Kontakt podaci za vašu firmu

Salon za masazu Esenca

  • 1
5.0 | 1 ocena
Salon za masažu Esenca nudi Vam sve vrste masaža, po najpovoljnijim cenama u Šapcu. Bilo da Vam je potrebna relaks masaža, anticelulit masaža ili želite da probate jedinstvenu masažu toplom čokoladom, posetite nas i relaksirajte Vaše telo ...
Pročitaj više
Kralja Milana 44
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Miodrag Kostic
Tretman masaže vulkanskim kamenjem se radi tako što terapeut toplo kamenje poređa po telu kako bi se ono opustilo i regenerisalo. Toplim kamenjem se lagano masiraju napeti mišići i ligamenti. Vulkansko kamenje se zagreva u toploj vodi, a zatim se toplo vulkansko kamenje postavlja na određene tačke na telu preko kojih se radi duboka mišićna relaksacija. Terapeut koristi toplo kamenje kako bi laganim pokretima i težinom samog kamena radio masažu tela kojom se ujedno postiže i kompletan relaksacioni momenat.
Filip Milutinovic
u svakom slucaju mora posebno da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, ona bi trebalo da se dosta plati.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, masaza vulkaniskim kamenjem je nesto sto u svakom slucaju pre ili kasnije sigurno treba da se plati.
Simona Vucinic
Po meni je cinjenica da kako god da okrenete, masaza vulkanskim kamenjem jeste nesto sot debelo treba da se plati.
Todor Markovic
Kako god da okrenete, ovo je masaza koja mora debelo da kosta. Sve drugo je po meni cisto zamlacivanje.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, ovo je posebna masaza. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Janko Zivanovic
Sto se tice ove vrste masaze, odmah treba da znate da je bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi je samo poznato, ovo je posebna vrsta masaze. Ukoliko se bas za nju odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Petar Jankovic
Licno mislim da je ovo bas neka dobra masaza. Bar ako je suditi po nazivu. Pri tome, ona sigurno da mora i onako bas dobro da se plati.
Nikolina Pantelic
Cula sam da ova masaza poprilicno kosta. To me generalno govoreci vise nesto posebno i ne iznanadjuje ako je suditi samo po nazivu.
Ivan Stojanovic
Ja moram da budem potpuno iskren i da kazem da nikada pre do sada nisam cuo za ovu vrstu masaze.
Jana Stankovic
Ovo je tip masaze koji siguron bez problema moze da se uradi u salonu za masazu Zhao Jude. To je prema tome mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Masaza vulkaniskim kanjem je zaista prava stvar. Jedini problem po meni koji moze da se desi je taj da to bude masaza koja ne moze da se uradi ne nekom velikom broju mesta. Zbog toga je moja preporuka da svratite i da probate u salonu za masazu Mystic II.
Dusan Markovic
Ovo je sigurno jedna korisna vrsta masaze ali je sve pitanja koliko kvalitetno moze da se uradi u Beogradu. Ukoliko se ipak odlucite za ovu vrstu masaze, treba ipak da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Biljana Brankovic
I ja sam cula za ovaj tip masaze. Cak sta vise, skoro sam gledala i neku emisiju sa ovom temom. Delovala mi je poprilicno zanimljivo. Generalno, mislim da ne postoji nesto puno centara za masazu u Beogradu u kojima bi mogao da se obavi ovaj tretman.
Jovana Milinkovic
Cula sam da j ovo jedan poseban vid masaze. Kazu da je u tradiciji nasledjen od starih nomadskih plemena koji su tako lecili rane svojim saborcima. U svakom slucaju dobro se raspitajte u salonu koji nudi ovu vrstu usluge.