Adresa: Izvorska 66
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 149/IV, II sprat, stan 4
Beograd
Adresa: Marsala Birjuzova 9/1
Beograd
Adresa: Svetogorska 27
Beograd
Adresa: Krunska 19a
Beograd
Adresa: Koste Glavinića 2a, TC Senjak
Beograd
Adresa: Sarajevska 44
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 195, ( sprat 2, stan 2 )
Beograd
Adresa: Kneginje Zorke 5, Beograd
Beograd
Adresa: Baba Višnjina 45
Beograd
Adresa: Mehmeda Sokolovića 22
Beograd
Adresa: Skadarska 9, Skadarska 1
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 278
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Masaza vulkanskim kamenjem
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Masaža vulkanskim kamenjem 90 minuta

Akcija -31% 1590 Din.
Masaža vulkanskim kamenjem 90 minuta - 1.590 din! Estetik studio IN line!
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Masaža vulkanskim kamenjem 90 minuta

Akcija -31% 1590 Din.
Masaža vulkanskim kamenjem 90 minuta - 1.590 din! Masaža i fizikalna terapija Estetik studio IN line!
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Masaza vulkanskim kamenjem

Snaga vulkanskog kamenja u lečenju bolnih i ukočenih mesta je ljudima poznata od davnina. Kako vulkansko kamenje sadrži elektromagnetna svojstva koja u dodiru sa telom daju veoma pozitivan i rehabilitujući efekat na ceo organizam, primena ovakvog vida relaksacije i opuštanja je i danas aktivna.
U današnje vreme kada je stres sve prisutniji u našim životima ova masaža postaje atraktivna naročito za radno aktivnu populaciju, mada joj se vrlo rado prepuštaju svi oni željni opuštanja ili oni koji su u potrazi za novim iskustvima.
Ukoliko želite da svom organizmu priuštite nešto novo, a opet sa veoma dugom tradicijom, tretman masaže toplim vulkanskim kamenjem je prava stvar za vas. 

Masaža vulkanskim kamenjem iskustva

Tretman masaže vulkanskim kamenjem se radi tako što terapeut toplo kamenje poređa po telu kako bi se ono opustilo i regenerisalo. Toplim kamenjem se lagano masiraju napeti mišići i ligamenti.
Vulkansko kamenje se zagreva u toploj vodi, a zatim se toplo vulkansko kamenje postavlja na određene tačke na telu preko kojih se radi duboka mišićna relaksacija. Terapeut koristi toplo kamenje kako bi laganim pokretima i težinom samog kamena radio masažu tela kojom se ujedno postiže i kompletan relaksacioni momenat.
Specijalnim dubokim i laganim ujednačenim pokretima masaže, terapeutu kombinaciji sa određenim uljima i zagrejanim kamenjem stvara osećaj harmonije i ravnoteže u telu. 
Zagrejano vulkansko kamenje se postavlja na dlanove ili između prstiju na nogama čime se postiže širenje krvnih sudova, pojačava se cirkulacija i ubrzava se metabolizam.
Ovaj tretman se završava postavljanjem poludragog kamenja na određene tačke na telu kako bi se otvorile tačke preko kojih se vrši pravilan protok životne energije.
Tretman za potpunu relaksaciju terapeut postiže nežnim pokretima masaže, aomatičnim uljem i toplotom vulkanskog kamenja. Pomoću ove masaže opušta se napetost u mišićima, smanjuje se bol i ukočenost.
Nagomilani stres veoma lako nestaje pred blagodetima toplog vulkanskog kamenja koje obezbeđuje duboku mišićnu i tkivnu relaksaciju. Masaža vulkanskim kamenjem takođe i pojačava cirkulaciju, te omogućava lakše izbacivanje toksina iz organizma.
Tretman ređanja toplog vulkanskog kamenja predstavlja estetsku i psihološku podršku organizmu, ali ima i zdravstveno-preventivne efekte.  Zvukovi lupkanja deluju veoma relaksirajuće za vreme tretmana.
Masaža vulkanskim kamenjem je izvanredna za:
  • Detoksikaciju organizma
  • U borbi protiv stresa i napetosti
  • Kod otklanjanja reumatskih problema
  • Kao lek protiv nesanice 
  • Ublažava simptome PMS-a.
Ova vrsta masaže ne preporučuje se trudnicama, srčanim bolesnicima i osobama sa visokim pritiskom.
Tretman može da traje 60 minuta, 70 minuta i 90 minuta ili kako već stoji u ponudi.

Masaža vulkanskim kamenjem cena

Tretman u salonima najčešće traje 90 minuta i za njega je potrebno u proseku izdvojiti oko 2 700 dinara. Za tretman u trajanju od 70 minuta potrebno je izdvojiti oko 2 300 dinara, dok je za masažu vulkanskim kamenjem u trajanju od sat vremena potrebno izdvojiti u proseku oko 1 700 dinara.
 
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za masažu vulkanskim kamenjem predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.
 

Iskustva i komentari posetilaca

Miodrag Kostic
Tretman masaže vulkanskim kamenjem se radi tako što terapeut toplo kamenje poređa po telu kako bi se ono opustilo i regenerisalo. Toplim kamenjem se lagano masiraju napeti mišići i ligamenti. Vulkansko kamenje se zagreva u toploj vodi, a zatim se toplo vulkansko kamenje postavlja na određene tačke na telu preko kojih se radi duboka mišićna relaksacija. Terapeut koristi toplo kamenje kako bi laganim pokretima i težinom samog kamena radio masažu tela kojom se ujedno postiže i kompletan relaksacioni momenat.
Filip Milutinovic
u svakom slucaju mora posebno da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, ona bi trebalo da se dosta plati.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, masaza vulkaniskim kamenjem je nesto sto u svakom slucaju pre ili kasnije sigurno treba da se plati.
Simona Vucinic
Po meni je cinjenica da kako god da okrenete, masaza vulkanskim kamenjem jeste nesto sot debelo treba da se plati.
Todor Markovic
Kako god da okrenete, ovo je masaza koja mora debelo da kosta. Sve drugo je po meni cisto zamlacivanje.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, ovo je posebna masaza. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Janko Zivanovic
Sto se tice ove vrste masaze, odmah treba da znate da je bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi je samo poznato, ovo je posebna vrsta masaze. Ukoliko se bas za nju odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Petar Jankovic
Licno mislim da je ovo bas neka dobra masaza. Bar ako je suditi po nazivu. Pri tome, ona sigurno da mora i onako bas dobro da se plati.
Nikolina Pantelic
Cula sam da ova masaza poprilicno kosta. To me generalno govoreci vise nesto posebno i ne iznanadjuje ako je suditi samo po nazivu.
Ivan Stojanovic
Ja moram da budem potpuno iskren i da kazem da nikada pre do sada nisam cuo za ovu vrstu masaze.
Jana Stankovic
Ovo je tip masaze koji siguron bez problema moze da se uradi u salonu za masazu Zhao Jude. To je prema tome mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Masaza vulkaniskim kanjem je zaista prava stvar. Jedini problem po meni koji moze da se desi je taj da to bude masaza koja ne moze da se uradi ne nekom velikom broju mesta. Zbog toga je moja preporuka da svratite i da probate u salonu za masazu Mystic II.
Dusan Markovic
Ovo je sigurno jedna korisna vrsta masaze ali je sve pitanja koliko kvalitetno moze da se uradi u Beogradu. Ukoliko se ipak odlucite za ovu vrstu masaze, treba ipak da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Biljana Brankovic
I ja sam cula za ovaj tip masaze. Cak sta vise, skoro sam gledala i neku emisiju sa ovom temom. Delovala mi je poprilicno zanimljivo. Generalno, mislim da ne postoji nesto puno centara za masazu u Beogradu u kojima bi mogao da se obavi ovaj tretman.
Jovana Milinkovic
Cula sam da j ovo jedan poseban vid masaze. Kazu da je u tradiciji nasledjen od starih nomadskih plemena koji su tako lecili rane svojim saborcima. U svakom slucaju dobro se raspitajte u salonu koji nudi ovu vrstu usluge.