Dodaj firmu

Granitne ploče za kuhinje Bojanić Kamenorezačka radnja

Kamenorezačka radnja Bojanić nalazi se u Borči. Pretežna delatnost je uređenje enterijera i elemnata enterijera od granite, mermera i kamena.
Pročitaj više

Marka Cara 4
Borča, Beograd

Kuhinje Blagojev Naslednik

Skoro pola veka naša firma se bavi izradom namestaja. Izrada kuhinja po meri pretstavlja nas osnovni prodajni i proizvodni asortiman, ali naravno pored kuhinja izradjujemo i ostali namestaj po meri.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 65, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Granitne ploče za kuhinje Anastasijević i sinovi kamenorezačka radnja

Anastasijević i sinovi kamenorezačka radnja pretvoriće svaku Vašu zamisao u delo dostojno raskošnosti granita i lepote mermera. Već dugi niz godina uspešno se bavimo izradom nadgrobnih spomenika, enterijera i eksterijera od najkvalitetnijeg ...
Pročitaj više

Surčinska 9r
Novi Beograd, Beograd

Granitne ploče za kuhinje Dinara granit kamenorezačka radnja

Kamenorezacka radnja Dinara Granit, svojom dugom tradicijom garantuje Vam visok kvalitet obrade i ugradnje mermera.
Pročitaj više

Stanka Tišme 71, Batajnica
Zemun, Beograd

Granitne ploče za kuhinje Branković kamenorezačka radnja

Prerada i montaža mermera, granita i prirodnog kamena iz Srbije i uvoza, kao i izrada nadgrobnih spomenika, enterijera, kamina, sankova, stepenista, podova. Posedujemo CNC mašinu za najfiniju obradu
Pročitaj više

Smederevski put 50, Boleč
Grocka, Beograd

Granitne ploče za kuhinje su najbolji izbor. Kada ljudi opremaju stan, često se kao teži zadatak čini opremiti kuhinju, nego dnevnu sobu, na primer. Razlog je taj što svaka domaćica najveći deo dana provodi za radnom pločom, šporetom i sudoperom, ili sudomašinom. 

Kuhinja je epicentar domaćinstva, jer se tu uvek nešto događa: sprema se hrana, prepričavaju se događaji ukućana koji su se desili tokom dana, i stalno je vesela i pozitivna atmosfera.

Ipak, pri opremanju kuhinje, akcenat bi trebalo staviti na odabir radne ploče, to jest njene veličine i materijala od koga je izrađena. Razumljivo je da ste veličinom ploče donekle ograničeni već postojećim prostorom, ali zato granit kao materijal može biti vaš odličan izbor.

Kako odabrati granitnu ploču za kuhinju?

Ponekad je dovoljan samo jedan detalj, pa da kompletan prostor dobije novi izgled. Kada vam komšinica svrati na kafu, može upitati šta ste sve to izmenili, a vi ste, u stvari, samo postavili lepu i novu granitnu ploču.

Radne ploče čine kuhinju funkcionalnijim prostorom, ali isto tako utiču na ukupan estetski utisak. Granit je verovatno jedan od naskupljih materijala koji možete izabrati u ovu svrhu, ali budite sigurni da će se svaki uloženi dinar višestruko isplatiti. 

U današnje vreme, stan koji ima kuhinju koja je opremljena granitnom pločom smatra se da je veoma šik, jer prati svetske trendove uređenja i opremanja enterijera. Kao što se može zaključiti, granitna ploča ne predstavlja samo praktičnost, lep izgled, kvalitet, lako održavanje i dugotrajnost, već i nešto mnogo više od toga – granitna ploča za kuhinju predstavlja statusni simbol.

Granitne ploče za kuhinje – iskustva

Interesantna je činjenica, da su granitne ploče omiljene domaćicama koje prave kolače, a sve iz razloga što granit ima veoma ravnu površinu. Takođe, u odnosu na mermer, postoji jedna bitna prednost na strani granita a to je da za razliku od mermera, granit manje upija tečnost, što ga čini otpornijim na mrlje. Ova činjenica će vam biti važna tokom svakodnevnog korišćenja radne ploče.

Ako ste vlasnik ne tako nove kuhinje, i želite da je se zamenite, to nije neophodno, biće dovoljno samo da joj promenite izgled. Svaka kuhinja može zablistati klasičnom lepotom i elegancijom kada se u nju ugrade granitne radne površine. 

Vrlo je važno da vaša nova radna površina bude otporna na fleke, ogrebotine i toplotu. Sve će to pomoći da ne morate da ulažete preveliki trud oko održavanja, a i sama granitna radna ploča će trajati u dugom nizu godina, izgledajući kao nova.

Ne morate da brinete ako u žurbi na nju spustite vreo lonac, pa čak možete i da seckate ako ste u velikoj gužvi, jer spremate ručak deci pred polazak u školu. Izdržljivost je veoma bitna osobina granitnih ploča, koja će vam pored svih ostalih, napred pobrojanih dobrih osobina, omogućiti uživanje u pripremanju hrane, koja kada se sa ljubavlju sprema, svakako biva ukusnija, na opštu radost vaše porodice.

Granitne ploče za kuhinju – cena:

Cena granitnih ploča za kuhinju zavisi od dosta faktora, tako da se kreće u rasponu od 90 do 400 evra po dužnom metru. U cenu je uključeno poliranje gornje površine ploče, i obrada ivica. Kamenorezačke radnje u svojoj ponudi imaju preko 120 vrsta granitnih ploča, tako da to značajno uslovljava cenu. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate kamenorezačke radnje koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane