dodaj firmu

Aspiratori Jelena STR Tehnika

Jelena STR Tehnika salon nameštaja nalazi se u Mladenovcu. Veliki izbor nameštaja, ugaonih garnitura, stolova, fotelja, kreveta kao i kuhinja i ormana po meri
Pročitaj više

Kralja Petra I 296, lok 10a (stari Tržni centar, suteren)
Mladenovac, Beograd

Sudo Per sudopere

“Sudo Per” maloprodajni objekat sudopera, kupatilske opreme, bojlera, slavina, aspiratora nalazi se u Beogradu
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 321, lok 5
Zvezdara, Beograd

Enterijer Centar sudopere, slavine, aspiratori

Enterijer centar nalazi se na Zvezdari i svojim kupcima nudi širok asortiman aspiratora, sudopera, slavina, ugradnih ploči i rerni raličitih proizvođača i boja
Pročitaj više

Mirijevski venac 24
Zvezdara, Beograd

DS Market - bela tehnika

DS Market nalazi se u TC Piramida na Novom Beogradu. Naša delatnost je prodaja bele tehnike, malih kućnih aparata, klima uređaja, navigacija, televizora. Internet prodaja bele tehnike
Pročitaj više

Jurija Gagarina 149/10, TC Piramida, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

U kuhinji se provodi veliki deo dana, jer se u toj prostoriji pripremaju obroci za celu porodicu, pa su aspiratori neophodni za cist vazduh. Naravno, kada se radi sa hranom, ima dosta mirisa koji su prijatni, ali ih ipak ne želimo u ostatku doma. Ovaj problem rešavaju aspiratori.

Aspirator

Aspirator nije luksuz, već potreba svake moderne kuhinje. Nekada su domaćice samo otvarale prozor kada pripremaju ručak, a danas je dovoljno da sve mirise jednostavno pokupi aspirator.

Aspirator za kuhinju

U novijim stanovima, praktikuje se prostor koji se naziva open space, a to bi značilo da su spojeni trpezarijski i kuhinjski deo, sa dnevnom sobom. Možete li onda da zamislite koliko mirisa se širi iz kuhinjskog dela?

Aspirator ugradni

Ugradni aspirator je veoma praktično imati, i njega dobijate u sklopu kuhinje koju poručujete.

Aspirator za kupatilo

Kupatilo takođe može da ima svoje neprijatne mirise, kojih želimo da se rešimo što pre. U tu svrhu, veoma je dobra odluka da se ugrade aspiratori.

Aspirator bez odvoda

Aspiratori mogu da budu sa odvodom i bez odvoda. U ponudi firmi koje ih imaju u prodaji možete da pronađete različite modele.

Aspirator sa odvodom

Aspiratori sa odvodom su samo jedna od vrsta aspiratora, jer postoje varijante i sa filterom i bez filtera, ugradni... Vi ćete odabrati onaj aspirator koji zadovoljava vaše potrebe i koji odgovara budžetu koji ste planirali za tu kupovinu.

Aspiratori iskustva

Iskustva ljudi koji su ugradili aspiratore su mahom pozitivna, jer su se rešili svih neprijatnih mirisa koji se stvaraju u kuhinji ili u kupatilu.

Aspiratori sa filterom

Aspiratori mogu imati i filter. Čitavu ponudu ovih uređaja možete da pogledate na lepo osmišljenim prezentacijama firmi koje se bave prodajom, i to na njihovim veb sajtovima.

Aspiratori bez filtera

Aspiratori su predstavljeni kroz slike i tekstualne opise. Slike služe da se upoznate sa izgledom modela, da vidite da li se uklapa u već postojeći enterijer, a opis će vam pomoći da uvidite koje su performanse uređaja.

Aspiratori sa dva motora

Aspiratori mogu imati i dva motora. Reč je o nešto jačim modelima, koji poseduju veću snagu.

Aspiratori sa odvodom pozadi

Ovi uređaji mogu imati odvod pozadi, i pronaći ćete ih u ponudi firmi koje ih prodaju, uz opise i karakteristike.

Aspiratori dimenzije

Aspiratori mogu da budu različitih dimenzija, a najbolje je da izaberete ugradne, jer ste onda sigurni da će se na najadekvatniji način uklopiti u vaš prostor.

Dekorativni aspiratori

Svi želimo da nam kuhinja ili kupatilo izgledaju što lepše, tako da tu dekorativni aspiratori nalaze svoju primenu.

Aspiratori prodaja

Na ovoj stranici na kojoj čitate tekst, možete pronaći firme koje u svojoj ponudi imaju razne vrste aspiratora.

Aspiratori cena

Cena aspiratora varira u zavisnosti od karakteristika, od modela uređaja, da li je to ugradni ili je samostalni, koje su performanse... Radi vaše orijentacije, reći ćemo da je to od 6000 dinara, pa sve do 15000 dinara i više. Kada budete naručivali online, ili posetili prodavnicu, možete da dobijete još korisnih informacija, tako da izaberete pravi model aspiratora za sebe.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane