Kontakt podaci za vašu firmu

Teleflora dostava cveća

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
Dostava cveća Teleflora prenosi Vaše najlepše želje upakovane u jedinstvene cvetne aranžmane u Srbiji, regionu i 185 zemalja širom sveta. Kreativno dekorisani aranžmani od različitog cveća u skladu sa prilikom i osobom, glavna su prepoznat...
Pročitaj više
Svetogorska 11
Beograd

Online cvećara Ruže i Radost

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
Online cvećara Ruže.rs nudi veliki izbor jedinstvenih aranžmana za sve prilike koji se mogu dostaviti bilo gde u Srbiji, regionu i 185 zemalja širom sveta. Sa željom da na najlepši mogući način izrazi Vaša osećanja, naš tim predlaže izbor ...
Pročitaj više
/
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Veštačko drveće
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Veštačko drveće

 

  Većina nas živi u urbanim sredinama gde generalno nedostaje dašak prirode, pa se oslanjamo na parkove koji se nalaze u sred gradske vreve i betonskih solitera. Ipak, parkovi nisu sasvim dovoljni jer želimo da prirodu osetimo i u svom domu, u svom dvorištu, u kancelariji gde provodimo barem osam radnih sati...

vestacko drvece

Ukoliko nismo u mogućnosti da posadimo pravo, prirodno drveće, možemo da pribegnemo alternativi i da se odlučimo za takozvano dekorativno zelenilo, ili veštačko drveće.

O čemu se tačno radi, i zbog čega bi to mogla biti vaša dobra odluka, pročitajte u tekstu koji je pred vama.

Dekorativno drveće

Ako vas zanima ova ideja, onda svakako želite da saznate od čega se izrađuje dekorativno drveće. Naime, ono se pravi na prirodnom drvetu, od pažljivo izabranih grana, a koristi se veštačko lišće. Ovakvo drveće može da bude u visini u kojoj vi želite, kao i u odabranom obliku.

Nećete morati dugo da čekate na izradu, pošto su rokovi veoma kratki i iznose od tri do šest dana (eventualno 10-ak dana za veće i komplikovanije porudžbine) da se napravi veštačko drveće po vašim zahtevima.

Veštačko drveće za kancelarije

Kancelarije su prostori koji bi trebalo da motivišu na rad, ali u isto vreme i da pružaju relaksaciju od stresa koju taj isti rad donosi. Taj efekat se najbolje postiže unošenjem prirode u okruženje, pa je dobra odluka da izaberete dekorativno drveće za poslovne prostorije.

vestacko drvece cena

 
   

Možda ste u nedoumici šta izabrati, koje tačno drveće, ali o tome ne morate brinuti, jer firme koje se bave prodajom veštačkog zelenila imaju uvek u ponudi barem pedesetak komada modela koji su već napravljeni.

Ako želite da vidite širu ponudu, možete da posetite lepo osmišljene web prezentacije, gde je veštačko drveće predstavljeno kroz fotografije i kratki tekstualni opis.

Veštačko drveće za poslovne prostore

Ipak, ni na sajtovima ponekad ne postoji kompletna ponuda upravo iz razloga što je izbor zaista raznovrstan. Zbog toga je savet, da ukoliko želite da svoj poslovni prostor ulepšate dekorativnim drvećem, da se obratite putem elektronske pošte ili telefona, nakon čega će vam biti poslat mejl sa svim modelima drveća uz priložen cenovnik.

Uređenje prostora veštačkim drvećem

Urediti svoj prostor veštačkim drvećem je uvek dobra odluka, zbog toga što ovo zelenilo ne zahteva nikakvu posebnu negu kao prirodno, ali vam ipak pruža svu lepotu koju očekujete.

Kao što smo naveli, možete da zahtevate da se izradi drvo po vašim potrebama i zahtevima, dakle da bude određene visine i oblika, a ukoliko ste neodlučni, najbolje je da se posavetujete sa stručnim licima koja će vam dati prave smernice da bi vaš prostor izgledao što atraktivnije i lepše.

Vaš izbor može biti lisnato drveće, loptasto ili bonsai drveće.

Veštačko drveće cena:

Cena veštačkog drveća zavisi od više faktora kao što je materijal izrade, koja visina drveta je u pitanju, da li je sa saksijom ili bez saksije i slično. U proseku, cena se kreće od deset do dvanaest hiljada dinara i naviše, u zavisnosti od zahteva kupca.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Marina Dakic
Vestacko dvece se danas moze naci tako kvalitetno da skoro pa se ne primeti da je vestacko. Firma vestacka stabla ima najkvalitetnije i najpovoljnije vestacko drvece u Beogradu.
Dusan Markovic
Vestacko drvece meni licno predstavlja samo kic i ni mlao mi se ne svidja. Smatram da je kako god da okrenete, prirodno drvece ono nesto sto moze da bude posebno lepo i sto moze da vredi. Druge stvari i ne bi trebale da budu bas nesto posebno zanimljive.